[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İftar ve Sahur organizasyonu - 2
28 Temmuz 2012 saat 17:30 Gölbaşı,mogan gölü piknik alanı.

İftar ve Sahur aynı gece yapılacaktır.yemek olarak mangal yapacağız.yemek üzerine közde çay olacaktır.buluşma yeri yunusgil park .yer bulma sıkıntısını çok fazla yaşamamak için saat 18:00 da teker döner.organizasyona katılımlarınızı bekleriz.

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:02 ----------

[YT]prvnQlwUB7Y&feature=share[/YT]

Hüseyin abi du hast'la sahura değil de sanki kavgaya gidiyormuşsunuz gibi olmuş =)

Hüseyin abi du hast'la sahura değil de sanki kavgaya gidiyormuşsunuz gibi olmuş =)
aslında ilk kavgaya gidelim diye çıktık yola,baktık dövecek kimseyi bulamayınca iftara gittik :queen:

Herkese merhabalar arkdaşlar,
yıllar önce üye olduğum motorsiklet.net'e sanırım ilk msjımı bugun yazıyorum :)
2007 de kafamda depreşen bu motorsiklet duygularını bir kaç ay önce sonlandırıp bu çıkmazın içinden ilk önce ehliyet almaya karar vererek başlamıştım.
Ehliyet kursu araştırdığım vakit birde baktımki 10 günle bir önceki dönem kayıtlarını kaçırmışım,sağlık olsun diyerek haziran dönemine kayıt oldum ,tabi kayıt olurken bu işe 2 arkadaşı daha ikna ederek onlarıda kursa yazdırdım, derslerine hiç girmediğim ve hazirandaki yazılı sınava girdikten sonra haftaya pazar direksiyon sınavının olacağını öğrendim, kursun direksiyon eğitimi sırasında Ankara'da bulunmadığım için bugun kursdan bir kaç dakikada olsa eğitim talep ettim, sağolsunlar 15 dakikada birşeyler öğrettiler :) , fakat ilk kez motorsiklete binen birine dahi kask vermemeleri biraz hayal kırıklığı olsada yıllardır hayalini kurduğum motorsiklete binme hevesine kurs eğitimi adı altında kavuştum :)
Ankara konu başlığını ve facebookdaki grubu takip ederken burdaki arkdaşları azda olsa tanımış oldum, buraya yazmamdaki en önemli unsurda hiç tanımadığım bu arkdaşların sıcakkanlı samimi yazışmaları oldu diyebilirim.İnşallah bu sezon olmasada seneye aranıza katılacağım.

tekrardan hoş geldiniz o zaman :rendeer:

2007 de kafamda depreşen bu motorsiklet duygularını bir kaç ay önce sonlandırıp bu çıkmazın içinden ilk önce ehliyet almaya karar vererek başlamıştım.
Ehliyet kursu araştırdığım vakit birde baktımki 10 günle bir önceki dönem kayıtlarını kaçırmışım,sağlık olsun diyerek haziran dönemine kayıt oldum ,tabi kayıt olurken bu işe 2 arkadaşı daha ikna ederek onlarıda kursa yazdırdım, derslerine hiç girmediğim ve hazirandaki yazılı sınava girdikten sonra haftaya pazar direksiyon sınavının olacağını öğrendim, kursun direksiyon eğitimi sırasında Ankara'da bulunmadığım için bugun kursdan bir kaç dakikada olsa eğitim talep ettim, sağolsunlar 15 dakikada birşeyler öğrettiler :) , fakat ilk kez motorsiklete binen birine dahi kask vermemeleri biraz hayal kırıklığı olsada yıllardır hayalini kurduğum motorsiklete binme hevesine kurs eğitimi adı altında kavuştum :)
Ankara konu başlığını ve facebookdaki grubu takip ederken burdaki arkdaşları azda olsa tanımış oldum, buraya yazmamdaki en önemli unsurda hiç tanımadığım bu arkdaşların sıcakkanlı samimi yazışmaları oldu diyebilirim.İnşallah bu sezon olmasada seneye aranıza katılacağım.

Öncelikle H.Geldiniz 5 yıl sabır büyük erdem :) ama o ehliyet alındıktan sonra kışı bekleyebileceğinizi hiç sanmıyorum yardıma ihtiyacınız olursa hepimiz buradayız :)

Hoşgeldiniz, en kısa zamanda hayalinize kavuşmanızı ümit ederiz :) :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------

Bu almanlar yaptıkları zaman en güzelini yapıyor arkadaş! :cat:

[YT]e7gUvPpBr80[/YT]

beyler hepinize günaydın..;

beyler çinden glen kargo için

Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) 20/07/2012 12:18:45

yukarıdaki gibi bi ibare ver..bu kargonun gümrük işleri burda mı yapılıyo yoksa bir önceki adım olan İstanbul uluslararası P.İ.M de bu işleri görüldü mü? (Yani gümrük vergisi patlayıp patlamayacağı)

birde sanırım buradan dağıtıma ne zaman çıkar takribi olarak...

teşekkürler...

Gümrük kontrolu Ankara PİM (Posta işleme merkezinde) yapılıyor, daha sonra buradan dağıtım yapılıyor.
Eğer ürün gümrüğe takılırsa, bildirim gönderiyorlar. Gümrük ödemelerini tamamlayıp PİM den teslim alabiliyorsun.

PİM Yenimahalle'de

yukarıdaki gibi bi ibare ver..bu kargonun gümrük işleri burda mı yapılıyo yoksa bir önceki adım olan İstanbul uluslararası P.İ.M de bu işleri görüldü mü? (Yani gümrük vergisi patlayıp patlamayacağı)

teşekkürler...

teşekkürler...

Patlarsada burda patlar erhan,
Sonra patlar gider o :queen:
şaka bi yana eğerki gümrükte takılsaydı sana kağıt gelirdi ama şuan ankara posta işleme merkezine gönderilmek üzere torbaya eklendiği yazıyor senin açıklamana göre yahut dağıtıma çıkması için torbaya eklenmiş.siğer adımlarıda görmek lazım sen bi screenshot alıp atsan şuraya düzgünce bi yorum yapıcaz allahın izniylen :)

vay anasını ya..ben de istanbul da kontrolü yapılıyo zannediyodum ama işlemler için oraya gitmenin saçma olacağını düşünürekten burda yapılması gerektiği ihtimali kuvvetleniyordu:)

alın size caps...

6528incif1559959.jpg

vay anasını ya..ben de istanbul da kontrolü yapılıyo zannediyodum ama işlemler için oraya gitmenin saçma olacağını düşünürekten burda yapılması gerektiği ihtimali kuvvetleniyordu:)

alın size caps...

http://imgim.com/6528incif1559959.jpg

daha ankaraya gelmemişki la bu..

Bekle hele :) cumaya filan gelir allahın izniyle :queen:

Edit:Bende nurcu gibiyim,her postun sonunda allahın izniylen deyip çıkıyorum..

daha ankaraya gelmemişki la bu..

Bekle hele :) cumaya filan gelir allahın izniyle :queen:

Edit:Bende nurcu gibiyim,her postun sonunda allahın izniylen deyip çıkıyorum..

nası gelmemiş la ankara ya...öyle iş mi olur...
yer kısmı ankara yazıyo işte...torbaya ekleme işlemi ankara demek olmuyo mu bu...

Erhan ürün şu anda Ankara PİM de.

Dediğim gibi gümrük kontrolü burada yapılacak. Eğer gümrüğe takılırsa sana bildirim gönderiyorlar. Ödenecek gümrük vergilerini ödeyerek ürünü alabiliyorsun.
Büyük bir ihtimal senin ürün takılmaz ve bugün yarın dağıtıma verilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

74520843.jpg

74520843.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

Ayrıca eğer Ankara PİM de uzun süre beklerse sıkıntı var demektir :(
Bence bugün veya yarın dağıtama çıkmaz ise sen Ankara PİM e uğra. Senden ürün için ödeme belgelerini filan isteyecekler (Paypal, Kredi Kart ekstre vb.)

İftar ve Sahur organizasyonu - 2
28 Temmuz 2012 saat 17:30 Gölbaşı,mogan gölü piknik alanı.

İftar ve Sahur aynı gece yapılacaktır.yemek olarak mangal yapacağız.yemek üzerine közde çay olacaktır.buluşma yeri yunusgil park .yer bulma sıkıntısını çok fazla yaşamamak için saat 18:00 da teker döner.organizasyona katılımlarınızı bekleriz.

Sahura kadar kalamasamda İftara gelirim inş. ;)

yazın benide

saolasın fatih abi..yunus yallısı korkuttu beni bi an..:)

La düzgün vermemişin ki bi fatih abinin verdiği resme bak bi kendininkine..
o değilde olm sen gizli konyalı falanmısın lem :) yoksa konyalılarla çokmu takılıyon? böle ara ara konyalı deyimleri fışkırıyor her cerihandan :mrgreen:

La düzgün vermemişin ki bi fatih abinin verdiği resme bak bi kendininkine..
o değilde olm sen gizli konyalı falanmısın lem :) yoksa konyalılarla çokmu takılıyon? böle ara ara konyalı deyimleri fışkırıyor her cerihandan :mrgreen:

ortaam konyalıları görünce dayanamıyom...:)

resimlerde ne fark var la anlamadım..komple sayfayı koyduk işte..

Hüseyin Reis, iftara bayan katılımı olacak mı acaba ? Hanımı ona göre getireyim... Aksi halde sadece kısa süreliğine uğrayabilirim diye düşünüyorum...

Geçen sene çok keyifliydi, bu sene ki de öyle olacaktır, kaçırmak istemem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar