[Ankara - MT]

geç kaldık ama kusura bakmayın..tekrar geçmiş olsun..allah kimseye kaza bela vermesin..

TC'de neymiş yahu :D Kapat gitsin alayını, çevir bileği =)) :pl:

Şaka maka bazen ihtiyaç hissediyor insan.
Gerçi lastiklerde baya önemli, Diablo Rosso Corsalar başlı başına Traction Control gibi :queen: , ısındıktan sonra hasta bir tutuşları var. Bu lastiklerini bitirdikten sonra bir set DRC almanı şiddetle tavsiye ederim Uğur =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne bu ya,300 bile görmüyormu ne:)Şaka bir tarafa Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Yaa ben de 300 gorucez diye actim videoyu ama nerdeee, 299 da takili kaliyor alet, jaopnlar nasil yaptiysa, en son nefesini 299 da veriyor demek ki:) Kandirdin bizi Ugurr:)

Lan olm Ankara bebeleri dicem simdi hepinize ayip olacak, nerdesiniz, napiyosunuz, hicbirinizden ses seda cikmiyo, yoksa beni ekip hepiniz Yunus yallisiylan beraber tatile mi ciktiniz lan, valla olur olur beklerim Ankara Holding a.s. den :) havalar uzatmalari oynuyo farkindasiniz di mi? hadi Koray in bahanesi var, ee geri kalan arkadaslar motoru paketleyip kaldirdiniz heralde.

Yaa ben de 300 gorucez diye actim videoyu ama nerdeee, 299 da takili kaliyor alet, jaopnlar nasil yaptiysa, en son nefesini 299 da veriyor demek ki:) Kandirdin bizi Ugurr:)

Lan olm Ankara bebeleri dicem simdi hepinize ayip olacak, nerdesiniz, napiyosunuz, hicbirinizden ses seda cikmiyo, yoksa beni ekip hepiniz Yunus yallisiylan beraber tatile mi ciktiniz lan, valla olur olur beklerim Ankara Holding a.s. den :) havalar uzatmalari oynuyo farkindasiniz di mi? hadi Koray in bahanesi var, ee geri kalan arkadaslar motoru paketleyip kaldirdiniz heralde.

hacı dün ben 1 saat çıktım dolaştım..şans eseri forumdan varuna kod adlı arkadaşla tanıştık...sonra tekrar eve yollanmak zorunda kaldım, yoksa kendisinin çay davetini geri çevirirken üzüldüm...

Arkadaşlar lütfen kasksız motora binmeyelim ve kask da öyle göstermelik birşey olmasın!!!

fotoraf1351.jpg

fotoraf1352.jpg

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Arkadaşlar lütfen kasksız motora binmeyelim ve kask da öyle göstermelik birşey olmasın!!!

http://imageshack.us/a/img94/3845/fotoraf1351.jpg
http://imageshack.us/a/img542/1188/fotoraf1352.jpg

Bu mesajı ciddiye alın arkadaşlar , Koray kaza yaptığında hızı gayet düşüktü motorunda neredeyse hiç hasar yok ama buna karşın kaskın durumu ve Korayın kaza sonrası yaşadığı sıkıntılar da ortada . Allah korusun Koray bu kazayı kasksız yapsaydı elimizde bir adet sapasağlam motor ve birde mezartaşı olurdu. Koray sadece asfalta düşmüş ne bir direğe nede ağaca çarpmamış yada bir başka araç ona çarpmamış sadece ve sadece asfaltın etkisi bu kadar gerisini siz düşünün.

Bu işin şakası yok

Sevgilerimle

geç kaldık ama kusura bakmayın..tekrar geçmiş olsun..allah kimseye kaza bela vermesin..

Hani nerelerdesin yav, kayboldun resmen...

@bülent;

Valla biz dün trgy ile buluştuk. Gezdik tozduk, böyle nasıl eğlendik anlatamam... Seni de arayalım mı diye düşündük, sonra dedik napcaz titreşimli motoru, bizi bozar, öyle arkandan konuşa konuşa gezmeye devam ettik hacı

@koray

Tekrara geçmiş olsun, kask çok iyi görevini yerine getirmiş gibi duruyor. Allah beterinden saklasın...

Olayı malesef hatırlayamıyorum, fakat muhtemelen anormal bir durum yüzünden olmamış, bayır yukarı çıkan ve sola dönen bir yolda manevra yaparken motor beklenmedik bir şekilde kayıyor ve soluna yatıyor, ben de sertçe asfalta çarpıyor ve bilincimi kaybediyorum, en azından aşağı yukarı durum bu, sonradan bilincim açılsa da bulanık hatırlıyorum pek çok şeyi, Okan abinin dediği çok doğru, eğer kaskım olmasaydı şu an cenaze sayfama taziye yazıyor olabilirdiniz! Aman diyim!!!

Olayı malesef hatırlayamıyorum, fakat muhtemelen anormal bir durum yüzünden olmamış, bayır yukarı çıkan ve sola dönen bir yolda manevra yaparken motor beklenmedik bir şekilde kayıyor ve soluna yatıyor, ben de sertçe asfalta çarpıyor ve bilincimi kaybediyorum, en azından aşağı yukarı durum bu, sonradan bilincim açılsa da bulanık hatırlıyorum pek çok şeyi, Okan abinin dediği çok doğru, eğer kaskım olmasaydı şu an cenaze sayfama taziye yazıyor olabilirdiniz! Aman diyim!!!
Koray bu çeneden açılır kasktı değil mi en azından çeneden açılmamış ucuz atlatmışsın.

Beyler başka bir konuda şu videoyu gördüm de, motorlar bukadar suyun içine girince, kalınca felan nasıl oluyor da hava filtre ve kutusuna su dolmuyor girmiyor ? Giriyorsa bile nasıl hemen tahliye ediliyor ? Yani karbüratöre su gitmemesi için nasıl bir sistemleri var anlamış değilim. :silent:

http://www.youtube.com/watch?gl=TR&v=7M1piWiuYcE
[YT]7M1piWiuYcE[/YT]

Hani nerelerdesin yav, kayboldun resmen...

@bülent;

Valla biz dün trgy ile buluştuk. Gezdik tozduk, böyle nasıl eğlendik anlatamam... Seni de arayalım mı diye düşündük, sonra dedik napcaz titreşimli motoru, bizi bozar, öyle arkandan konuşa konuşa gezmeye devam ettik hacı

@koray

Tekrara geçmiş olsun, kask çok iyi görevini yerine getirmiş gibi duruyor. Allah beterinden saklasın...

Ah ulan ahh, ben iki lokma yerken bile siz aç insanları düşünürken, motorla iş için gezdiğimde bile şimdi bizi açlar da olaydı derken:) , arkamdan çevrilen dolaplar böyle dönüyor demek ki. Neyse elbeeeeet birgünnnnnnn görüşeceğizzzz şarkısıyla size cevap vermek istiyorum.

Ah ulan ahh, ben iki lokma yerken bile siz aç insanları düşünürken, motorla iş için gezdiğimde bile şimdi bizi açlar da olaydı derken:) , arkamdan çevrilen dolaplar böyle dönüyor demek ki. Neyse elbeeeeet birgünnnnnnn görüşeceğizzzz şarkısıyla size cevap vermek istiyorum.

Lan yok okadar da değil hani, akşama karnımız acıktı mesela biyerlerde bişeyler yedik. Bak ozaman aklımıza geldin, dedik bülent kimbilir şimdi ne yapıyodur dedik, yazık dedik... titreşime almıştır motoru dedik, sonra vurduk kadehleri bastık kahkahayı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar