[Ankara - MT]

Arkadaslar suan eryamani gectikten sonraki shell deyiz. Cay iciyoruz, gelen varsa beklyoruz

---------- Post added at 10:04 ---------- Previous post was at 09:48 ----------

Tekrar yola cikiyoruz

---------- Post added at 10:11 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

Ozan i bekledik ama tlf felan yok

gezin bakalım hayat size güzel....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet Sevdalıları,30 Ağustos Zafer bayramınız kutlu olsun.

Eskişehir festivali başladı, sanırım Buğra ile Şener bugün geçecekler, yarın da ben Kocaeli'nden yola çıkıyorum, çoğunluk Cmrtsi mi gelecek Ankara'dan?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suan kizilcahamam milli parktayiz. 2 - 3 kisi katildi, toplam 8 kisiyiz. Okan abi de aradi ve katilacagini soyledi

Buğra ve Şener Balıkesir'den geçiyorlar, sanırım Buğranın motorunda bir sıkıntı varmış, haber aldıkça buradan paylaşırım...

Buğra ve Şener Balıkesir'den geçiyorlar, sanırım Buğranın motorunda bir sıkıntı varmış, haber aldıkça buradan paylaşırım...

büyük çoğunluk cumartesi çıkıyoruz sanırım...öğlen 11 gibi orda oluruz herhalde...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

akşam yunus parkta toplaşıyor muyuz beyler? eskişehir işini detaylandıralım, uzun zamandır sizleri de görmiyorum iyi olur iki lafın belini kırarız...

Motordaki sorun tıkanan hava filtresiymiş, kaşifler yola devam ediyor :cat: 1-2 saate Eski'de olurlar...

beyler her ne kadar yunus cep telefonunu açmasa da 19.30 da yunusların parkdayız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

Cumartesi kaçta çıkmaz

Eskişehir Motosiklet Festivali için Cumartesi günü 07:00 da hareket ediyoruz. Gelmek isteyenler en geç 06:45 de Eskişehir yolu Opet içerisinde bulunan Kafes Fırın da bulunmalıdırlar. beypazarı ,nallıhan üzerinden olacak rotamız.

Sonunda bir etkinliğe katılabildim. (kızılcahamam gezisi) Gerçekten çok değerli insanlarla tanıştım. İnşallah en kısa zamanda çekilen fotoğraflarda paylaşılır.

Gerçekten vakit nasıl geçti anlamadık. Tekrarı nasip olur inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar