Eren Hayırlı olsun ehliyet kazasız cezasız belasız inş.
Çiğ köfte de yattı sanırım. Yine de akşama kadar beklemek lazım fikirler değişebilir heral ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
Eren Hayırlı olsun ehliyet kazasız cezasız belasız inş.
Çiğ köfte de yattı sanırım. Yine de akşama kadar beklemek lazım fikirler değişebilir heral ?
Bu arada bayağı geç olmuş ama asla Keza bizimkilere gökgürültüsü deniyormuş (gurur duydum keratayla) ki toktur ve kafa ütüler doğrudur ama aramızda en yarım kask takan bendim sanırım bende bile kulağı kapattığı için tam tersine ninni gibi geliyor.
Rolanti de vn gibi bir ses (harleye yakınlık dersen) Duymamıştım çok kıskanmıştım ama bu açıklanamanla (biyerlerim soğumuş durumda Kenanınm)..
Bu cc lerde kullanım biraz çok yakdırsa da yüksek devir de dir abicim ,5. vites de (eğer bir bmw vs ile uğraşmıyosam) daha ciyakladığını sesin kötüleştiğini duymadım. Tabi ne menen bir aşksa , biz delileri saymazsan motoru ciyyyyaaaaklatmadan tak
tuka taktuka gidersin arkadaş, chopper kullanacak adam da o sese aşık değilse binmesin bi zahmet

D
Düzeltemedim arkadaşlar kusura kalmayın.