[Ankara - MT]

Sen bana bi vosvos bul yav; 73-74, kaportası boyası önemli değil, çürük olsa da olur, yeter ki alt sacı sağlam olsun. Alıp toplayacağım yavaş yavaş

Abiler, arkadaşlar; Mahallenizde, sokağınızda veya gelip geçerken gördüğünüz terk edilmiş bir vos görüyorsanız veyahut satan, satmayı düşünen tanıdığınız var ise haber verirseniz çok memnun olurum. 73-74model arıyorum, ayırt etmesi de çok kolay, bu modellerin plastik ön göğüsü oluyor, bundan eskilerinde göğüs yok direk şasede torpido falan.

Max bütçem 3,5-4 bin lira.

porsche motoru takcan mı ?

Bahçelievler'de İsrail evlerinin orada birtane turuncu terk edilmiş var. Onu soruştur hem de sevap işlemiş olursun. İki araçlık park yeri açılmış olur :) Sokağın ismini numarasını tam bilmiyorum ama Gazi Tıbbın oradan 78. sokağa girdiğinde ve dümdüz devam ettiğinde sağ tarafta görürsün. Ama sahibi kimdir nasıl biridir hiç bir fikrim yok ;)

Beyler bunlara ne diyorsunuz?

http://www.ebay.com/itm/Alpinestars-GP-R-Perforated-Leather-Motorcycle-Performance-Riding-Jacket-/290833881775?pt=Apparel_Merchandise&var=&hash=item43b70cdaaf&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/PRO-MESH-MOTORCYCLE-JACKET-RAIN-WATERPROOF-WHITE-XL-/230900159311?pt=Apparel_Merchandise&hash=item35c2b8d34f&vxp=mtr

---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

Ufak ! Maddi yardımlarla bu işin altından kalkılabilir tabi, sonuçta birinin çocukluk hayalini gerçekleştireceğiz :) sevaba gireriz :)

Benden sana kocaman manevi destek, hadi bakalım :)

Fati başgan,
Rocky reyiz iyice kendini bozdu dedilerdi de inanamadıydıktı....

53376544336071238761319.png

Faruk abi motor koruma demiri çok güzel olmuş eline sağlık. Mesafede tam kararında görünüyor. Düşme anında ayağını ezilmeden korur sanıyorum. Elcikler estetik açıdan biraz şey gibi biraz hımm siz türkler nasıl diyor.. :cherry:

hahahhaaaa b.ktan olmuş dimi biz türkler öyle derizde :D

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

abi objektif olmak gerekirse elcik korumalar bayaa bildiğin tofaş aynası gibi duruyo yav :p ama önemli olan işlevi tabi.

hemen söküp bi tofaşcıya yan ayna olarak hediye edecegim :D

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

abi motor korumada sıkıntı yok...diğeri elcik koruma değil de daha çok kol ya da vücut koruma gibi...:)

Erhancım bunu yaparken kim bilir aklımda ne vardı ALLAH bilir ama bide şöyle düşünmek lazım full+full koruma :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faruk abi çok güzel olmuş,ben elcik korumaları çok beğendim abi:queen: EMEĞE SAYGII !!! ve ayrıca şu kardeşinin ayak bileği kırılmadan bir takım motor koruma yapıp versen nasıl olur ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu makinaya bi bakın ne diyorsunuz.. Ben bu ara çok kararsızım z1000 mi yoksa SS kararsızım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-r6-2004model-12.ay-cikisli-106687563/detay/

sahibi bu forumda,zaten bunu alalı fazla olmadı.gt250r kullanıcısıydı...

Caner, bence eski model km'si düşük SS bakma.Bu ilan için konuşmuyorum ben kesinlikle inanmıyorum ve güvenmiyorum 8-10 yıllık motorların 10-20 binde olmasına.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

Eski model alınmaz demiyorum bakımları yapılmış değişmesi gereken değiştiyse sorun yok.

Şu makinaya bi bakın ne diyorsunuz.. Ben bu ara çok kararsızım z1000 mi yoksa SS kararsızım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-r6-2004model-12.ay-cikisli-106687563/detay/

Bizim Ugur R6 ve R1 topiklerinde aktifti, bu arkadaşı ve motoru tanıyordur diye düşünüyorum, ona bi sor istersen hacı. Aslında bugün tam da Barkın Bayoğluna sorulacak soruydu bu, sorunlu modeller olduğundan bahsediyordu her markada. Belki Z1000 alma da R6 al diyebilirdi yani. Bileydim sorardım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar