abi artçım olun diyene kadar vereyim iki tur atın desene![]()
Geçti borun pazarı Erhan... Fırsatı kaçırdın
erhan'ım itin olurabi muhakkak öyledir...motora başladığım sıralarda 1,5 yıldır CBF 500 kullanan arkadaşıma neden CBF 600 almadığını sordum, 4 silindir binmeye yemez benim daha dedi...beygiri yüksek dedi...o adam benim o halime göre usta olduğu için bende psikolojik olarak 4 silindire karşı bi korku oluştu...sitede anlatılanlar da cabası tabi...tabi uyarılar sürekli kullanıma karşıdır yoksa 2-3 sürüşte çok bişey olacağını zannetmiyorum....
erhan'ım itin olurtedirgin olup binmek istemeyeceginizi düşündüm tabi ki sürersin. istersen 1-2 gün kullan benden yana sorun yok. bülent aynı şekilde şimdi sen alınırsın vayy erhana kullan bize tırt sen de istersen kullanabilirsin. tekrar ediyorum motor itiniz olur. benim ki lafta değil gerçekten bilen bilir
bilgi için yunus ve polat'la görüşünüz...
polat benden daha hızlısınGeçti borun pazarı Erhan... Fırsatı kaçırdın(bazılarımızın yüzündeki gülümsemeyi tahmin edebiliyorum)
polat benden daha hızlısıne olacak tabi arada yaş farkı var. biz artık teklemeye başladık
)
erhan'ım itin olurtedirgin olup binmek istemeyeceginizi düşündüm tabi ki sürersin. istersen 1-2 gün kullan benden yana sorun yok. bülent aynı şekilde şimdi sen alınırsın vayy erhana kullan bize tırt sen de istersen kullanabilirsin. tekrar ediyorum motor itiniz olur. benim ki lafta değil gerçekten bilen bilir
Bülentin yüreğinin en ücra köşesine değinmek adına,
Bülentin bam telinin en ince kısmını okşamak adına,
Bülentin göbeğindeki yağların gülmekten sallanması adına,
Bu resimde benden Bülent'e, Bülenciğime, Büloya Gelsin :flower:
http://img253.imageshack.us/img253/2733/kopyasresim001.jpg
motor cesaret işi bunu herkes zaten biliyor. kontrolsüz kullanmıyorum altımdaki gücün farkındayım, limitlerimin ve tecrübemin de farkındayım. ilk sürdügüm zamanı ve şimdi halimi kıyaslıyorum istanbul'dan geldiğimde dayak yemiş gibi olmuştum bacaklarım,kollarım,nazik totoşum kısaca her yerim ağrımıştı.pazar günü bolu'ya gittim geldim giderken yüküm vardı. 140km altına düşmedim. gelirken neredeyse 180km altına düşmedim. yakıtı sormayın içti namuzsuz) ama verdiği haz tarif edilemez.:queen: resmen ağzım kulaklarda geldim.en ufak yorgunluk ne de ağrı hissetmedim. ilk gelişimde 100km geçememiştim 10 kere de mola verdim. neyse arkadaşlar lafın özü basmak zorunda değilsiniz,ben otobanda oldugum için bastım sizde otobanda yapıştırın.şehir içinde risk almayıp azami dikkat ediyorum. zaten kurye değiliz sabahtan akşama kullanmıyoruz riskimiz daha az onda da dikkat etmek gerek. erhan kullandığın araba 200 yapıyor diye devamlı o süratte mi gidiyorsun hayır. arabam küçük aralara iyi dalar diyip makas mı atıyorsun hayır. abi tüm olay sizde, kontrol sizde gerektigi gibi kullanırsanız hiç bir sorun yok. abi adam önüme kırdı düştüm e ne yapalım şimdi. 600cc kullanıyordu adam önüne kırdı yapma yaa bak 250 cc olsaydı düşmezdin. beyler yapmayın kendinize güvenin. bu yazıyı yazdığım için tepki alacagım alanlar da oldu okudum çünkü. vaayyy neden böyle söylüyorsun ölse hesabını kim verecek kamyona patlasa,yok virajdan uçsa vicdanın sızlamaz mı denecek. dilin kemigi yok bende konuşup yazıyorum sen de. akıl sende mantık sende para da sende hatta büzük te sende yiyosa alır binersin. keyfini de sürersin. tutku bu arkadaşım ben hız tutkunuyum, kimi karı kız tutkunu, kimi kumar tutkunu, kimi av tutkunu, son sözüm kimse ile tartışmak istemiyorum. yazdıklarım için özür dilerim içimden geçeni yazdım. ciddiye alın ya da almayın yazdıklarım sadece beni bağlar kimseye sebep olmak istemem. ben tutkumu yaşıyorum arkadaş motoru aldığımdan beri mutluyum, iyi ki almışım iyi ki motor tutkunuyum.
saygılarımla.
Selçuk Abi benim büzük yemiyo hala..yol göster baba...:mrgreen:.... büzük te sende yiyosa alır binersin.....
.... bakalım bu akşam ki süper loto dan sonra kendime süper moto alırım belki....
Bence doğru söylemişsin, egona kapılmadığın sürece her yanında duranla kapışmaya çalışmadığın sürece(hakedenide tokatlıyacaksın tabi) kullanılabilir. Herkesin yeterince deneyimi var bence Erhan'da Bülent'de baya bi km yapmışlar bence yapabilirler. Ne bileyim gidip bi kiralayın 600'lük bakın nasılsınız sonra karar verirsiniz.motor cesaret işi bunu herkes zaten biliyor. kontrolsüz kullanmıyorum altımdaki gücün farkındayım, limitlerimin ve tecrübemin de farkındayım...
Ahh ahhh özledim lan motorumu bir günde![]()
Olm senle ben cok komik oluyoz lan benim motorda![]()
Bugün öğlen maciti aldım, resmen attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum valla, titreşim, gitmeme, motorun ısınana kadar paso öksürmesi falan, harbiden hyosung çinliden çok iyiymiş arkadaş dedirtti bana ama tabii ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı, iki katından daha fazla fiyatı, dolayısıyla çok bişi beklemezsen işini görüyor.
Maciti okadar ezmeyeydin eyiydi abi. Ekmek yerine kırıntıları verince köfte yerinede soya veriyolar. Fakırız işte napcan![]()
Ben bi ara kiralama işni araştırmıştım kiralık 4 silindirliler hep istanbulda. Ankarada hiç yoktu bilmem şimdi ne durumda kira işleriYaw bi abimiz vardı 4 silindirli canavarı vardı Rone kullanırdı nerde bu abimiz sizi bi gezdirsin 4 silindirli nasılmış diye :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------
Bence doğru söylemişsin, egona kapılmadığın sürece her yanında duranla kapışmaya çalışmadığın sürece(hakedenide tokatlıyacaksın tabi) kullanılabilir. Herkesin yeterince deneyimi var bence Erhan'da Bülent'de baya bi km yapmışlar bence yapabilirler. Ne bileyim gidip bi kiralayın 600'lük bakın nasılsınız sonra karar verirsiniz.
Bi ara istanbula gidersem kiralayacağım ama en az 2 yıdır ehliyetli olma durumu var benim ehliyet daha 3 aylık.Ben bi ara kiralama işni araştırmıştım kiralık 4 silindirliler hep istanbulda. Ankarada hiç yoktu bilmem şimdi ne durumda kira işleriAlacağım günü beklersem emekli ikramiyesini beklemek zorunda kalabilirm..
Yaw bi abimiz vardı 4 silindirli canavarı vardı Rone kullanırdı nerde bu abimiz sizi bi gezdirsin 4 silindirli nasılmış diye :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------
Bence doğru söylemişsin, egona kapılmadığın sürece her yanında duranla kapışmaya çalışmadığın sürece(hakedenide tokatlıyacaksın tabi) kullanılabilir. Herkesin yeterince deneyimi var bence Erhan'da Bülent'de baya bi km yapmışlar bence yapabilirler. Ne bileyim gidip bi kiralayın 600'lük bakın nasılsınız sonra karar verirsiniz.
Maciti okadar ezmeyeydin eyiydi abi. Ekmek yerine kırıntıları verince köfte yerinede soya veriyolar. Fakırız işte napcan![]()
Bulent78;2819076 son hizdan ziyade ivmelenme yani akselerasyon [/QUOTE' Alıntı:akselerasyon demeyeydin anlamayacaktık zaten ivme falan nedir...![]()
Yasin amac maciti ezmek degil, dedigim gibi ne kadar ekmek o kadar kofte tabii ki. Macit su anda beni dolmusa otobuse binmekten kurtariyor, buradan kendisine tesekkurlerimi iletirim![]()
mct mü'min motorcunun dünyadaki çilehanesidir la, problemleriyle insanı olgunlaştırır, nefsi terbiye eder
gel sana f650gs alak yiğidim, inat etme seninde hoşuna gidecek :cherry:
f650 gs ye yunus iyi gözle bakmıyo..alanı kınayacakmış gibi duruyo...transalp tercihi...