[Ankara - MT]

Acemi motosiklet binicisi olarak bu sene motosiklet kullanmaya başlamakla Mayıs sonu Haziran başında yağmurlu,karlı, buzlu yollarda motosiklete binmeyi öğrenme ikramiyesi çıktı kazı kazandan... Kafama takılan soru şimccciii ben bu ıslak kaygan zeminde kullanmayı öğrenipte yağmur birden durursa kuru havada motosiklet kullanbilecem mi kullanamiyecem mi??? Yağmura alışıp kuru havada kullanamazsam ne olacak.. Motosikletle giderken yolu otomatik olarak ıslatan bir düzenek dizayn edip patent başvurusu yapmaya başlayayım ben...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Bir de sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. Henüz ehliyet kursuna yeni yazıldım.. Trafik polisleri durdurup ehliyet sorunca kaskı çıkarttırıyorlar mı? Arkadaşımın motosiklet ehliyetini yanıma alsam iş görür mü diye merak ettim de??? Garantiye almak için kaskın üzerine bu kaskın altında dünyanın en çirkin yüzü var diye mi yazdırsam acep..

Ben de motor kullanmayı çoğunlukla karlı havalarda öğrendim, avantajlı bir durum zorla başlamak
Eğer evrak isteyen görevliye başkasının kimliğini verirseniz yalnızca ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza ödeyip aracınızın bağlanmasıyla kalmaz, evrakta sahtecilik yaptığınızdan ifadeniz alınmak üzere karakola götürülürsünüz, bilginize!..

....Eğer evrak isteyen görevliye başkasının kimliğini verirseniz yalnızca ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza ödeyip aracınızın bağlanmasıyla kalmaz, evrakta sahtecilik yaptığınızdan ifadeniz alınmak üzere karakola götürülürsünüz, bilginize!..

Hımmm EN İYİSİ BANKA SOYUP, MOTOSİKLETLİYE SAYGISI OLMAYAN BİR KAÇ ADAM ÖLDÜREYİM cezası daha az...:mrgreen:

Acemi motosiklet binicisi olarak bu sene motosiklet kullanmaya başlamakla Mayıs sonu Haziran başında yağmurlu,karlı, buzlu yollarda motosiklete binmeyi öğrenme ikramiyesi çıktı kazı kazandan... Kafama takılan soru şimccciii ben bu ıslak kaygan zeminde kullanmayı öğrenipte yağmur birden durursa kuru havada motosiklet kullanbilecem mi kullanamiyecem mi??? Yağmura alışıp kuru havada kullanamazsam ne olacak.. Motosikletle giderken yolu otomatik olarak ıslatan bir düzenek dizayn edip patent başvurusu yapmaya başlayayım ben...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Bir de sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. Henüz ehliyet kursuna yeni yazıldım.. Trafik polisleri durdurup ehliyet sorunca kaskı çıkarttırıyorlar mı? Arkadaşımın motosiklet ehliyetini yanıma alsam iş görür mü diye merak ettim de??? Garantiye almak için kaskın üzerine bu kaskın altında dünyanın en çirkin yüzü var diye mi yazdırsam acep..

dalga mı geçiyooon adam mı seçiyon?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

yok aga dineceği mineceği yok bu yağmurların.
bizim arka bahçede çay yetiştirmeye başladım ben.
ha bu duruma uyum sağlayacağuk, yapacak bişey yok da.

geçen sene bu durum haziran sonuna kadar sürdü...valla pantolon alabilsem dert etmem ama işe ıslak gelmek romatizmaya çevirir mazallah:)

Arkadaşlar bu pazara yokmu bi planımız yaa :( hiç ses çıkmıyor??

Bu pazar sınavı olanlar varmış sanırım, sınavdan sonra Hüseyin abinin evinde çiğköfte partisi :) tabi o zamana kadar illaki değişiklikler olur, ya da öncesinde/sonrasında birlikte bir turlarız illaki!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hımmm EN İYİSİ BANKA SOYUP, MOTOSİKLETLİYE SAYGISI OLMAYAN BİR KAÇ ADAM ÖLDÜREYİM cezası daha az...:mrgreen:

yaş kaç hocam senin?

Ben de motor kullanmayı çoğunlukla karlı havalarda öğrendim, avantajlı bir durum zorla başlamak
Eğer evrak isteyen görevliye başkasının kimliğini verirseniz yalnızca ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza ödeyip aracınızın bağlanmasıyla kalmaz, evrakta sahtecilik yaptığınızdan ifadeniz alınmak üzere karakola götürülürsünüz, bilginize!..

tam bir vaka adam ya, nick fln offside Koray abi ben diyim 'alın bunu' :)
bu arada sen karda tenere ile başlamadınmıydı, adam scooter alıp çıkarsa karda karaparayı bulur :queen:

Arkadaşlar evde olanlar için şiddetle önerim : Efsanevi bir adamdan efsanevi bir Motosiklet öyküsü : The World’s Fastest Indian 2005 Türkçe dublaj dır linkler silinmeden izleyin derim. Hayalimde motosikletin hikayesi :

Site üyesi bobber n da kulakları çınlasın gerçi izlemiş olabilir ama gerçekten motorcuyum diyen herkesin izlemesi şart bir film eğlenceli ...

http://blog.muhabbetten.com/efsane-adam-the-worlds-fastest-indian-2005-turkce-dublaj-izle.html

aph_10.jpg

valla hocam filmi izlemek isterdim ama birazdan yatmam lazım...

yarın sabah 8-9 arası yağmur yağmazsa sevinirim...:)

Motosikleti
VFR1200X
buğra sen alıştın mı yalnızlığa...valla hakan gidince ben en çok senin için üzüldüm valla:)
bu bebe ne yapar ne yer ne içer dedim..

Ne yalnızlığı aga, adam her gün başka alemlerde, Hakan diyorum, o hangisiydi diyor, biz kendimize üzülelim asıl :queen:

Motosikleti
VFR1200X
Ne yapalım aga hayat herşeye rağmen devam ediyor :cherry:

Koray bugün işe motorlamı geldin? Ben şenerle beraber çıkışda satılık bi motora bakmaya gidecem gelicek olursan haberleşelm senin telefondan bişey anlaşılmıyo :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar