[Ankara - MT]

anıtparkta bi buluşma yapalım bence...yunus un park her ne kadar iyi olsa da biraz karanlık ve basık bir havası var...onun için yarın anıtparkta bi toplaşma olabilir mi fikrini ortaya atmak istiyorum...
bende yarın iş çıkışı motorla gezeyim diyordum.bir aksilik olmazsa buluşma işine uyarım.

Bulent78;2735651]

Abi Yunus un oraya gitmek istiyorum da cumartesi aksama kadar amelelik yapacagiz, muhtemelen gec bitecek ondan sonra da tek basima 250 km yolu aksam karanliginda gidemem gibime geliyor ki zaten amelelik yapacagimizdan yorgunluk da olacak. ama gidebilirsem az pilav bol et taktigi uygularim herturlu:)

Dostum herkeş yan çizmiş tekbaşına yorma kendini hiç halbüskim daha alabalık yedirtecektim sizleri dağların eteklerine götürecektim ama kısmet değilmiş :queen:

Arabalardan el sallayan cocuklar bana da oluyor; ya da keyif sizin yaa, hayat size guzell gibi yorumlar geldigi de oluyor da hic arabadan el sallayan ya da kas goz yapan kiz olmadi, bu da Koray imin karizmasinin getirileri olsa gerek:)
Buna sesli gülmedim desem yalan olacak şimdi :mrgreen:

anıtparkta bi buluşma yapalım bence...yunus un park her ne kadar iyi olsa da biraz karanlık ve basık bir havası var...onun için yarın anıtparkta bi toplaşma olabilir mi fikrini ortaya atmak istiyorum...

la bizim parkta buluşmayın ben yokken yoksa bi tarafınızı keseller bak demedi demeyin en son tinercinin elinden bülenti levyeyle almak zorunda kaldık :queen:

Bu arada olmaz ama hani olurya bu tarafa geleniniz olursa hertürlü bakım benden zaten bunu tekrar etmeme gerek yok sanırsam :cat:

Olum kızlar çamurlu endurolara bakacak değiller heralde, tabiki bizim motorlara bakıyorlar, he bize bakmıyorlar o ayrı konu :p

Sembolikte olsa Yunusgil Parkına bir ziyaret gerçekleştirilmesini talep ediyorum , 5 dakikalığına olsa bile =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla alayınız yalan çıktınız ha.hani etli pilav yiyecektiniz.yol yapacaktınız da çadır kuracaktınız da bırakın yav.:p
ben halen hızlı tren falan bi şekilde gitmek isterim.maddi durumumu ayarlayabilirsem.

Arkadaşlar araya maydanoz olmak istemem ama Serhat abinin ( Serhat Kılavuz ) eğitimini tavsiye ederim, kapalı alan ADAC eğitiminden sonra gözlemli yol eğitimini de alın.
Her iki eğitim de bana çok şey kattı. Hernekadar Serhat abininin hemen arka solunuzda yada sağınızda sürüyor olması biraz tedirgin ediyorsa da yanlışlarınızı birebir gözlemlemesi yönünden çok faydalı oluyor. Aklımdan geçirmeyeceğim yada yanlış bildiğim çok şey öğrendim kendisinden. Lakin uzun yol eğitiminde tavsiyem 5 kişiden fazla olamamya çalışın, dönüşümlü sürüldüğünden az sıra gelebilir, arka tın tın gitmeyin.

Beyler ben geldim,bülént yolda,atmosfer gûzel,ortam gûzell gızlar güzel,kafalar neden güzel olmasın?

şaka la nescafe içiyom

Eğitim diyordunuz bak şuna bir bakın eğer düşünürseniz ki ben düşünüyorum. Haber verin Kaan abi ile fiyatı bi konuşayım sayfada 08:00-18:00 kadar denmiş ama full korumalı isteniyor katılımcılar...

http://www.facebook.com/events/483414551685083/

Bugun ugradim da bulamadim Kaan Abi'yi Caner :salut: Face grubunda da linki paylastim. Sen gidicen mi? Çağlar veya sen daha önceki ileri surusu almis miydiniz yine Kaan Hoca'nin verdigi?

Motosikleti
VFR1200X
yooo,ben kadirin kendisiyim.
şimdi deli kadir esprisi olmasın seviyeyi koruyalım dedim :)

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:00 ----------

konurda turuncu diye bi mekan var.geçen buğra ve ekremle oraya takıldık,buğra daha erken kalktı ekrem le gece 23:30 da çıktık.baya güzel canlı müziği var.baya sardı beni de. oraya da bi hafta sonu gitsek derim.

Abi ben ertesigün tekrar gittim mekana ama yazıtura grubu çalmıyodu malesef. Onu takip edipde gidelim o elemanlar iyi müzik yapıyor :cat:

Bu arada yoğun istek üzerine bugün yeni lastik siparişi verdim hafta sonuna kadar inşallah virajlara yata yata girecez :mrgreen:

Dostum herkeş yan çizmiş tekbaşına yorma kendini hiç halbüskim daha alabalık yedirtecektim sizleri dağların eteklerine götürecektim ama kısmet değilmiş :queen:

Kardeşim valla gelesim vardı açık net ama iş Cumartesi 9 da başlayacak ve en erken de 6 da falan bitecek gibi, o yorgunlukla karanlık hava da kullanmak beni çok zorlar diye düşünüyorum, malum amelelik yoruyor adamı, inşallah başka zaman geliriz, maksat muhabbet olsun.

O tinerciyi hatırladıkça hala gülmekten yarılıyom yaa:)

Evet beyler hafta sonu için kimseden ses yok, Pazar günü Mogan' a mangal yapmaya gidelim mi demiştik ama Hüseyin abi hariç reaksiyon gösteren olmadı :) Hani arkadaşların bir kısmıyla sürekli irtibattayız zaten ama buradan da bir bilgilendirme yapılırsa aramıza yeni katılacak olanlar da gelebilirler böylece, "Mangal" gibi sihirli bir kelimeye nasıl kimse yorum yapmadı hayret ettim :mrgreen:

Mangal güzel olur yaparız, bugün geleneksel hafta içi buluşması var mı bu arada ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar