[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Ben çıkıyom evden öveçler 4. cadde de işimi halledip anıtparka doğru yola çıkacam. Görüşmek üzere :cat:

ayyıldız mah. 14. caddeden gelip ferda kollejinin yanından istasyon cad. çıkacagım

O zaman benden öncesiniz sanırım, haritada işaretlediğim yerde bir dolmuş durağı var, ben 11:30 gibi uygun bir yerde beklerim, oradan 3 motor çıkıp guruba katılırız o zaman :cat:

Iyi eglenceler sizlere arkadaslar ;)

Bu arada rodajin ilk 1,000km'lik kismi bitti ;) Hadi gozum aydin :) 1,800km.'ye kadar da ikinci kismi var ;) Yarin bakima gitmece :flower:

Özledim motorumu özledim :salut: tatil güzel ama şu motorsuzluk olmasa. Motor kiralayayım dedim abuk-sabuk fiyat verdiler......

Şimdi önce sonerleri netleştirelim ozy'm ben soner mi suzuki den desem :) ama tarz sport cruiser daha çok Bülentimin tarzı o ben salaş adamım klasik seviyorum daha eski krom ağırlıklı aslında siyahın tersi krem istiyorum kahve sele aynı renk çanta püskül bir indian a yok demem yani :)..yine de teşekkür ederim.....Koray ım beni de ekle sıkıntı olmazsa kesin birlikteyiz .

BikeBuilder-Chicago-1.jpg

Hayalim diyebilirim İsmi el Patron benim kine özenmiş EL taurus benimki de Tornado da göbek adı :)

indian-motorcycles-2012-lineup%203.jpg

arkadaş benim bildiğim buluşmalarda genellikle planlanandan 2-3 kişi az sayıda bir toplaşma gerçekleşir...ama bu bizim toplaşmalarda 5-6 fazla veriyoz hep...nedir bu buraya yazmayıp buluşmaya kaçak gelme havaları annamadım..:) kimden gizleniyosunuz:)

Mogan Gölü'nde Mangal / 8 Temmuz Pazar / Saat 12:00
Buluşma yeri olarak Eskişehir-Konya yollarının kesiştiği kavşaktan sonra müsait bir alanda buluşulabilir, yol üzerinden alışveriş yapılıp mekana geçilir.

http://maps.google.com/maps?saddr=M...;FTzdXgIdijz0AQ&mra=dme&mrsp=0&sz=15&t=m&z=12

1- Erhan
2- Turgay
3- Koray
4- Buğra
5- Selçuk
6- Ozan
7- Bülent
8- Soner
9- ...
10- ...

Şimdi önce sonerleri netleştirelim ozy'm ben soner mi suzuki den desem :) ama tarz sport cruiser daha çok Bülentimin tarzı o ben salaş adamım klasik seviyorum daha eski krom ağırlıklı aslında siyahın tersi krem istiyorum kahve sele aynı renk çanta püskül bir indian a yok demem yani :)..yine de teşekkür ederim.....Koray ım beni de ekle sıkıntı olmazsa kesin birlikteyiz .

http://images.motorcycle-usa.com/PhotoGallerys/xlarge/BikeBuilder-Chicago-1.jpg

Aga bu nedir! :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar