HAKAN.ERDOGAN. siz ankarada mısınız? Size bir yemek ısmarlamam lazım ki konuyu biraz daha anlayayım

Tam ÇIKARCI ZİHNİYET oldu ama neyse

Tüm MT'yi davet edeceğim yemeğe ama bu seferde HÜSEYİN BİRİNCİ Başkan facebookta etkinlik açar, 2 sene çalışırım hesabı ödemek için artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
HAKAN LINKLER süper tekrar teşekkürler
Ben elimden geldiğince yardımcı olurum, herhangi bir şey ısmarlamanıza gerek yok

7 Şubat'tan sonra müsait olurum
günümüzde hiç bir iş yok ki boku çıkmamış olsun...bokunun çıkması derken konuya girdikçe çok aşırı detaylanıyo ve bu normal olarak konu ile ilgisi olmayan kişileri soğutuyo..hakan mesela senin postu okudum şu işlemlerden soğdum valla...ben, bu işle uğraşan, sözüm ona kurumsal yerlerin bu tür şeylerle uğraştığını, dikkat ettiklerini düşünmüyorum...söylediğine göre de yanlış uygulamalar kötü sonuçlar getiriyo...araştırayım desen, öğrendikçe iyi uygulama yapmak için maliyetin artıyo ve araştırırken vaktin kayboluyo..eskiden bi pasta bi cila vardı anasını satayım..pasta çizik giderir, cila parlatırdı...ama yukarda anlattıklarına baksana...işi kapmak için okulunu okumak gerekli
neyse sözlerimi "cehalet mutluluktur" aforizmasıyla bitirmek istiyorum...
İgnorance is bliss diye geçiyor olması lazım, çeşitli felsefi öğretilerde değinir münazara ettiğim bir kaç profesör.
Aslında cehalet diye çevrimi yanlış bana sorarsan Erhan Abi, ignore yok saymak değil mi, bilgisayar bi hata verince ignore deriz mesela. Umursamamak yani mutluluk, bilmemek, cehalet mutluluk değil ki. Cehaletin mutluluk verdiği gerçeği ise cehaleti yok saymaktan değil, cehalette olduğun fikrine dahi sahip olamamaktır, an ki cehalette olduğunu bilirsin, o zaman çıkarsın zaten o cehaletten, cehaleti ignore edersek, ki bu ignorance bile bile yapılan ve mutluluk vereceğine inanılan bir kaçıştır, gerçeği görme talebini reddetmek, sadece inanmak istemektir. Yok sayarsak mutlu oluyorsak orada bir problem vardır
Derken forumu parçalamaya gerek yok
Evet çoğu yer bu bahsi geçen hususlara dikkat etmez iş yaparken, Detailing Garage'e gitmişsin vaktinde, Mert ile Emre işletirdi orayı, iyi bir yerdi ama devrettiler artık orada değiller.
Zaten biz de bu işi iyi yapmaya çalışan, durumun farkında olan kişiler olarak o veya bu şekilde kendimizi Ankara'da bir arada bulduk ve bir evvelki mesajımda linklerin gözükmesini istemediğim, köprü kullanarak verdiğim forum sitesini kurduk.
Bu mevzu önemlidir, cif ile beyaz Doğan parlatmaktan farkı yok ÇBS veya sintaş marka polishler kullanmanın, maliyet biraz artar kaliteli ped ve polish+cila olarak Meg's, Menzerna, Poorboys, 3M, Auto Glym gibi markalar işin içine girince ama değer....