Bugün ben de Süper!TENERE 1200 'ü test etme fırsatı buldum. Bu tarz aletleri çok süremediğim için benim düşüncelerim bir referans oluşturmaz zaten.
Motor ilk olarak gayet de ağırlığını hissettiriyor. Oturduğunuz zaman sağ sol yapınca hemen anlıyorsunuz. Ancak net ağırlığı kaç bilmiyorum. Sürüş'ü düşük hızlarda ve pazar alanında yaptım. Açıkçası "aaa ağırlığını hiç hissettirmiyor" diyemedim, ancak ağırlığı yüzünden de bir dezavantaj göremedim. Sürmesini bilen bir adam bunu gayet sürer, bilmeyen adam anında korkmaya başlar. Ancak aletin gücüne diyebileceğim birşey yok, malum
binikiyüz tane cc'si var

Düşük hızdayken gücü merak edip gazı aniden yarısına kadar kapattım. Sanırım motorun test motoru olarak kullanılmasından ötürü(ve biraz da benim hatam) arkaya düşüyordum

Çünkü alet gaza çok paralel ve hızlı tepki vermedi, kısa bir süre sonra tekme yemiş gibi patlama yaptı. Akıllara zarar

Akşamına Taşkın'ın DL-650'yi kullandım, bilmiyorum neden ama o iri cüsseli VStrom'u daha rahat sürdüm. Daha akıcı geldi bana.
Ancak yine tahminen test motoru olmasından dolayı olabilir, motor bana biraz gürültülü geldi. Keza fanları da çalışmaya başlayınca pazar alanı biraz şenlendi. Rölantide felan gazı açınca üst devirlere çıkarken motorun gürültüsü cidden hoşuma gitmedi. Hiç gazlayasım gelmedi o yüzden. Frenler o cüsseyi gayet iyi tutuyor. Aletin tasarımını da göreceli olarak beğendim. Gayet modern bir duruşu var.
Sonuç olarak; bence sınıfındaki rakiplerine üstün bir özelliği olduğunu farkedemedim. Güçlü mü güçlü, eminim çok da dayanıklıdır. Ancak rakipleri VFR1200-Crosstourer, 1200GS, KTM-990.Adv. gibi motorlar sonuçta. Bu sınıfta hangi motora binsen etkilenmemek mümkün değildir sanırım, o açıdan rakiplerinden üstün mü değil mi çok tecrübeli kişiler bilebilir.
19.10.2012 çarşamba akşamı baklava organizasyonu için gelecek olan arkadaşlar salı gününe kadar net bir sayı elde etmemiz gerekiyor.
malum sipariş verilecek.az gelme çok artma gibi bir sorun teşkil etsin istemiyoruz ona göre lütfen salı akşamına kadar net sayıyı oluşturmak adına lütfen facebook etkinlik sayfamızdan isimleri yazdırmaya devam edelim.
Abi face'deki etkinlikte "katılıyor" a tıkladım, yeter mi? ayrıyetten isim yazıyor muyduk oraya?
Hasstasıyız dedeeeee!..
[YT]ejl6pC2yU9I[/YT]
Oyyy, öleydim