[Ankara - MT]

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Eğer TDM düşünüyorsan Erhan Abi üstüne çıkmışlığım var sen de test ettiysen bilmiyorum teyit eder misin ama, oldukça uzun ve yüksek bir makine, şehir içinde devireceğim hissine ciddi biçimde kapıldım, debriyajı falan CBR 250'ye benzemiyor. Sürüş pozisyonunda gidon, göstergeler ve baş mesafen çok açık, hükmedecek kudretim tecrübem var dersen ayrı tabi, niye 4 silindir değil dersen, makine zaten Yıldırım Beyazıt'ın atı kadar, bir de çılgın çevirgen bir 4 silindirde ya İbn-i Sina, ya Gazi Acil öhom neyse de, epey baskı falan yakar :)

İşte o söylediğin şu oluyor;
Static-12KLZ1000A_40AWHTDRF00D_C.jpg

KAWASAKİ KLZ 1000 VERSYS ::gazla::

Kıyaslamak bile VFR ye büyük hakaret sayılır.

Emin ol senin kastettiğin kıyaslama manasında söylememiştir o :wiinkk: Ben de merak ediyorum ama VFR nin şansı yok gib :)

motorun dengesini bozacak topcase daha üretilmedi,
zira farkındamı topcase kullanıcıları bilmiyorum ama
normalde 5kgdan fazla yük taşımak için tasarlanmamıştır çoğu motorun arka taşıyıcı demiri,
lakin biz yüklüyoruz da yüklüyoruz :)
ayrıca polatın gösterdiği topcaseye geçen gün
5kglık sıvı yağ
5kglık matik deterjan,
1er kilodan 2 kalıp beyaz peynir ve bilimum abur cubur sığdırmıştık,
üzülerek söylüyorum ki ben bile o performansı beklemiyordum o
Topkaseden!

Bilmiyorum tecrübeme güvenemediğim için
arka çanta ile dengesini bozan ilk adam ben olabilirim :)

Topkaseyi ben de sevmiyorum ama özellikle kış günlerinde çok faydasını görüyoruz. Günlük motosiklet kullanıcıları için mutlak bir ihtiyaç. SM'ye bile takıyoruz işte gör halimizi :)

İlk zamanlar tek teker yaparken dengeyi biraz bozar elbet, sen çok tekere gelmezsen denge problemi yaşamazsın :p

Yunusun da dediği gibi aslında topkase üzerinde yada kullanım kitapçığında uyarı olarak "3~5 kg'da fazlası güvenli değildir" felan yazar.
(Buarada ÜBDEH=Üstüne Biraz Daha Ekle Hastalığı)

Bu naneyi niye bukadar sevdiğimi anladın mı şimdi :) Alman mühendisliği işte :bounce:

:) bana zaten o kadar yeter sanırım 5 kg neyime yetmeyecek :)

Ezmeyin la Umurcanı cocuğu nakir gördünüz tek gördünüzde ondan mı ezersiniz bre!

Bak o bilem anlamış er6'nın dominos tarafından kuryelere verildiğini :king:
Burdan Fatik abime selam ederekten.. :)

Bizde topcase kullanıyoruz senelerdir ama niye bize kimse kurye demiyo bi düşünün hele :queen:

edit: Doktorum civanım,
Senin ilacın 32LT den büyük bir topcase 40litre üzeri ve en ucuzları 50-100 arası olması lazım..

evet internette baktım en ucuzlara
ama ne gibi sorunlar çıkabileceğini cb125 başlığı altında azcık anlattılar.
İllede en ucuzu olsun demekten vazgeçtim.
çok çirkin durmazsa 40lt dolaylarında bir çanta bulmaya çalışacağım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2007-tertemiz-full-versys-garajda-muhafaza-112450021/detay

Hayırlısı olur inşallah Okan Bey :)
Seçeneklerinizin arasında Crosstourer da var mıdır acaba?

hacı bu alette bombaymış,
fiyatıda süper..
tavsiye ederim yani eğerki beklemekten sıkıldıysan..

hacı cezbetmedi değil açıkçası...beklemekte sıktı ama bi kere ona niyetlendik..dediğin gibi alet çok canlı gerçekten...karar vermemiş olsam şu an çoook derin düşünce ve ikilemler arasındaydım..:)

Hacı okan abi bi yandan, sen bi yandan bana başka motor aldıracaksınız ha

Cafe mafe derken kroslara sardım şimdi de iyi mi , ucuz birer kros alıp dağa taşa vurak mı ?

Oharonnnn, alet resmen sifir ule, adam da 16 istemis, Erhan in yerinde olmak istemezdim valla :)

Cafe mafe derken kroslara sardım şimdi de iyi mi , ucuz birer kros alıp dağa taşa vurak mı ?

Onu yapcaz o Allah'ın emri... :cat: Herkes o yoldan birkere geçecek gibi geliyor bana. Ve bu yüzden ki çinlilere duacıyım, 2-3 TL ye imkan sunabiliyorlar, hatta daha ucuza.

Bu haftasonu bir aksilik olmasa bari, arazi için body buldum kendime :) Motocross sürdüğünü sanıyor kendisi...::shhh::

Onu yapcaz o Allah'ın emri... :cat: Herkes o yoldan birkere geçecek gibi geliyor bana. Ve bu yüzden ki çinlilere duacıyım, 2-3 TL ye imkan sunabiliyorlar, hatta daha ucuza.

Bu haftasonu bir aksilik olmasa bari, arazi için body buldum kendime :) Motocross sürdüğünü sanıyor kendisi...::shhh::

Hacı herkes geçsin de iş işten geçiyor bu işi gençken formdayken yapmak gerekmiyor mu ?

senide alıcaz aramıza
kucak açıcaz sana bebişim
çıkıcaz dağlara taşlara vurucaz cüzdanımızdan çıkardığımız sucukların gözünee :queen:

Hacı herkes geçsin de iş işten geçiyor bu işi gençken formdayken yapmak gerekmiyor mu ?

genelde göbekli amcalar yaş kemale erdikten sonra takılıyor ama doğrusu senin dediğin müdür.
sanada patlatalım şöle 2-3 liraya bi cross dağ tepe gezelim gardaş??

genelde göbekli amcalar yaş kemale erdikten sonra takılıyor ama doğrusu senin dediğin müdür.
sanada patlatalım şöle 2-3 liraya bi cross dağ tepe gezelim gardaş??

Kartaş amcalar kros yaptım ayağına cüzdandan sucuk termos falan takılıyolar , ben dağ tepe gezmeli enduro tarzı bişey değil de oldu mu sağlam kros yapalım istiyorum canımız çıkana kıçımızdan solumaya başlayana kadar yapalım yapacaksak , 2-3 liralıklar işimizi görür mü ?

Kartaş amcalar kros yaptım ayağına cüzdandan sucuk termos falan takılıyolar , ben dağ tepe gezmeli enduro tarzı bişey değil de oldu mu sağlam kros yapalım istiyorum canımız çıkana kıçımızdan solumaya başlayana kadar yapalım yapacaksak , 2-3 liralıklar işimizi görür mü ?

hacı hard croos olayına gireceksen bence 2-3 liralıklar iş görmez gibime geliyo...sağlam bişey almak lazım...fütursuzca gülen adam videolarındaki gibi zorlu koşullar için olaya gönül vermek lazım...hafif arazi dersen küba str iş görür gibime geliyo...

hacı hard croos olayına gireceksen bence 2-3 liralıklar iş görmez gibime geliyo...sağlam bişey almak lazım...fütursuzca gülen adam videolarındaki gibi zorlu koşullar için olaya gönül vermek lazım...hafif arazi dersen küba str iş görür gibime geliyo...

Müdür bi başlasak varsa potansiyel patlatırız belki japon falan ama alışana öğrenene kadar iş görür gibi sanki yav ,o pis adama da sinir oluyorum nasıl dayanmışlar dövmeden o vahşiyi=)

Müdür bi başlasak varsa potansiyel patlatırız belki japon falan ama alışana öğrenene kadar iş görür gibi sanki yav ,o pis adama da sinir oluyorum nasıl dayanmışlar dövmeden o vahşiyi=)

hacı işte ilk aşama öyle hard başlamayacaksan iş görür elbet...biz bi ufak gezi yaptığımızda özgür arkadaş biz yoldan ilerlerken kendisi tarlaların içerisinden bize paralel eşlik ediyodu zaman zaman..çocuklar gibi şendi...:)keyifli bi olay fakat zorlu parkurlar adamın her yerinden ter getirtiyo, ilk denediğimde bunu yapanda gram akıl yok demiştim ama o zaman yeni öğreniyoduk camiayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar