[Ankara - MT]

Lan yok okadar da değil hani, akşama karnımız acıktı mesela biyerlerde bişeyler yedik. Bak ozaman aklımıza geldin, dedik bülent kimbilir şimdi ne yapıyodur dedik, yazık dedik... titreşime almıştır motoru dedik, sonra vurduk kadehleri bastık kahkahayı :queen:

Hani kardeşşştikkkk :)

TC'de neymiş yahu :D Kapat gitsin alayını, çevir bileği =)) :pl:

Şaka maka bazen ihtiyaç hissediyor insan.
Gerçi lastiklerde baya önemli, Diablo Rosso Corsalar başlı başına Traction Control gibi :queen: , ısındıktan sonra hasta bir tutuşları var. Bu lastiklerini bitirdikten sonra bir set DRC almanı şiddetle tavsiye ederim Uğur =)

Rosso II kullanmistim cidden cok iyi lastikti, ama omurleri cok kisa ;( Bunlar bitsin de bi bakinicam ne alsam diye. Q2 var uzerinde, cift hamur olmasi ciddi bir avantaj onu gordum. Bi de bunlar 200'luk gibi duruyor o da hosuma gitmiyor desem yalan olur =D

ne bu ya,300 bile görmüyormu ne:)Şaka bir tarafa Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Yaa ben de 300 gorucez diye actim videoyu ama nerdeee, 299 da takili kaliyor alet, jaopnlar nasil yaptiysa, en son nefesini 299 da veriyor demek ki:) Kandirdin bizi Ugurr:)

Lan olm Ankara bebeleri dicem simdi hepinize ayip olacak, nerdesiniz, napiyosunuz, hicbirinizden ses seda cikmiyo, yoksa beni ekip hepiniz Yunus yallisiylan beraber tatile mi ciktiniz lan, valla olur olur beklerim Ankara Holding a.s. den :) havalar uzatmalari oynuyo farkindasiniz di mi? hadi Koray in bahanesi var, ee geri kalan arkadaslar motoru paketleyip kaldirdiniz heralde.
2.asama modifiyelerde ECU'daki son hiz kisitlamasini onumuzdeki sezon kaldiricam sorun yok :thumleft:

Olayı malesef hatırlayamıyorum, fakat muhtemelen anormal bir durum yüzünden olmamış, bayır yukarı çıkan ve sola dönen bir yolda manevra yaparken motor beklenmedik bir şekilde kayıyor ve soluna yatıyor, ben de sertçe asfalta çarpıyor ve bilincimi kaybediyorum, en azından aşağı yukarı durum bu, sonradan bilincim açılsa da bulanık hatırlıyorum pek çok şeyi, Okan abinin dediği çok doğru, eğer kaskım olmasaydı şu an cenaze sayfama taziye yazıyor olabilirdiniz! Aman diyim!!!
Cok dogru bir hatirlatma Koray. Chopper kullanmana ragmen o an kask takmani gercekten takdir ettim. Cidden buyuk sans ve herkese iyi bir ders. Bazen klise gibi geliyor belki surekli bunlari tekrarlamak ama insanin yakininda birilerinin basina geldigi zaman bazi seyler daha bi netlik kazaniyor..

Bu arada yokus yukari manevra olan yerlerde agirlik arkaya daha cok bindigi icin on tekerin tutunmasi azaliyor. Bir de gaz acildiginda ve bi de yerler islaksa muhtemelen on lastik kaymistir. O yuzden bi anda dusmus olabilirsin. Ama ne olursa olsun su an iyisin ya onemli olan da bu.

Olayı malesef hatırlayamıyorum, fakat muhtemelen anormal bir durum yüzünden olmamış, bayır yukarı çıkan ve sola dönen bir yolda manevra yaparken motor beklenmedik bir şekilde kayıyor ve soluna yatıyor, ben de sertçe asfalta çarpıyor ve bilincimi kaybediyorum, en azından aşağı yukarı durum bu, sonradan bilincim açılsa da bulanık hatırlıyorum pek çok şeyi, Okan abinin dediği çok doğru, eğer kaskım olmasaydı şu an cenaze sayfama taziye yazıyor olabilirdiniz! Aman diyim!!!
Kaza anında kimbilir neler yaşandı motor sola yattığı halde kaskın sağ tarafında hasar var. Neyse ki ders çıkartılacak kötü bir anı olarak geride kaldı.

2.asama modifiyelerde ECU'daki son hiz kisitlamasini onumuzdeki sezon kaldiricam sorun yok :thumleft:
Bende 300'ü görmeyi bekleyenlerdenim demek ki 'ayar' ile alakalıymış :p

Bir de bi arkadaş göstergelerin üzerindeki beyaz ışığın olayını merak etti. Ben değil yani bir arkadaş tanımazsınız (R1 gören masum köylü)

Kaza anında kimbilir neler yaşandı motor sola yattığı halde kaskın sağ tarafında hasar var. Neyse ki ders çıkartılacak kötü bir anı olarak geride kaldı.

Bende 300'ü görmeyi bekleyenlerdenim demek ki 'ayar' ile alakalıymış :p

Bir de bi arkadaş göstergelerin üzerindeki beyaz ışığın olayını merak etti. Ben değil yani bir arkadaş tanımazsınız (R1 gören masum köylü)
O shift Light. Yani istediginiz devire ayarliyorsunuz orada devreye girip vites degistirmenin tam zamanidir diyor :) Tabii bu hizlara gore ayarlamamistim gereksiz yanip sonuyor bu video'da :)

abi napimm yunus abi gitmiş tatile beni bi yere çağıran yok :pale: yoksa ben her zman hazırım yani..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

Hani nerelerdesin yav, kayboldun resmen...

@bülent;

Valla biz dün trgy ile buluştuk. Gezdik tozduk, böyle nasıl eğlendik anlatamam... Seni de arayalım mı diye düşündük, sonra dedik napcaz titreşimli motoru, bizi bozar, öyle arkandan konuşa konuşa gezmeye devam ettik hacı

@koray

Tekrara geçmiş olsun, kask çok iyi görevini yerine getirmiş gibi duruyor. Allah beterinden saklasın...

abi napimm yunus abi gitmiş tatile beni bi yere çağıran yok :pale: yoksa ben her zman hazırım yani..

Motosikleti
VFR1200X
Bu derin sessizlikler bayramda olacakların habercisi olabilir. Mangalın üstündeki cozur cozur etler köfteler sucuklar.. Bence artık bülentide aramıza alalım gizli saklı kulaktan kulağa buluşma yapmaktan sıkılmadınız mı?

Bu derin sessizlikler bayramda olacakların habercisi olabilir. Mangalın üstündeki cozur cozur etler köfteler sucuklar.. Bence artık bülentide aramıza alalım gizli saklı kulaktan kulağa buluşma yapmaktan sıkılmadınız mı?

Ne örgütmüşünüz arkadaş, ne zormuş size katılmak yaw, bir sezondur harcadığım benzinin haddi hesabı yok, yemedim yedirdim, tamam yemiş de olabilirim ama size de yedirdim yani:) giymedim giydirdim :) hala giremedim aranıza yaw, lan göbekliyim diye yapıyosanız, sezona onu da eritiriz biraz :) Sanki kraliyet ailesi anasını satayım, yeter lan, bi motor bulun bana ben de sizin gruba katılmak istiyom, mangallara gidip yiyip içmek istiyomm, beni de aranıza alın ağalarrrr:p

hacı dün ben 1 saat çıktım dolaştım..şans eseri forumdan varuna kod adlı arkadaşla tanıştık...sonra tekrar eve yollanmak zorunda kaldım, yoksa kendisinin çay davetini geri çevirirken üzüldüm...
Ne demek davetim her zaman tum ankara mt icin gecerlidir. Sadece cayla sinirli kalmak zorunda da diil. Selamlar.

Motosikleti
VFR1200X
Amaç çamurda debelenmekse buyrun buda türk versiyonu

[YT]xMcavVlLxEg[/YT]

Valla bende yeni görebildim kaskın halini Allah korusun çok fena!!! Darbenin büyük kısmı çene ve yüz hizasına denk gelmiş, tekrar büyük geçmiş olsun Koray önümüz kurban bi kan akıtmak şart oldu sana başının gözünün sadakası olsun kardeşim :)

Koray Abi, tekrardan çok geçmiş olsun.

Yaa ben de 300 gorucez diye actim videoyu ama nerdeee, 299 da takili kaliyor alet, jaopnlar nasil yaptiysa, en son nefesini 299 da veriyor demek ki:) Kandirdin bizi Ugurr:)

Lan olm Ankara bebeleri dicem simdi hepinize ayip olacak, nerdesiniz, napiyosunuz, hicbirinizden ses seda cikmiyo, yoksa beni ekip hepiniz Yunus yallisiylan beraber tatile mi ciktiniz lan, valla olur olur beklerim Ankara Holding a.s. den :) havalar uzatmalari oynuyo farkindasiniz di mi? hadi Koray in bahanesi var, ee geri kalan arkadaslar motoru paketleyip kaldirdiniz heralde.

Valla ben de sakinlikten mütevellit bugün yalnız takıldım, yardırdım Beynam Ormanı'na abi, kitap okudum orda ağaçların altında, sonra oksijenden kar ettik diye düşünerek eve döndüm. :)

DSC03376_zps281db6a8.jpg

İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim, her zaman motora ful koruma binin ki sonradan "iyiki kaskım varmış" dersiniz oturduğunuz yerden :cat:

sabah resmen bacaklarım yanıyo soğuktan 70 km ye çıkınca...

bu kuryeler kasksız ocak-şubat gibi nasıl geziyolardı bugün tekrar kendime sordum...

bu kuryeler kasksız ocak-şubat gibi nasıl geziyolardı bugün tekrar kendime sordum...

Ayni dertten muzdarip biri olarak guvenlik icin kullanmadigim dizlikleri, dizlerimi soguktan korusun diye kullanmaya basladim:) tavsiye edilir, en azindan sogugu kesiyor. Tabi bacagin ust tarafini korumuyor ama olsun, hic yoktan iyidir.

Termal dizlik kullanın abi, ben verimli olduğuna inanıyorum zira eve hep sabaha karşı en soğuk vakitler dönüyorum ve üşüdüğümü söyleyemem pek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar