[Ankara - MT]

Başka kablo yoktu, deneyemedim. Bende o şekilde düşünüyorum, ledleri ~45 derece gibi çevirirsek eğer baya bir dikkat çeker ama direk göze gelmez gibi geldi bana. İstediğim de bu zaten.

Dünki bağlantı denemelerinden sonra 3 lü düğme şartmı iyice kafam karıştı, sen basitinden bir 2li bir de 3lü düğme al, ucuzundan. Ben osman abiyi bulunca bir bağlantı yaptırayım bari şunlara... Osman abi duy sesimi :)

50 tane 2li düğme aldım la daha ne 2lisi??
En son bizim fırındaki 3 lü düğmeyi de söküp vericem eline o olacak he.

Ben yokken yiyip içtiğiniz sizin olsun, gezip gördüğünüz de size .irsin diyo anladığım kadarıyla :)

Ben yokken yiyip içtiğiniz sizin olsun, gezip gördüğünüz de size .irsin diyo anladığım kadarıyla :)

hangisi Şu resimdeki arkadaş mı??

29880224551432548844782.jpg

Utancından başını öne eğmiş. Hayırdır Fatik abi, bizden utanıyor musun yoksam...

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

Ey Bi-eM-dabılYU 'cular. Şuna bir bakın bakalım;

http://www.aliexpress.com/item/HOT-...-stock-waiting-shipping-knight/634556102.html

Derisi iyiye benziyor bence...Fiyat da uygun.

Utancından başını öne eğmiş. Hayırdır Fatik abi, bizden utanıyor musun yoksam...

---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

Ey Bi-eM-dabılYU 'cular. Şuna bir bakın bakalım;

http://www.aliexpress.com/item/HOT-...-stock-waiting-shipping-knight/634556102.html

Derisi iyiye benziyor bence...Fiyat da uygun.

derisi güzel görünebilir lakin ki kesimi çok dandik durmakta hani şu ulusta atpazarında satılan 90lardan kalma deri ceketlere benzettim niyeyse...

Ha bu nasıldır peki? Sipariş etmeyi planlıyorum bir ara.[/URL]

Açık sözlü olmak gerekirse bana göre yapay ucuz ve apaçi duruyor , orada dainese'nin çakmaları var onlar güzel görünüyor onlardan al bari alacaksan motoru değiştirince falan elinde patlamasın bunlar .

Açık sözlü olmak gerekirse bana göre yapay ucuz ve apaçi duruyor , orada dainese'nin çakmaları var onlar güzel görünüyor onlardan al bari alacaksan motoru değiştirince falan elinde patlamasın bunlar .

Sen şimdi niye apaçi diyorsun ki :) Bunu alıp yazın arada giymeyi planlıyorum, hafif gösteriş amaçlı anlayacağın. Motoru değiştirene kadar eskitirim de işte suni deri olması yüzünden kararsız kaldım.

Hocam hele o yeşilini giyen apaçiliğin kitabını yazmış olur benim nazarımda =) yine de keyif senin giy canın istiyorsa hevesini al içinde kalmasın.

Bu pazar dolanalım mı? Hava güneşli diyor hava durumunda.

Dost acı söylermiş soykancım yukarda bmw'nin montunun linkini koymuşlar bence de başarılı bi imitasyon olmuş , onun gibi bişeyler al yav bu kawa montu olmamış bunu giyersen bizimle deyılsın

Kawasaki üstünede BMW montuda hoş durmaz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar