[Ankara - MT]

Lada motosiklet mi üretiyor:p Buğra otomobilin hayırlı olsun.:) Arabayı da motosiklet gibi drift yaparak kullanırsın sen şimdi :)

67683_480426641999963_476142652_n.jpg

Osman Abinin face de paylaştığını macun göremez diye buraya da koyayım dedim, Rockyyyyyyyyyy :)

bu macun müslim mi? gayri müslim mü? :p aramızda misyonerlik faaliyeti gerçekleştiriyormuş meğer :mrgreen:

ADam çok tehlikeli yaw, bak şimdiye kadar hiç böyle tanımamıştık biz bunu, saman altından su yürütürmüş de haberimiz yokmuş meğersem :)

Motosikleti
VFR1200X
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben artık lada forumundayım. Sağolsun orada kuvvetlada diye sanayici bi abiyle tanıştım çok yardımcı oluyor eskiden onunda ladası varmış.

Ya şuna bende çok bakmıştım zamanında. Çok hoş bir motor. yanlız Mondial getiriyor bunu sanırım. Önce çinli bir kopyası sandım. Ama baktığım kadarıyla kopya değil, yurt dışında Madass burada mondial :) Alman markası ama yine çinden geliyor, sadece tasarım ve mühendislik alman. Üretim çinde yapılıyor galiba. Zaten yurt dışı fiyatlarını orantıladığında mondialin fiyatına yakın çıkyır. Burada 4080 TL den satılıyor. Benim motoru 7800 den satarken pazarlık edenlere anında 7000 ye düştüklerine göre bu motoru da 3500~3750 civarına alabilirsin gibi geliyor... Sonuçta tasarım ve mühendislik alman olunca öyle ahım şahım bir fiyat da değil bence. :wiinkk:

Şu son resimdeki motor neydi yav?
Mondial neyim değil direk kopya bazı bağlantı aparatlarındaki metal alaşımları çoooook dandik "Sachs" trye geliyor getiren var vergisi neyim çok değil 1.200 £ (2.800 tl) yurtdışı fiyatı tr'ye gelişi ile ötv çok düşük bunda 2.000 £ (4.600 tl) civarına denk geliyor yani yurt dışından getirmeye çok müsait
Son resimde benim hayalim "Bimota Desi 3D" en hızlısı :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

slm arkadaşlar, ilk kazamı yaptım:flower:
kısaca anlatayım; kırmızı ışığa yaklaşırken hızım 20-30 civarı, yola bir polis atladı karşıya geçti.Bende anlık olarak kafamı çevirip içimden saydırıyordum.Neyse tekrar önüme bakınca honda civic i gördüm fakat durmak mümkün değil. Çarpmamak için sağ şeride doğru gidon u,kırdım,nasıl oldu anlamadan sol ayağım arabanın tampona girdi ve durdum.o heyecanla ayağımı çekerken dengemi kaybettim ve olduğum yere motor sağ bacağıma yattı ve gidon'da benim alt takımlara değdi:santa: O nasıl bir acı anlatamam. Tam takım koruma ve botlar vardı.1 hafta oldu hala kasıklarım ağrıyor,motor bacağıma yatınca sağ ayak bileğim burkulmuş hala ayakkabı giyerken bile acı hissediyorum.Botlar olmasaydı sağ bileğim kesin kırılırdı.Allaha şükür kırık çıkık durumum olmadı.Motordada çizik bile yok,tabi sağlığımdan sonra en çok da buna sevindim:). durakta bekleyen birkaç kişi moturu üzerimden aldı,motor hala çalışıyor tabi boştaydı.Hemen ayağa kalkıp kontağı kapattım. Acıdan heralde tekrar olduğum yere düştüm.Kalkmanın imkanı yok. O esnada zaten ambulans geldi beni hastaneye götürdü. 4-5 saat sonra hastaneden çıktım.
Asıl üzücü olan Ailemin motora razısı yoktu bu olay sonucunda da ipler koptu resmen. Motorumu satmak durumundayım.1-2 güne sahibindene ilanı vermiş olurum.:salut:
Çok geçmiş olsun. Ailenle nasıl bir durumdasınız bilemiyorum ama satma motorunu kullanmaya devam et ama bu sezonu kapat kullanma hafta sonları durduğu yerde 30 dk kadar çalıştır o arada da ailen unutur sezonada hızlı başlama önce bir iki hafta sonu 30'ar dklık geziler yap. Çünkü ailen hemen endişelenecek bu çocuk gelecek mi diye ama sen 2-3 kez saasağlam gelirsen endişeleri geçer.
Küçükken havuzda boğuldum kalp solunumum her şeyim durmuştu kalp masajı ve suni teneffüs ardındanda elektro şok ile hayata dönderildim ailem o gün bu gün hala denize kıyısı olan yerlere gitmezler ama ben yüzmeden vazgeçmedim gittim kurs aldım sonunda ise büyükşehir belediyesinin su topu takımında oyun lurucunun arkasında yüzüyordum. Her şeyin bir tehlikesi var bunu görünce kaçmamalısın onun yerine eğitim alıp daha dikkatli olarak binmeli bertaraf etmelisin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buğracım,hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan.:rendeer:

Dostum sana tecrübeli bir forum okuyucusu olarak söyleyebilirim ki o laf benim "hard" listemde ilk üçe girdi. Nasıl hatırlamazsın topiğe küsen adamlar oldu belkide sebebi sensin. Bu akşam başını yastığa rahat koyabilecek misin? :queen:

Not: Beyler bu arada arabanın satışını üstüme bugün aldım. Arabada kalorifer değil soba var sanki don atlet biniyorum. Rusların sıcak olduğunu bilirdim ama bu lada hamam gibi. Motora binen arkadaşlara selam olsun ben artık tırt motorcuyum!
Hayırlı olsun koçum ama dikkat et yakında evlenecek gibin duruyon sölemedi deme :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

Eryamanda olan varmı? Bi 5 dk gezdirin beni motorunuz:cat:la 2 bira ısmarlarım

Valla yarın bişiler yapak hava iyi olursa, en kötü Atilla abinin oraya gideriz yani :) evet beyler önerisi olan yazsın...

Ben büyük ihtimal çevre yoluna Konya Yolu'ndan girip, İvedik tarafından çıkıp Atilla Abi'nin mekanına biraz uğrayabilirim.Fakat öğleden sonra göz doktoruna kontrol için gideceğim o yüzden erken çıkacağım biraz.

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

DMİ yarın yağmur var diyor fakat accuweather güneşli diyor.

Accuweather tutturur. Yarin ogleden sonra saat 14:00 gibi incek cayyolu taraflarinda olma ihtimalim var.

Beyler yarin bana gelsenize madem?? Hatta bi toplasma neyin yapalim bayadir yapmiyoruz bizim kosedeki simit cafe acaip musait bir ortam??

ayıptır söylemesi bi araba pazarı yapacam bugün.
plan proce nedir?
olm bak feysbuktan organize olur da yardırırsanız bulurum sizi.
imza: gecelerin yargıcı

Bana uyar. Göz doktoruma gittikten sonra biraz turlayacağım sonra gelirim sizin o tarafa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar