tamamdır abi. teşekkürler ...beni arayabilirsin
5058844591
tamamdır abi. teşekkürler ...beni arayabilirsin
5058844591
30 Ağustos zafer bayramını kutluyoruz, Hep Şehitlerimizi anıyoruz, hemde terörörü protesto ediyoruz...
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimiz için sadece 2 saatinizi feda ederek bu etkinliğe katılmanızı istiyoruz...
Ankara'da ki bütün motorcuları bekliyoruz..
30 Ağustos perşembe günü saat 09:00 da Sıhhiye çok katlı otoparkın tam karşısında toplanıyoruz...
Bencede bi liste yapılması lazım...Herkese selam.. Ankara MT Eskişehir'e kimler gidiyor? Liste yapsak mı ne dersiniz...!
Yarın sabah 7' de Eskişehir yolu opet -kafes fırın'dan teker dönecek ;
-Okan Hoca
-Erhan
-Bülent
-Turgay
Kadro şimdilk böyle görünüyor, dönüşte buğra ,şener ve koray da katılır bize büyük ihtimalle.
Veeee behlül katılırrr
-Okan Hoca
-Erhan
-Bülent
-Turgay
-@Azgın Teke
:flower:
bilegi bükmek II sende bil kitabı da var video'su da mail adresini verirsen kitabı sana mail atarım ilk buluşmada cd olarak da verebilirim. yolun benim iş yerine düşerse orada hallederiz çayımı da içmiş olursun nasıl dersenYunus
bu festivallerde motosiklet kitapları falan satan stand vs. açılıyor mu ? Bugün OMM'ye
1)''RoadCraft" kitabı
2) "Tam Hakimiyet" (Total Kontrol - Lee Parks) kitabını satın almak istiyorum diye mail attım.
Motoron dergisinede
3) ''Bileği Bükmek II'' kitabı için e-mail attım.
Ama bu kitaplar fuarda stand açılır ve satılır ise benim için alırmısınız?Gelince ve/veya bu akşam gitmeden parasını vereyim...
-Okan Hoca
-Erhan
-Bülent
-Turgay
-@Azgın Teke
-Ünalx yz
-Selçuk
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
bilegi bükmek II sende bil kitabı da var video'su da mail adresini verirsen kitabı sana mail atarım ilk buluşmada cd olarak da verebilirim. yolun benim iş yerine düşerse orada hallederiz çayımı da içmiş olursun nasıl dersen![]()