Bu arada arkadaşlar V-Stromdan ayrılmadan yeni motor alamayacağımız maalesef ortaya çıktı ,satmayı hiç istemiyorum ama yılbaşı biletine nasihat çıktı yine
Birkaç güne kadar sahibindene koymayı planlıyorum ama önceden sizlere bildireyim.
11.000 tane lira istiyorum (yeni aygırlara ot lazım)
84-85 bin km de (ben 100.000 i devirdim sanıyordum ama anca bukadar yapabilmişim)
Artıları
- KAPPA marka gövde rengi yan çantalar (siz görmediniz motoru alır almaz söktüm , istenirse monteli olarak istenmezse gazeteye sarıp paket yaparak teslim ederim)
- KAPPA marka yan çanta bağlantı demirleri.
- GİVİ marka 52 Lt. Fren lambalı (çoklu LED) Top case
- GİVİ sırt dayama
- GIVI Top case üzeri port bagaj
- GIVI topcase bağlantı plaketi
- GIVI touring ön cam
- GIVI motor koruma demirleri
- KN Hava filtresi ( +5 Hp falan yazmayı çok isterdim ama maalesef yemezsiniz

)
- Over Drive iptali yapılmış yazılım yüklüdür . Motor gücü değişmemiştir ancak 5. ve 6. viteslerdeki yakıt ekonomisini amaçlayan sınırlamalar kaldırılmıştır.
- Saito III Elcik ısıtma ( 3 kademeli)
- 12V marine tipi açık havaya dayanıklı çakmak soketi
- DID marka zincir (Ellerimle değiştirdim valla

)
- Metzeler Tourance EXP lastikler 2012 de taktım ama çok gezdim

( 5000 km civarında daha rahat rahat gidecektir)
- Çok fonksyonlu , (uzun , kısa , fasılalı ve çakar) MST LED sis farları
- Orta Sehpa (orjinalinde bulunmaz )
- Gidon yükseltme ve öne alma aparatı.
DİKKAT : Motorun debriyaj tasından DL1000 lere has rahatsız edici bir ses gelmektedir (debriyajı çektiğinizde veya motor yürüdükten sonra kesilir)ben aldığımda da vardı hiç değişmeden aynen şimdi de var . Fonksyonel olarak motorun çalışmasına herhangi bir zararı yoktur. Tas ömrü bitene kadar bu sese katlanabilir (en az 50.000 km daha) veya paraya kıyıp yenisi ile değiştirdikten bir süre sonra aynı ses ile tekrar müşerref olabilirsiniz yani yapacak bir şey yok bu ses illa gelecek
Motorum ile ilgili ne varsa yukarı çekinmeden yazdım , tanıdıklarıma gönül rahatlığı ile satabilecek kadar motoruma güvenmekteyim.
Sizlerden birisine satılırsa adak adadım Bülent kardeşimi adam akıllı doyuracağım ki uzunca bir süre sizleri rahat bıraksın
Sevgilerimle