şimdiden hayırlı olsun diyelim.geldiğiniz de görüşmek üzere.veee artik geri sayım başladi dogu görevim sebebiyle 4 yil boyunca sadece yıllık izinlerimde bi iki hafta katilabildigim motosiklet alemine geri dönüyorum... ankaraya gelene kadar bekleyemedim ve bugun bi bayiyle görüşüp s&t kanuni gt250 r siparisimi verdim.. ellerinde beyaz renk kalmamis bende mecburen gri siyah istedim zira 3 ay beklemek kabusum olurdu...motörüm gelmeden oncede hemen gittim asagida belirtecegim aksesuarlari siparis ettm insallah 1ay daha erzurumda kaldiktan snra ankara mtye katilip hepinizle tanismak kismet olurda bende sizinle foturaflardaki yerimi alirim... siz üstadlarimdan motosiklet ve malzemelerimle ilgili degerli yorumlarinizi bekliyorum
s&t gt250r gri siyah
ls2 dharma airpump kask
prohel 4 mevsim mont
prohel eldiven ve dizlik
held bellik...
veee artik geri sayım başladi dogu görevim sebebiyle 4 yil boyunca sadece yıllık izinlerimde bi iki hafta katilabildigim motosiklet alemine geri dönüyorum... ankaraya gelene kadar bekleyemedim ve bugun bi bayiyle görüşüp s&t kanuni gt250 r siparisimi verdim.. ellerinde beyaz renk kalmamis bende mecburen gri siyah istedim zira 3 ay beklemek kabusum olurdu...motörüm gelmeden oncede hemen gittim asagida belirtecegim aksesuarlari siparis ettm insallah 1ay daha erzurumda kaldiktan snra ankara mtye katilip hepinizle tanismak kismet olurda bende sizinle foturaflardaki yerimi alirim... siz üstadlarimdan motosiklet ve malzemelerimle ilgili degerli yorumlarinizi bekliyorum
s&t gt250r gri siyah
ls2 dharma airpump kask
prohel 4 mevsim mont
prohel eldiven ve dizlik
held bellik...
veee artik geri sayım başladi dogu görevim sebebiyle 4 yil boyunca sadece yıllık izinlerimde bi iki hafta katilabildigim motosiklet alemine geri dönüyorum... ankaraya gelene kadar bekleyemedim ve bugun bi bayiyle görüşüp s&t kanuni gt250 r siparisimi verdim.. ellerinde beyaz renk kalmamis bende mecburen gri siyah istedim zira 3 ay beklemek kabusum olurdu...motörüm gelmeden oncede hemen gittim asagida belirtecegim aksesuarlari siparis ettm insallah 1ay daha erzurumda kaldiktan snra ankara mtye katilip hepinizle tanismak kismet olurda bende sizinle foturaflardaki yerimi alirim... siz üstadlarimdan motosiklet ve malzemelerimle ilgili degerli yorumlarinizi bekliyorum
s&t gt250r gri siyah
ls2 dharma airpump kask
prohel 4 mevsim mont
prohel eldiven ve dizlik
held bellik...
kirpiye doğru gidiyoruz.koray berkay ve ben gelmek isteyen buyursun gelsin.
Hüseyin Abi Kirpi çıkışında muhabbet tongaya geldi şu çiğ köfte işini bir halletsek ben gitmeden sonra arkanızdan atıp tutarım Ankara MT ye gittim aç gönderdiler falan diye :flower:
Şimdi Abimle konuştum cuma işi varmış. Ben Hafta sonuna kadar burdayım. Pazartesi falan dönücem artık abim, malum benim karaoğlanı özledim. O zaman kadar size uyan bir zamanda yapabilirsek süper olur.
Bugun hava çok iyi dün ki bikini olayına nerdeyse girmek üzereyimama bugun bişey yapan yok sanırım...
Bugün abim kursta ingilizce kursu var ya. Yarın yapsak olur ama güzel güzel Haftasonuna kalmasın açık öğretim sınavları varmış sanırsam.Anammm çifköftemi?? Abi bugün yapsak ya o işi :queen:
yav onu da yaparız da şimdi bilen var bilmeyen var.alışırlar sürekli isterler onun için :mrgreen:oh la la!
nekkaddar alaturka!
bir kişide demiyorki fransız usulü şatobriyen soslu portakallı ördek yapalım,
Abicim kirpi bar dediğimiz yer Bestekar sokağın sonuna doğru solda. bestekar sokak tunalı tarafında. Gezi süperdi valla. Özellikle dağ yollarındaki gidişimizi unutmuycam hiçSenin de durup durup yağmur yağınca arkana bakmadan gaza asılman da iyiydi
bir baktım yoksun ortalıkta, bütün yol sakin sakin gidip yağmurda bastın ya dedim heralde şekerden yapılmış eriyecek ondan kaçıyo
![]()
eğer çoğunluğa uyarsa yarın yapalım çiğ köfte olayını ne dersiniz ???
Arkadaşlar 28.05.2012 tarihi itbari ile a2 ehliyetimi almış bulunmaktayım :thumleft:
Bundan sonraki her buluşmada +1 olarak yazılabilirim beraber tekerleğimiz dönsün artık ya yeter :bestmt:
( bu arada caner pazar sabahı aramışsın çok geç gördüm kusura bakma dönemedim ilk buluşmada görüşmek üzere)