[Ankara - MT]

biz polatla gidiyoruz Ostim e.

katılacak varsa telefon eylesin
Naaptınız ostimde la ? bikaç haftaya kızılcahamam üzerinden çerkeşe gidip ordan çankırıya geçip ordan da ankaraya dönmeyi planlıyorum. Bi günde hiç durmadan neredeyse molasız :cherry: katılmak isteyen var mı 354km yol.
cerkes.jpg

R1100 GS için o kilometre hiç bir şey, rodajı yeni bitmiş denebilir. Mal gibi iki kere gittim, bu da böyle bir anımdır :) Şimdi o motosikleti görünce çektiğim çileler aklıma geldi :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Bu guzel gunu degerlendirip motora binecek butun arkadaslara iyi eglenceler dilerim.

Bu guzel gunu degerlendirip motora binecek butun arkadaslara iyi eglenceler dilerim.

Sen de binsene sen de binseneee :) Yakalamıyım yolda seni o çin malıyla, toz yutarsın ona göre :)

Ben motoru yıkamayı düşünüyorum bizim ordaki benzinlikte, 1e doğru işim biter, sonra da Atilla Abi nin oraya mı gitsek acaba diye düşündüm ama daha erken olur bence. Var mı önerisi olan?

Ben Yunusgil dolaylarına doğru yol almak üzere evden çıkıyorum birazdan .

Aylardan sonra bugün macite bindim vurdum gırbacı vurdum gırbacı. uzun süre binmeyince drag star gibi geldi gözüme. 2 güne geçer sanırım :queen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Erhan şu senin VFR ye artçı olsamda gidip şu benim yeni motoru alsak. :p :p :p

Erhan şu senin VFR ye artçı olsamda gidip şu benim yeni motoru alsak. :p :p :p

abi vfr gelsin de artçılığa lüzum yok al götür motoru diyecem ama benim motoru orda bırakıp kendi motorunu alıp gelirsin o zaman da:)

en iyisi ben senin artçın olurum:)

bu arada nereye gidilecek abi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar