Arkadasdaydim dun, ondan gelemedim. Cuma diom, haftasonu diom, kimsede ses yok. Peki cumartesi bisiler yokmu, ben 2 de cikiyorum isten ama kacar gelirim gerekirsenerdesiniz len organizatorler?
Olm hani evin yolunu unutuyodun sendaha 50 yasina gelmedik ne o oyle dinlenmek istiom falan
Bu haftasonu da bizden bi numara olmaz gibi gelio bana ama dur bakalim daha oglen olmadi, belki bi umut bisiler cikabilir.
evet şuberk haklı beyler aynı zamanda turgayda haklı,
Bu haftasonu zorlarsak belki ama önümüzdeki haftaiçi kesin bir iftar yahut sahur organizasyonu yapalım hatta ikisini birden aynı gün yapabiliriz zaten hepi topu 7 saat civarı yeme içme serbest oruç tutanlara![]()
yok onun daha çekmesi gereken cezası var sürgüne gitti gelcek.fatikuvvet çıkmadı mı hala içerden, mamakta havalar nasılmış?
arkadaşlar selcukcbr yerine seç olarak devam edeceğim. bazı arkadaşlar, isim vermek istiyorum yunus özellikle beni moralman çökertmiş, bu çöküntü olayına bünye fazla dayanmamış ve beni isim değiştirmeye mecbur bırakmıştır.
bilginize.
ben motorun keçelerini değiştiriyorum ankara motors a bıraktım bugün pazar günü için size uyarım.
zaten ay sonunda izinliyim günü birlik kastamonu sinop gidiş planlıyorum.detayı bildiririm.
Hoşgeldin Hakan hocam, elbet görüşürüz, burdan takip edersen toplanmaları kaçırmazsın. Beyler yok mu toplanan, toplanmak isteyen?
arkadaşlar selcukcbr yerine seç olarak devam edeceğim. bazı arkadaşlar, isim vermek istiyorum yunus özellikle beni moralman çökertmiş, bu çöküntü olayına bünye fazla dayanmamış ve beni isim değiştirmeye mecbur bırakmıştır.
bilginize.
ben motorun keçelerini değiştiriyorum ankara motors a bıraktım bugün pazar günü için size uyarım.
zaten ay sonunda izinliyim günü birlik kastamonu sinop gidiş planlıyorum.detayı bildiririm.
abi dur yahu ne dedikdedaha taylan hocama bile bişe demedik bi dur hele :queen: Erhan aklıma geldikce hala gülüyorum yahu.:mrgreen:
Evet yarın için plan yapan yok mu?? Ufak çaplı geziye kim katılır....