[Ankara - MT]

fatih abi gv 650 ilanında spor makina ile takas olabilir yazmışsın da motora mı doymadın ne oldu...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------

slm beyler buraya video nasıl yüklerim

abi önce youtube yükleyip buraya linki yapıştır yeter....

ya da youtube a yükledikten sonra mesaj yazdığımız yerde üst kısımda en soldan ikinci ikonu tıklarsan sana linki yapıştırmanı isteyecek bi kutu çıkacaktır..o şekilde yükleyeblirsin...

fatih abi gv 650 ilanında spor makina ile takas olabilir yazmışsın da motora mı doymadın ne oldu...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------

abi önce youtube yükleyip buraya linki yapıştır yeter....

ya da youtube a yükledikten sonra mesaj yazdığımız yerde üst kısımda en soldan ikinci ikonu tıklarsan sana linki yapıştırmanı isteyecek bi kutu çıkacaktır..o şekilde yükleyeblirsin...
içine ettiğimin şirketinde güvenlik duvarı var youtube giremiyorum ki :)

Erhan aslında satmak istemiyorum ama ekonomik olarak sıkıştım. Her gün birkaç takas teklifi alıyordum ama ben kabul etmiyordum.

İhtiyacımı karşılayacak tutarı karşılayıp, çabuk elden çıkan bir motor alırsam daha iyi olur diye düşündüm.

Olmazsa bir kaç ay kasacağız artık ne yapalım. Evin kredisi aralıkta bitecek inşallah...

Bu arada iki güne gelir senin botlar :)) Şimdiden güle güle giy diyeyim ben ...

Bu gün ilk kez işe motorla gittim gömlek, pantolon :flower: şahane oldu evden 7:30 da çıktım 8:05 te iş yerinin garajına girdim müdür geldi öğle arası kızılay geziyoz dedi :p

Haci ulusan baska bi yer, Kawasaki yetkili bayii falan, orayi karistirma, birbirlerine yakin sayilirlar, motomax benim verdigim linkteki yer.

Valla ben de sabah ise geldigimde goren hatunlar beni ne zaman gezdireceksin diyo hep ama bir sonuc goremedik henuz Ozancim :)

İşe motorla gidip gelen arkadaşlar ramazan dolayısıyla lütfen çok daha dikkatli olalım , sabırsız şoförler yüzünden kimsenin canı yanmasın .

Haci ulusan baska bi yer, Kawasaki yetkili bayii falan, orayi karistirma, birbirlerine yakin sayilirlar, motomax benim verdigim linkteki yer.

Valla ben de sabah ise geldigimde goren hatunlar beni ne zaman gezdireceksin diyo hep ama bir sonuc goremedik henuz Ozancim :)

olum benim motora da sırf saplar geliyo bakıyo...keza trafikte de öyle...resmen "herif paratoneri" bu motor:) çapır mı alsak anlamadım ki çapırcıların çok renkli hayatları olabileceği yönünde hissiyatlarım var:)

Size de selamlar ancak, mesajınızdan bir anlam çıkaramadım.. Hangi gittiğimiz yer? Bizde derken ???
Fatih bey- Selamlar.. Bu gittiğiniz yer neresidir.. Bizde...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

Bugün var mı bi motomax gezisi falan? :cherry:

Bende katılmak isterim olursa :)):cyclopsan

Bizim GV 650 ilgi istiyor bu ara :)) onunla katılırım artık olursa...

slm beyler buraya video nasıl yüklerim

Youtube da - videonun link adresinde bulunan "watch?v=" yazan kısımdan sonraki, yani eşittirden sonraki kısmı kopyalayın, ardından mesaj yazma kısmında bulunan "insert video" butonuna (film şeridi şeklinde olan) basıp bu ifadeyi yapıştırın, son olarak da [VİDEO] yazan kısımları [YT] olarak değiştirin, oldu bitti :cat:

[YT]76lWR4sTc_k&feature=related[/YT]

Bu gün ilk kez işe motorla gittim gömlek, pantolon :flower: şahane oldu evden 7:30 da çıktım 8:05 te iş yerinin garajına girdim müdür geldi öğle arası kızılay geziyoz dedi :p

Nerde çalışıyorsunuz olum siz :p

Ünal, Erhan, Selçuk; benden gazyağı isteyenler, akşam alabilirler. Eğer akşam bir buluşma olursa oraya da getirebilirim.

Ünal, Erhan, Selçuk; benden gazyağı isteyenler, akşam alabilirler. Eğer akşam bir buluşma olursa oraya da getirebilirim.

Var mı peki bi şey akşama? :) Ben her halükarda saat 5-6 arası İncek Optimum arası çevre yolundan gidiyor olurum artık nereye kadar gidersem :) Varsa bi buluşma haber verin kaptırdım mı gidiyorum sonra kaçırmiim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar