makine bozuk fatih yoksa sende sorun yok :mrgreen:benim saçlar dökük çıkmış ya la.
yine kaçırdıkİlk Foto çok iyi ama hüseyin abinin yanındaki adam kim diyorum ben de adamın suratına nur inmiş
fotoymuş..
benim saçlar dökük çıkmış ya la.
Hacım sana ulaşmaya çalıştım, hatta özel mesaj da attım ama numaran olmayınca arayamadım, pazar günü Beypazarına bekleriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
27.05.2011 Pazar - Beypazarı Gezisi
Saat 08:45 de Efe-Honda'nın önünde buluşma. 09:00 da teker döner.
Etimesgut tarafından gelecekler Ayaş Kavşağından önceki Opet'de bekleyecek. Saat 09:15 de hareket edilecektir.
1-Hüseyin
2-Koray
3-Berkay
4-Bülent
5-Caner
6-?
7-?
8-?
9-?
10-?
Etimesgut tarafından gelecekler Ayaş Kavşağından önceki Opet'de bekleyecek. Saat 09:15 de hareket edilecektir.
1-Hüseyin
2-Koray
3-Berkay
4-Bülent
5-Caner
6-Amed
7-?
8-?
9-?
10-?
Bu arada beyler istanbul yolu-ayaş yolu ayrımı bana çok ters olucak. yani opete gelmek için kızılay istikametine gidip aşadan dönüp gelmem gerekecek.
İysimi siz ayaş yoluna çıkarsınız, ben optimum, aile yaşam merkezi gibi bir yerde yakalarım sizi..
Dogru ahmet giderken bulusalim dedigin biryerde banada ters orasi... Faruk abi seninlede bulusur oyle geceriz sener ve mustafa gelmiyormu?
Nerde isterseniz ben orda olurum ama burdan optimum a ordan geri bu tarafa gelmek biraz sacma olmaz mı ? Aşay yolu ile fatih yolunun kesiştigi köprüyü gecinceki ilk otobüs doragında bekleyelim derim ben tabi sizlerede uyarsa (Harikalar diyarını gecinceki )![]()
1-Hüseyin
2-Koray
3-Berkay
4-Bülent
5-Caner
6-Amed
7-buğra
8-faruk
9-?
10-?
facebook ta gelecek olarak ekleyen sen isen gerek yokBu 8. sıradaki benmiyim yoksa ismimi ekleyim mi?![]()