[Ankara - MT]

Evet arkadaşlar malum organizasyon yapmak zor iş :) yer ve zamanda değişiklikler olabiliyor, tel.la birkaç kişiyle konuştuktan sonra genel çoğunluk Tunalı deyince ibre tekrar "Kirpi" ye döndü, bu son söz :)

23/05/2012 Hafta arası kaçamağı - Yer: Kirpi Bar (Tunalı) Saat: 20:30

1- Hüseyin
2- Koray
3- Berkay (Kocaeli)
4- Faruk
5- ?
6- ?
7- ?

1- Hüseyin
2- Koray
3- Berkay (Kocaeli)
4- Faruk
5- Bulent ama ilerleyen saatlerde insallah...
6- ?
7- ?
Aksam bir arkadasımla Tunalı da olucam, onu da getirmeyi düşündüm ama çok haz etmez motor muhabbetinden falan diye vazgeçtim ki etmez :) Onla işim bittikten sonra direk sizin yanınıza gelmeyi düşünüyorum, umarım çok geç kalmam.

1- Hüseyin
2- Koray
3- Berkay (Kocaeli)
4- Faruk
6- Erhan

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------

oha iyiki okumuşum tekrar tunalı olmuş....oraya da geliriz anasını satayım...alkol alacağım için motorla gelmem herhalde..zaten bel sakat..

Erhan ne zamandır görüşemedik kardeşim, motor aldıktan sonra daha çok görüşmemiz gerekmez miydi mantıken :queen: akşam bekliyoruz o zaman :king:

Aga belki 2 ayı vardır görüşmedik, belki de fazla, en son fuarda mı görüşmüştük yoksa :silent:

Erhan motorunu görmememiz için getirmiyor beyler

cinyis.jpg

Yaw Erhan nazar değmez korkma, getir sen:) Hayır sanki aktörsün, yüzüm eskimesin fazla diye televizyona falan çıkmıyosun, gel artık da bir görüşelim. Hoş ben yetişebilir miyim bilmiyorum ama olsun, grupta artık hissedilir derecede bir Erhan özlemi başladı haberin olsun:)

Adam raceci ya-gazcı ya, bizim gibi pis choppercılarla-endurocularla takılmıyor adam, varsa yoksa otoban :flower:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1- Hüseyin
2- Koray
3- Berkay (Kocaeli)
4- Faruk
6- Erhan
7- Esat
kirpi bar saat 20:00 bestekar sokak üzeri

beyler motorla gelirsek adam akıllı alkol alamayız şimdi..beni bundan mahrum bırakmayın lütfen..ne zamandır keyif yapamıyorum...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hafta sonu beypazarına mı gidilecek ? Yollar çok tırtıklı fazla sürat yapmayın ve yoldaki gerçek hayvanlara dikkat edin.Geçen hafta oraya gittim geldim,gelirken bir katır yada eşşek olabilir ona çarptım.sağ taraftan çarpınca elim gazdan ayrıldı ve sol ayağımı yere bastım.Vizör parçalandı ve ayakkabımın altı koptu,ayakkabı nasıl koptu hala anlayamıyorum:).Başka herhangi bir çizik düşme olmadı

Forumdan Uzaklaştırıldı
'gerçek hayvanlar' iyiymiş :)

Bu akşam için hepinize teşekkür ediyorum sizinle tanışmak süperdi. Her ne kadar kocaelinde otursamda Ankara MT Forever :D :flower:.. (berkay)

hafta sonu beypazarına mı gidilecek ? Yollar çok tırtıklı fazla sürat yapmayın ve yoldaki gerçek hayvanlara dikkat edin.Geçen hafta oraya gittim geldim,gelirken bir katır yada eşşek olabilir ona çarptım.sağ taraftan çarpınca elim gazdan ayrıldı ve sol ayağımı yere bastım.Vizör parçalandı ve ayakkabımın altı koptu,ayakkabı nasıl koptu hala anlayamıyorum:).Başka herhangi bir çizik düşme olmadı

Dostum çok geçmiş olsun, hayvanlar sıkıntı hakkaten, ne zaman ne yapacaklarını kestirmek zor!

Akşam gelen herkesin ayağına sağlık, her zamanki gibi muhabbet çok güzeldi, pazar görüşmek üzere :king:

Hocam geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsın...ayağı yere basıp düşmemek gerçekten büyük şans işi...

gecmis olsun mustafa, iyi yirtmissin valla. O yolda tecrube kazanmissin sen, gel de bize kilavuz ol:) Gezmis olursun yine.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------

Dun aksam benim telefonla cekilen 3-5 foto vardi onlari atiyorum ama kalite pek bi kotu olmus bu sefer, ortalik karanlikti diyecem ama daha once de gece fotolari cektim, bu kadar kotu cikmamisti, hayir bir de en kotu cikanlari Yunus cekmis, adam guya profesyonel kardesim, tabii alismisin makinaya, boyle telefona gelince afalladin de miii, neyse buyrun fotolar.

Bu resimde Huseyin in sag tarafindaki arkadasi taniyan var mi ya, ben cikaramadim da:)
18owi0.jpg

352kche.jpg

Berkay i ilk gordugumde, bunlar nasil kardes arkadas dedim hic benzemiyorlar birbirlerine ama bu fotoya bakinca anladim ki bu adamlar kesin kardes:)

a1ihhk.jpg

Burda da Yunus yine beni guldurup de foto cekme gayretindeydi ve de basardi aslinda ama ben cok hizli guldugumden telefon kamerasi beni yakalayamamis tam olarak. Cok pis gulerim, hicbir makina yakalayamaz:)

2exu6wg.jpg

2lt5x7p.jpg

154blht.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar