[Ankara - MT]

[/COLOR]
Valla gecenlerde bakmistim tahmini kargo dahil 21 pound, yani 60 lira civari bir fiyata gonderiyorlar aynayi kapima kadar. Z-moto neyine 195 lira dedi anlamak mumkun degil. ulen hani az biraz daha vereyim orjinal olsun dersin de 3 katindan da fazla para vermek resmek enayilik yani, direk yapistiricam siparisi wemotodan, aslinda e-bayden verecektik gecen ama beyfendiler Turkiye ye kargo yapmiyomus sanirim, ondan dolayi yatti, gerci o da ayni paraya gelecekti 60 lira civari bisi. Zaten ayna gelene kadar cok fazla kullanacagimi sanmiyorum. ben bugun oglen su kart isini halledeyim, sonra ver elini paypal, ordan da wemoto.

Abi o ayna yine iyi dayanmis, aynayi sabitleyen zimbirti kirildi, ayna yerinde duruyor yoksa, sadece sabit degil :) Onun da nasi oldugu yonunde dun fikrim geldi, ben motoru saga yatirmistim ama sol aynayi kirmistim, nasi oluyor yaw, ateyizler bunu da aciklayin diye caps yapmayi dusunurken fikrim geldi, ben motordan duserkene sol aynayi altima aldim sanirim, ona ragmen sadece bir yerinin kirilmasi bile aslinda ne kadar saglam oldugunu gosteriyo bence, kolay degil uzerinden ben gecmisim yani :)

http://www.motoparca.com/index.php?...shop.browse&category_id=75&Itemid=1&TreeId=21

Kardeş burası vicma aynalarının türkiye distrübütörü bunlarda vardır muhtemelen(ara telefonunla adamları bence), burada olmasa bayilerinde falan vardır. Ufak tefek pazarlık da yapıyorlar.Yurt dışı ile zaman kaybetmemiş olursun.
Yeterince kaliteli orjinalinin aynısı gibin pişman olacağını sanmam.

Motoparça

Tel : +90 (216) 378 92 60

Gsm : +90 (555) 965 89 18

Akşam iş çıkışı gezsem mi biraz diyorum... Var mı plan teklifi olan?

(trgy bir ara anlatırım ben sana, zaman zaman... :wiinkk: )

Harbiden ya okan Abi, niye soylemiyosun, hayir yani sen kafandaki modelleri yazsan, biz de fikrimizi soyleriz, hani ne biliyim, o makina sana gitmez, bu makina sana fazla gelir suremezsin gibi fikirlerimizi beyan ederiz :) Sen zaten motor almadan once bizim toplasmalara falan gel biraz, orda hepimizin motorlarini dener bir fikir sahibi olursun en azindan :)
Egitim de yemiycem madem burdan haydar calismalarina gireyim dedim :)

Harbiden ya okan Abi, niye soylemiyosun, hayir yani sen kafandaki modelleri yazsan, biz de fikrimizi soyleriz, hani ne biliyim, o makina sana gitmez, bu makina sana fazla gelir suremezsin gibi fikirlerimizi beyan ederiz :) Sen zaten motor almadan once bizim toplasmalara falan gel biraz, orda hepimizin motorlarini dener bir fikir sahibi olursun en azindan :)
Egitim de yemiycem madem burdan haydar calismalarina gireyim dedim :)

valla ben başka bi başlıkta kendisine "inşallah vfr yi alırsın" diye temennide bulunan birisini gördüm...buraya da yazdım ama arada kaynadı herhalde...

Dostlar motoru aldım :)
Cumartesi bir aksilik olmazsa 26 yılın patlamasını yaşayacağım :)
sağolun ilginiz ve yardımlarınız için :)

Şimdi size danışmak istediğim bir kaç şey var.
Ben motoru hastaneye ya da ünüversiteme bırakacağım.
Yağmurdan çamurdan korumak için ne yapabilirim?
Bir de işimi görecek en ufak ve en ucuz topcase'i almak istiyorum.
Bir tam kapalı kask dizlik eldiven sığacak en ufak topcase kaç litredir?
Motorun yanıda olmayacağım zamanlarda eşyalarım içinde kalacak
sizce bu ufak şeylerin çalınma sıkıntısı olur mu?

Güle güle kullan doktor bey :mrgreen: Kazasız belasız inşallah.

Topcase gibi mevzulardan kurye arkadaşlar iyi anlar. Bülent abi ve soykana danışabilirsin :p

Tey allahim ya, sen nerde gordun ER6 ile kuryelik yapan adami, taam cok guzel gozukmuyor o koca topcase ama iki kask aliyor icine naberrr. Sen elinde esyalarla dolasirken ben onlari kaseye tikistirip rahat rahat geziyorum.

Ayrica omrunu bir 10 yil falan kisalttim onu da atladim sanma yani :)

Ben de sordum benimkine bi kase de arka koltuğu komple iptal eyliyormuş :silent: Öyle olunca vazcaydık az

Abi :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar