[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Bende ilk bakışta fotolardaki kızları falan görünce dalga geçiyolar sandım. Yorumları falan okudum kimse de dememiş "aga bu nedir?"

Piston Sarmış Hayatıma Sekman Atsan ne Fayda, Seven bu gönül randuman vermiyor Tofaşk'' dan Başkasına...!!

allah ını seven üstüme toprak atsın...

http://www.facebook.com/ToFAsKizLaR/photos_stream

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

zenon kaç para bi alımı takımı vs..

abi o montu alırsan başka marka motor alamazsın sonra, riskli bi hareket...
taktıracagım zaman herkeze söyledim zenon alacam 200 tl çifti yarı yarıya takalım dedim kimseden ses çıkmadı ben 100 tl ye hallettim isteyen olursa arkadaşa sorarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------

http://clearwaterlights.com/products2_pp.html burdakilere bakın bunlar gayet iyi :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

http://www.alibaba.com/product-gs/626914038/30watt_2inch_motorcycle_led_working_light.html gerçi en az 10 parça sipariş etmelisin diyor ama birleşilse birşeyler olur bence 3-4 motosiklete
alibaba, aliexpress'in toptan hali orada tek satılıyor.
http://www.aliexpress.com/item/Smok...e-Light-W-License-Plate-Holder/667718207.html
http://www.aliexpress.com/item/12w-...cle-e-bike-motor-free-shipping/616380681.html
gibi bakının siteye çok şey var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kahvaltıdan sonra buyrun size bir rota;
mengen konağının önünden düz devam yakacık köyünü geçtikten sonra yaklaşık 16 km kadar bol virajlı yolda sürerek güvenç göletine gelirsiniz.göl kenarında mola verip sohbet edersiniz.ordan yukardaki sürsefa koruluğuna çıkar orman havası alırsınız tavsiye ederim.

Kahvaltıdan sonra buyrun size bir rota;
mengen konağının önünden düz devam yakacık köyünü geçtikten sonra yaklaşık 16 km kadar bol virajlı yolda sürerek güvenç göletine gelirsiniz.göl kenarında mola verip sohbet edersiniz.ordan yukardaki sürsefa koruluğuna çıkar orman havası alırsınız tavsiye ederim.

Hemde yakın, neden olmasın :)

Bu arada şu mont acayip güzel ya, bana nedense çokta ucuz geldi :) Suni deridir kesin ama az biraz kaliteli midir? Almayı düşünüyorumda.

http://www.aliexpress.com/item/Over...-simulation-paper-overalls-987/542647898.html

biz volkanla turlamaya çıkıyoruz ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

ozanla .wozy. çıkıyoruz . bilginize.volkan beni andı.

Bende ilk bakışta fotolardaki kızları falan görünce dalga geçiyolar sandım. Yorumları falan okudum kimse de dememiş "aga bu nedir?"

Piston Sarmış Hayatıma Sekman Atsan ne Fayda, Seven bu gönül randuman vermiyor Tofaşk'' dan Başkasına...!!

Biz yıllarca boşuna başka arabalara binmişiz, olay şahindeymiş arkadaş, vay vay!.. :queen:

Hocam mesajı motoesiklet başında cepten yazmıştım. İMesajınızı dönünce gördüm. İncek vs. yaptık döndük. Bu arada Rider'a uğradık. Yarın sabah Rider (KTM vs. satan yer) TM,HT,KTM'lerin 125 ve 250cc Cross,enduro ve super moto test sürüşleri yaptıracaklarmış. öğlene doğru da test sürüşüne ballıkpınar köyünde devam edeceklermiş. Meraklılarına duyrulur. Kahvaltıdan sonra sanki deneme sürüşüne gidilebilir.:)
Bu arada Ozan sohbet ve sürüş keyifliydi, teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm arkadaşlar, ailevi sebebten ötürü motorumu satacağım. 2012 model gt250 comet 10.600 km de.Almak isteyen arkadaşlara duyrulur.Branda,disk kilidi,zincir kilit, L beden ls2 kask, L beden İİCON kırmızı siyah korumalı deri mont,prosev L beden siyah 3 katlı mont, Dizlik,DIFI eldiven yazlık ve kışlık, Kushitani deri pantolon,4rider full body armor yanında verilecektir.

Slm arkadaşlar, ailevi sebebten ötürü motorumu satacağım. 2012 model gt250 comet 10.600 km de.Almak isteyen arkadaşlara duyrulur.Branda,disk kilidi,zincir kilit, L beden ls2 kask, L beden İİCON kırmızı siyah korumalı deri mont,prosev L beden siyah 3 katlı mont, Dizlik,DIFI eldiven yazlık ve kışlık, Kushitani deri pantolon,4rider full body armor yanında verilecektir.

Ceketi ayrı satarsan alabilirim çünkü ceketim yok malesef :)

ii akşamlar abi nedir günahı motorunun :silent: gökde ararken yerde buldum..

Yarın herkes toplanıyor, kahvaltı, baklava çay muhabbetinden sonra sana komple dalıyoruz Lütfücüm :) Olm yazdı ya millet face de yemekten sonra gezisi diye, orda kahvaltıda netleştiririz durumumuzu işte sen hele bi gel, biz hele bi sana dalalım da :)

adamın face i yok olum ona iyi davran:)

sen malzemeleri ayrı sat bence...ilgi çekici ürünler var..

Hocam mesajı motoesiklet başında cepten yazmıştım. İMesajınızı dönünce gördüm. İncek vs. yaptık döndük. Bu arada Rider'a uğradık. Yarın sabah Rider (KTM vs. satan yer) TM,HT,KTM'lerin 125 ve 250cc Cross,enduro ve super moto test sürüşleri yaptıracaklarmış. öğlene doğru da test sürüşüne ballıkpınar köyünde devam edeceklermiş. Meraklılarına duyrulur. Kahvaltıdan sonra sanki deneme sürüşüne gidilebilir.:)
Bu arada Ozan sohbet ve sürüş keyifliydi, teşekkürler.

Hay ben şansımı ......

Şaka gibi şerefsizim
Ben ne zaman şehirdışına çıksam ya test sürüşü ya toplaşma vs oluyor..
Dahada davosa gelmem!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar