[Ankara - MT]

2 yıl öncesinin fotoğrafı. Bazılarınız bilmez, o zamanlar böyleydi. Ensesine vur lokmasını al misali sakin bir bebeydi, sonradan çakallaştı :mrgreen:

İşte böyle küçük Asya'sı ile bir o yana, bir bu yana fıtı fıtı dolanıyordu :)

La bebe benim 2 sene önceki halim bilem senden 5 yaş büyük neyin mücadelesini veriyon hala anlayabilmiş değilim,
Tevellüt kaç senin??
Büyüde gel evvela...
Ayrıca şuan 5 kilo daha versem aynı o şekilim yine abartmayın arkadaşlar..

YUNUS motosiklete o dönemlerde CASPER resmi yapıştırıyormuş sonra AZGIN TEKE yazmış . Büyümek dedikleri bu olsa gerek :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------

osman abi onun adı twety bazı çakal çukal arkadaşlar sayesinde ordaydı o bende ellemedim...

neyse eski günleri yad etmiş olduk.
ne gezerdim o vakıtlar..
orasıda kartalkayası mı ney..

neyse yeni asyayıda başladık sayılır toplamaya en önemli adımı attık sayılır,
before-after yaparız artık bol bol..

La bebe benim 2 sene önceki halim bilem senden 5 yaş büyük neyin mücadelesini veriyon hala anlayabilmiş değilim,
Tevellüt kaç senin??
Büyüde gel evvela...
Ayrıca şuan 5 kilo daha versem aynı o şekilim yine abartmayın arkadaşlar..

Hey sakin ol adamım, senin derdin ne hey yov yov yov

Gün geçtikçe bobber lara olan ilgi artıyor sanki, böyle ilanların çoğalması çok hoşuma gidiyor :cat:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-bobber-western-tarzi-111518889/detay

Çok beğendim yav, Motor çok tarzım olmasa da yapılan çalışmayı gerçekten çok taktir ettim. Basit, sade ve dikkat çekici olmayı başarmış bence. Sadece plaka arkasındaki çanta biraz daha küçük olsaymış diyorum...

Getirdiniz mi len kasayi eve sonunda, nedir durumlar?

Dökme çelik-alemenyum, elmas tip-tüp şasi... Ne eğiliyor, ne bükülüyor! Ladaya binmem dedi bindiremedik valla...

Ohoo siz halletmişsiniz bile desenize, envanter tamamen değişti neredeyse geçen yıla göre .

benim alış işi bugün yalan oldu...
araçta haciz çıktı satıcı itiraz etti yarın sıkıntıyı düzeltmeye çalışacak...artık ne zaman olursa...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başka motor alacak kaldı mı gençler tamammısınız bu kadar mı ?
daha dur ben varım,esat var,şener var,eftal var,caner var,selçuk ağabey var,okan ağabey var ... daha başka kim kaldı alacak ya da değiştirecek aklıma gelenler bunlar.:p

araçta haciz çıktı satıcı itiraz etti yarın sıkıntıyı düzeltmeye çalışacak...artık ne zaman olursa...
erhan umarım sıkıntısını çözer. mutlaka plaka dan kaza sorgusu ondan sonra da e devletten haciz ya da rehin sorgusu yapmak gerek. kapora verdin mi? haciz işinin pek yanlışlıgı olmaz ama hayırlısı diyelim. motoru satıp borcunu kapatmayı düşünmüşse banka tedbir olsun diye haciz koymuş olabilir. aman ha borcu gidip kapatalım zaten öyle yapacaktım motor senin falan derse sakın haa sen zaten yapmazsın da ne bileyim bir an boşluguna gelir. ben iyi niyetin sonunda, başına iş açan saflar mensubuna üye oldugum için ben yandım eller yanmasın türküsünü sürekli söyler dururum.

erhan umarım sıkıntısını çözer. mutlaka plaka dan kaza sorgusu ondan sonra da e devletten haciz ya da rehin sorgusu yapmak gerek. kapora verdin mi? haciz işinin pek yanlışlıgı olmaz ama hayırlısı diyelim. motoru satıp borcunu kapatmayı düşünmüşse banka tedbir olsun diye haciz koymuş olabilir. aman ha borcu gidip kapatalım zaten öyle yapacaktım motor senin falan derse sakın haa sen zaten yapmazsın da ne bileyim bir an boşluguna gelir. ben iyi niyetin sonunda, başına iş açan saflar mensubuna üye oldugum için ben yandım eller yanmasın türküsünü sürekli söyler dururum.

Selçuk abi onu bunu boşverde, alıyor muyuz sana canavar ER6 ?:)

Benimle başlayan motosiklet değiştirme furyası son sürat devam ediyor. Motosiklet bakımından grup resmen yenilendi.

daha dur ben varım,esat var,şener var,eftal var,caner var,selçuk ağabey var,okan ağabey var ... daha başka kim kaldı alacak ya da değiştirecek aklıma gelenler bunlar.:p

Abi madem bu kadar bekleyen var Kızılay'a gidip dilekçemizi verelim er 6 için :mrgreen:

Erhan önceden adam yurtdisina gidiyormus araba,motor vs. nr varsa sahibinden sitesinde satiyor demistin...O aklima geldide adam borcu takip yurtdisina mi kaciyor,hacizden mal mi kaciriyor veya ben mi bosyere evham yapiyorum,adamin gunahini aliyorum..Bunlar aklima geldi paylasmak istedim.ALLAH HAKKINDA NE HAYIRLI ISE ONU VERSİN diyelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar