[Ankara - MT]

Arkadasdaydim dun, ondan gelemedim. Cuma diom, haftasonu diom, kimsede ses yok. Peki cumartesi bisiler yokmu, ben 2 de cikiyorum isten ama kacar gelirim gerekirse:) nerdesiniz len organizatorler?

Olm hani evin yolunu unutuyodun sen :) daha 50 yasina gelmedik ne o oyle dinlenmek istiom falan:) Bu haftasonu da bizden bi numara olmaz gibi gelio bana ama dur bakalim daha oglen olmadi, belki bi umut bisiler cikabilir.

Ramazan geldi böyle oldu =) iftar buluşmaları, iftar sonrası buluşmalar , sahur buluşmaları ile yola devam .

Olm hani evin yolunu unutuyodun sen :) daha 50 yasina gelmedik ne o oyle dinlenmek istiom falan:) Bu haftasonu da bizden bi numara olmaz gibi gelio bana ama dur bakalim daha oglen olmadi, belki bi umut bisiler cikabilir.

90 dakikalık maç adamlar 15 dakika dinleniyo biz 1-2 gün dinlenelim çok mu:)

bana şehir dışı bu hafta uymaz, pazar günü de şehir içi faaliyetlere katılabilirim

Motosikleti
VFR1200X
Ramazanda iftar ve özellikle sahur buluşmaları daha keyifli oluyor :cat:

evet şuberk haklı beyler aynı zamanda turgayda haklı,
Bu haftasonu zorlarsak belki ama önümüzdeki haftaiçi kesin bir iftar yahut sahur organizasyonu yapalım hatta ikisini birden aynı gün yapabiliriz zaten hepi topu 7 saat civarı yeme içme serbest oruç tutanlara :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
fatikuvvet çıkmadı mı hala içerden, mamakta havalar nasılmış?

Yunus ayarlayalım o zaman önümüzdeki hafta içi bir organizasyon....
evet şuberk haklı beyler aynı zamanda turgayda haklı,
Bu haftasonu zorlarsak belki ama önümüzdeki haftaiçi kesin bir iftar yahut sahur organizasyonu yapalım hatta ikisini birden aynı gün yapabiliriz zaten hepi topu 7 saat civarı yeme içme serbest oruç tutanlara :)

İzlemeyenlere tavsiye ederim, filmde motosikletli sahnelerin olmasının yanı sıra türk havacılığı ve vatan aşkı güzel işlenmiş!..

[YT]Q9J9fR3Qkbo&feature=related[/YT]

herkeze hayırlı ramazanlar arkadaşlar,,bende daha 8-9 aylık motor kullanıcısıyım yaşım 38 bu hobi ile çok geç tanışmışım ama iyi ki de tanışmışım....Malum işten güçten fırsat buldukca motora binmeye çalışıyoruz bende de 2011 model hyosung 250 gt-r var,umarım yakın zamanda mülaki oluruz.Herkeze hayırlı ramazanlar.....

Hoşgeldin Hakan hocam, elbet görüşürüz, burdan takip edersen toplanmaları kaçırmazsın. Beyler yok mu toplanan, toplanmak isteyen?

arkadaşlar selcukcbr yerine seç olarak devam edeceğim. bazı arkadaşlar, isim vermek istiyorum yunus özellikle beni moralman çökertmiş, bu çöküntü olayına bünye fazla dayanmamış ve beni isim değiştirmeye mecbur bırakmıştır.
bilginize.
ben motorun keçelerini değiştiriyorum ankara motors a bıraktım bugün pazar günü için size uyarım.
zaten ay sonunda izinliyim günü birlik kastamonu sinop gidiş planlıyorum.detayı bildiririm.

arkadaşlar selcukcbr yerine seç olarak devam edeceğim. bazı arkadaşlar, isim vermek istiyorum yunus özellikle beni moralman çökertmiş, bu çöküntü olayına bünye fazla dayanmamış ve beni isim değiştirmeye mecbur bırakmıştır.
bilginize.
ben motorun keçelerini değiştiriyorum ankara motors a bıraktım bugün pazar günü için size uyarım.
zaten ay sonunda izinliyim günü birlik kastamonu sinop gidiş planlıyorum.detayı bildiririm.

o rotanın yolları çok iyidir...özellikle kastamanu sonrası

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

Hoşgeldin Hakan hocam, elbet görüşürüz, burdan takip edersen toplanmaları kaçırmazsın. Beyler yok mu toplanan, toplanmak isteyen?

8 gibi ararım seni çıkıp çıkamayacağım husunda..:)

bilginize.

abi dur yahu ne dedikde :p daha taylan hocama bile bişe demedik bi dur hele :queen: Erhan aklıma geldikce hala gülüyorum yahu.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar