[Ankara - MT]

Arkadaşlar ezik yağ filtresi ile motoru çalıştırmak sıkıntı yaratır mı? Konunun uzmanı arkadaşlardan yardım bekliyorum..

ünal hoca sen yarin geliyon mu

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Beyler Son Hatırlatma (SUCUK EKMEK)

16.09.2012 PAZAR GÜNÜ SAAT 9:30 DA AYAŞ YOLU (TÖREKENT) TOTAL BENZİNLİK DE TOPLANIP SAAT 10:00 DA TEKER DÖNER
1.DURAK : AT DERE'Sİ
2.DURAK : AYAŞ MERKEZ
3.DURAK : BEYPAZARI (GİRİŞTEKİ ÇEŞME)
4.DURAK : KIBRISCIK (KARAGÖL) SUCUK EKMEK BURDA YAPILACAK
TOPLAM TÖREKENT - KARAGÖL ARASI 120 KM

(NOT: BEYPAZARI - KARAGÖL ARASI BOL VİRAJLIDIR)

Gelen arkadaşlar numaram : Sıfır 553 246 Sıfır Altı 58 burdan bana ulaşabilirsiniz

ünal hoca sen yarin geliyon mu

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Beyler Son Hatırlatma (SUCUK EKMEK)

16.09.2012 PAZAR GÜNÜ SAAT 9:30 DA AYAŞ YOLU (TÖREKENT) TOTAL BENZİNLİK DE TOPLANIP SAAT 10:00 DA TEKER DÖNER
1.DURAK : AT DERE'Sİ
2.DURAK : AYAŞ MERKEZ
3.DURAK : BEYPAZARI (GİRİŞTEKİ ÇEŞME)
4.DURAK : KIBRISCIK (KARAGÖL) SUCUK EKMEK BURDA YAPILACAK
TOPLAM TÖREKENT - KARAGÖL ARASI 120 KM

(NOT: BEYPAZARI - KARAGÖL ARASI BOL VİRAJLIDIR)

Gelen arkadaşlar numaram : Sıfır 553 246 Sıfır Altı 58 burdan bana ulaşabilirsiniz

makseli nerde? olmadı harikalar diyarının önünde buluşalım. Ayaş yolu üzerinde?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
makseli nerde? olmadı harikalar diyarının önünde buluşalım. Ayaş yolu üzerinde?

hacı senle geçen carfurda buluştuk ya. orda buluşalım yine. ordan geçeriz.

9 - 9:30 arası carfurda tamam mı ?

hacı senle geçen carfurda buluştuk ya. orda buluşalım yine. ordan geçeriz.

9 - 9:30 arası carfurda tamam mı ?

tamamdır, termos getiriyosun bardağı yoldan alırız şekeri getireyim. Varsa evden püskevit getireyim gene. Var mı alınacak bişi benim aklıma gelmiyor

tamamdır, termos getiriyosun bardağı yoldan alırız şekeri getireyim. Varsa evden püskevit getireyim gene. Var mı alınacak bişi benim aklıma gelmiyor

hacı termos yattı. getiremiyorum termosu.

kapak tarafı arızalı. kapağı halledebilirsem belki.

kapağı yapsam bile bu sabah çay demleyebilirmiyim bilmiyom.

olmadı başka biri daha yanına termos alsın

hacı termos yattı. getiremiyorum termosu.

kapak tarafı arızalı. kapağı halledebilirsem belki.

kapağı yapsam bile bu sabah çay demleyebilirmiyim bilmiyom.

olmadı başka biri daha yanına termos alsın
ibo da var mı acep bende olsa getirirdim :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------

arkadaşlar ben yatıyorum yarın carrefour da mustafa ile buluşuyoruz, buradan gelecek olursa haber etsin tel 505 643 39 seksenüç

Arkadaşlar ezik yağ filtresi ile motoru çalıştırmak sıkıntı yaratır mı? Konunun uzmanı arkadaşlardan yardım bekliyorum..

abi bi müdden kullanıp test etmek lazım birde ne kadar ezik? eğerki kola kutusunu bastırdığındaki gibi ufak tefek yamukluklar var ise sıkıntı olmayacaktır neticede yağ sıvı ve o filtre içinde dönecektir...bi 3-5km gidip yağ lambası var ise göz kırpıp kırpmadığına bakmak kafi kanımca..ben kendi motorumun yağ filteresini söktüğümde follofoş olduğunu gördüm o şekilde hiç yapmadıysam 600-700 km yapmışımdır ki yağ lambam kipildiyordu motor ısınınca düzeliyordu...

hüseyin abi ona yüksek geldiği için traktör diyordur alışkın o götü yere yakın motora ondan beyavv :king:

Bugün yağ değiştirirken yağ filtresi zarar gördü. Yarın pazar çözebilirsem belki...

arkadaşlar sucuk ekmek organizasyonunun başlangıç noktası burası

Sincan - Törekent Total benzinlik : http://goo.gl/maps/rKc3P

Bana Sıfır 553 246 Sıfır Altı 58 nolu telden ulaşabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------

ibo da var mı acep bende olsa getirirdim :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------

arkadaşlar ben yatıyorum yarın carrefour da mustafa ile buluşuyoruz, buradan gelecek olursa haber etsin tel 505 643 39 seksenüç

Termos varda küçük. Getirecem ama

Bugün ben de Süper!TENERE 1200 'ü test etme fırsatı buldum. Bu tarz aletleri çok süremediğim için benim düşüncelerim bir referans oluşturmaz zaten.

Motor ilk olarak gayet de ağırlığını hissettiriyor. Oturduğunuz zaman sağ sol yapınca hemen anlıyorsunuz. Ancak net ağırlığı kaç bilmiyorum. Sürüş'ü düşük hızlarda ve pazar alanında yaptım. Açıkçası "aaa ağırlığını hiç hissettirmiyor" diyemedim, ancak ağırlığı yüzünden de bir dezavantaj göremedim. Sürmesini bilen bir adam bunu gayet sürer, bilmeyen adam anında korkmaya başlar. Ancak aletin gücüne diyebileceğim birşey yok, malum binikiyüz tane cc'si var :) Düşük hızdayken gücü merak edip gazı aniden yarısına kadar kapattım. Sanırım motorun test motoru olarak kullanılmasından ötürü(ve biraz da benim hatam) arkaya düşüyordum :) Çünkü alet gaza çok paralel ve hızlı tepki vermedi, kısa bir süre sonra tekme yemiş gibi patlama yaptı. Akıllara zarar :) Akşamına Taşkın'ın DL-650'yi kullandım, bilmiyorum neden ama o iri cüsseli VStrom'u daha rahat sürdüm. Daha akıcı geldi bana.

Ancak yine tahminen test motoru olmasından dolayı olabilir, motor bana biraz gürültülü geldi. Keza fanları da çalışmaya başlayınca pazar alanı biraz şenlendi. Rölantide felan gazı açınca üst devirlere çıkarken motorun gürültüsü cidden hoşuma gitmedi. Hiç gazlayasım gelmedi o yüzden. Frenler o cüsseyi gayet iyi tutuyor. Aletin tasarımını da göreceli olarak beğendim. Gayet modern bir duruşu var.

Sonuç olarak; bence sınıfındaki rakiplerine üstün bir özelliği olduğunu farkedemedim. Güçlü mü güçlü, eminim çok da dayanıklıdır. Ancak rakipleri VFR1200-Crosstourer, 1200GS, KTM-990.Adv. gibi motorlar sonuçta. Bu sınıfta hangi motora binsen etkilenmemek mümkün değildir sanırım, o açıdan rakiplerinden üstün mü değil mi çok tecrübeli kişiler bilebilir.

19.10.2012 çarşamba akşamı baklava organizasyonu için gelecek olan arkadaşlar salı gününe kadar net bir sayı elde etmemiz gerekiyor.
malum sipariş verilecek.az gelme çok artma gibi bir sorun teşkil etsin istemiyoruz ona göre lütfen salı akşamına kadar net sayıyı oluşturmak adına lütfen facebook etkinlik sayfamızdan isimleri yazdırmaya devam edelim.

Abi face'deki etkinlikte "katılıyor" a tıkladım, yeter mi? ayrıyetten isim yazıyor muyduk oraya?

Hasstasıyız dedeeeee!..
[YT]ejl6pC2yU9I[/YT]

Oyyy, öleydim :)

yüreğim sizinle. gezilerinizde yanınızda götürün olurmu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------

yok bea sincan 1.osb karşısında
ben senden daha cahil harita işlerinden anlamıyom da facede ki etkinlikte uğur bi harita yüklemiş başlangıç yeri orası
eski evime yürüyerek 2 dk :)

Ayakta olan hacı abiler, kalkın gelin geziye.

kış olunca bugünleri ararsınız.

çıkınız geliniz şimdi, sonra akşama gadaran yatarsınız :)

birazdan carfura çıkacayim. önce hava filtresi ile ilgili iş var. 2 bardak çay içiim çıkarım

7 kişiyiz, ayastayiz. Okan abi de yanımızda. Sonraki durak beypazarı çeşme. Çay içiyoruz

Arkadaşlar Ankara'da üye olabilceğimiz dernek var mı ? Tüm Ankaradaki tanışmak isteyen arkadaşlarla en kısa zamanda tanışabiliriz gruplarınız varsa aranıza katılmak istiyorum.
Yardımcı olursunuz sevinirim :) Egemen.

Sucuk ekmek Ekibinden bi kac resim

ALIŞ VERİŞ İCİN VERİLEN MOLA

HERKEZ YİYECEGİNİ İCECEGİNİ ALIYOR

MUSTAFA MUHABBETE DALDI

yÜKSEK Bİ YERDEN MANZARANIN TADINICIKARTIYORUZ

VE MOLA YERİ ERZAKLAR CIKIYOR CALI CIRPI TOPLANIYOR ATEŞ YAKILDI

SUCUKLAR ŞİŞLERE GECİRİLDİ ŞİMDİPİŞİRMEDE SIRA

BU RESİMDE EMİNİMKİ GÖZLER BÜLENTİ ARAMIŞTIR AMA NE YAZIKKİ KATILIM YAPMADI KENDİSİ :queen:

Dönüşte cekilen iki resim

bülent şimdiden itibaren hiçbirşey yememeye karar vermiş.iştahını çarşamba akşamı baklavaya saklıyormuş:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar