1) Osman
2) Erhan
3) Bulent
4) Fatih K.
5) ...
6) ...
İyide buluşma saat kaç gibi olacak
18.30-19 arası toplaşma başlıyo
1) Osman
2) Erhan
3) Bulent
4) Fatih K.
5) ...
6) ...
İyide buluşma saat kaç gibi olacak
Abi ben bu makale zırvalarının kişisel gelişim aldatmacalarının bir türü olarak görüyorum.... :cat:
Benim bahsettiklerim gazete köşe yazıları değil Buğra... BİLİMSEL AKADEMİK DÖKÜMANLAR... Bunları yazanlarda PROF,DOÇ vs... gibi kendini bu işe adamış KİŞİLER... (Burada bahsedilen kişiler sadece türkler değil, ECNEBİ bir sürü araştırma görevlisi,doç,prof, vs e ait dökümanlar...)
Ya cahilliğime verin "Yunusgil Parkı" Anıtpark değil mi?
Sana bu durumun genetik olmadığını gösterir bir sürü akademik makale gönderebilirim....... Alışkanlıkları değiştirmeme İÇGÜDÜSÜ devrede...Hani insanların serviste işe gidip gelirken hep aynı koltuğa oturması gibi ...
![]()
Ben de merak ettimYa cahilliğime verin "Yunusgil Parkı" Anıtpark değil mi?
Ya sorumun cevabını bulamadım ??
orası değil abi...şimdi mapsten verecem de yunusların evi kamuya açık alanda belli olmasın...mesaj atıyorum birazdan
İnsan muhteşem bir varlık, neye alıştırırsan ona ADAPTE olur... Çok uykuya alışırsa ÇOK uyumak ister, AZA alışırsa az uyumak ister...Ama o kadar muhteşem ki ALIŞKANLIĞI değiştirmek istediğinizde de yeni duruma hemen alışır... 1 HAfta yeni uyku düzeni ve adaptosyon için yeterlidir..Bilginize.. ( 1 Haftalık adaptasyon süreci uyku konusunda okuduğum bir sürü akademik makale,bilimsel çalışma,bilgi, belge vs.. ye dayanmaktadır. ) .... Bana ne oluyor yaw çok bilmiş tavırlar,makale falan filan, boğuluyormuşum hissi geldi bir an...
ÖNERİ SAAT 06:30'da geziye gidelim... Oraya gidince SAAT 18:30 kadar ağaçların altında MIŞIL MIŞIL UYUYUP geri dönelim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
BU AKŞAM ..YUNUSGİL PARKI TOPLAŞMASI
1) Osman
2)...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
EJLOVER plaka /ruhsat tamam mı????
iki ehliyet adayı bir de yeni honda sahibi varmış,bana öyle bir haber geldi :mrgreen:Desene toplantılarda tatlılardan alınacak kalori sayısı yükselecekMalum şimdiden 2 ehliyet adayı tespit ettik....
ehliyeti alınca Liva pastanesine bi haftaiçi gezisi yaparız hep beraber sözüm olsun :wiinkk:iki ehliyet adayı bir de yeni honda sahibi varmış,bana öyle bir haber geldi :mrgreen:
Koray bana yardımın lazım tanıdığım motorculara sordum motoru nasıl yıkarım diye ama hepsi farklı şeyler söyledi. "yok motora su tutma, seleye su tutma, gidona su tutma...." ne kaldı ki motordan geriye:silent: Sen nasıl yıkıyorsun motorunu biraz anlatabilirsen sevinirim:rendeer: