Acemi motosiklet binicisi olarak bu sene motosiklet kullanmaya başlamakla Mayıs sonu Haziran başında yağmurlu,karlı, buzlu yollarda motosiklete binmeyi öğrenme ikramiyesi çıktı kazı kazandan... Kafama takılan soru şimccciii ben bu ıslak kaygan zeminde kullanmayı öğrenipte yağmur birden durursa kuru havada motosiklet kullanbilecem mi kullanamiyecem mi??? Yağmura alışıp kuru havada kullanamazsam ne olacak.. Motosikletle giderken yolu otomatik olarak ıslatan bir düzenek dizayn edip patent başvurusu yapmaya başlayayım ben...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
Bir de sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. Henüz ehliyet kursuna yeni yazıldım.. Trafik polisleri durdurup ehliyet sorunca kaskı çıkarttırıyorlar mı? Arkadaşımın motosiklet ehliyetini yanıma alsam iş görür mü diye merak ettim de??? Garantiye almak için kaskın üzerine bu kaskın altında dünyanın en çirkin yüzü var diye mi yazdırsam acep..
Ben de motor kullanmayı çoğunlukla karlı havalarda öğrendim, avantajlı bir durum zorla başlamak
Eğer evrak isteyen görevliye başkasının kimliğini verirseniz yalnızca ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza ödeyip aracınızın bağlanmasıyla kalmaz, evrakta sahtecilik yaptığınızdan ifadeniz alınmak üzere karakola götürülürsünüz, bilginize!..