Valla er6n hep kafamda var zaten, guc olarak daha fazlasina ihtiyacim olacagini hic sanmiyorum ilerde, ama tarz degistirebilirim, ya da cok begenirsem ilerde yeni modelini falan alabilirim. Yani cbf 500 alasim var daha ucuz oldugu icin ama fiyatlarini gordukce 1- 2 lira daha kasip er6n alirim diyorum.Hatta er6n fiyatina cbf500ler var anlam veremiyorum, millet neyle kapli zannediyosa motorunu

Bi taraftan er5 al bir iki sene kullan diyorum, obur taraftan, ulan hergun motor ustundesin, kir kicini 250 lik motorunla ekonomi yap biraz diyorum, para biriktir biraz, ilerde er6n icin daha az kredi cekersin diyorum, boyle kendi kendimle tartisip duruyorum, yakindir kafa goz dalacam kendime

Bu motoru da zaten kafayi kirip almistim, yani dedigin gibi alicam uelaynn moduna girersem alirim, ama iste hep bi ekonomi dusunuyoruz, keske maasim iki kati olsa da hic dusunmeden alsam ama iste dusunup duruyorum. Alamam diye bisey yok kesinlikle, hatta kesin alicam zaten orda sikinti yok, sadece zamani belli degil, simdi almak istiyorum ama zorluyor iste. Alicam ulen alicammm, sonra da vurucam kirbaci vurucam kirbaciiii