[Ankara - MT]

erhan hocam hayırlı olsun motor en sonunda muradına erdin =) bende bugün sabah nette gezinirken motosiklet nakliyesi yapan bir firmanın bilgilerine denk geldim, yarım saat içinde adamların yola çıkacaklarını ve ankaraya da uğrayacaklarını öğrenmem ardından işyerimi aramam ve nakliye bedelini karşılayacakları müjdesine müteakip atlayıp motoru götürüp teslim etmem sonucu motorum şu anda ankarada garajımda mışıl mışıl uyumakta benden önce döndü yuvasına ,bende rahatlamış oldum oh be dünya varmış=)

erhan hocam hayırlı olsun motor en sonunda muradına erdin =) bende bugün sabah nette gezinirken motosiklet nakliyesi yapan bir firmanın bilgilerine denk geldim, yarım saat içinde adamların yola çıkacaklarını ve ankaraya da uğrayacaklarını öğrenmem ardından işyerimi aramam ve nakliye bedelini karşılayacakları müjdesine müteakip atlayıp motoru götürüp teslim etmem sonucu motorum şu anda ankarada garajımda mışıl mışıl uyumakta benden önce döndü yuvasına ,bende rahatlamış oldum oh be dünya varmış=)

saolasın...nakliye işi iyi denk gelmiş...şirket nakliyeyi seni bi an önce uzaklaştırmak için kabul etmemiştir umarım...karşıladığına göre Ankara şubesine geçiyo olmalısın..yoksa yollarını ayırdığı birine böyle bi jest yapmaz herhalde...valla kafadaki sıkıntı gidince baya bi rahatlıyor insan...

saolasın...nakliye işi iyi denk gelmiş...şirket nakliyeyi seni bi an önce uzaklaştırmak için kabul etmemiştir umarım...karşıladığına göre Ankara şubesine geçiyo olmalısın..yoksa yollarını ayırdığı birine böyle bi jest yapmaz herhalde...valla kafadaki sıkıntı gidince baya bi rahatlıyor insan...

Aman abi uzaklaştırma falan naptın =) bölge müdürlüğüne geçiyorum biricik personellerine bi kıyak geçsinler bişey olmaz =) aslında kıyakta değil benim eşyam motorumdan ibaret ,nakliyemi de karşılamak zorundalar dolayısıyla,ama bu firma iyi denk geldi ,hatta bi link atayım belki lazım olur ihtiyacı olana ;
http://www.aytekinnakliyat.com/

Aman abi uzaklaştırma falan naptın =) bölge müdürlüğüne geçiyorum biricik personellerine bi kıyak geçsinler bişey olmaz =) aslında kıyakta değil benim eşyam motorumdan ibaret ,nakliyemi de karşılamak zorundalar dolayısıyla,ama bu firma iyi denk geldi ,hatta bi link atayım belki lazım olur ihtiyacı olana ;
http://www.aytekinnakliyat.com/

hayırlı olsun diyelim tekrardan o zaman....

eyvallah abi , cümlemize kazasız belasız keyifli yolculuklar...
haftasonu bir organizasyon olursa bende ankara asfaltına dönüş yapabilmiş olurum, çok özledim ankarada motor kullanmayı .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
öncelikle erhan abi hayırlı uğurlu olsun

fotoları yükledim face bilginize sunarım

ayrıca bugün köşkün yanında 4 harley gördüm 3 ü custom dı

2 yeşil bi mavi bi siyah

asıl bomba şu yeşillerden birini kadın sürüyordu ve gayet iyi gidiyordu :)

CAhilligimi mazur görün ama bu faceden paylaştıgınız resimlere bi türlü ulaşamıyorum yardım lütfen

Arkadaşlar ben yenile kızılaya geldim. Gezi öğleden sonraya kaldı. Kimse gelmezse Çubuk tarafına gideceğim.

Öğleden sonra katılabilecek arkadaşlar saatini yazarlarsa sevirim. Katılacak arkadaşlar başka yer derlerse farketmez gidebiliriz.

öncesinde 4 44 e gidip reflektörlü yelek bakmayı düşünüyorum.

başlık: http://www.motosiklet.net/forum/mot...yis-resmi-tatilinde-ufak-gezi-planlamasi.html

Motosikleti
VFR1200X

Nihayet ulaştık

Koyunlar Aliye hoşgeldiniz diyor

Gölü gören paçaları sıvadı

Aç motorcular gözleme siparişini beklerken..

Mustafanın rodaj da bitti sanırım :)

Ve buda eve dönüş pozu. Diğerlerini Alinin telefonu ile çektik.

@buğra güzel fotolar ;)

@bülent78 bugün olması şart değil. başka zamanda uğrarım. sen ne zaman müsaitsin ?

beraber gidelim aklında bir yer varsa ?

Ben bugun 1 gibi isten cikiyorum, arkadasin yanina gidicem benim devir gostergesini bir parcaliycaz bakalim belki bir umut son nefesini daha vermemistir diye. Sonrasinda is uzamazsa takipteyim, cikanlar olursa burdan yazarsaniz katilabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Gozleme masasinda Unal in yuzu temizlenmis hali gozukuyor, asil silmeden once cekecektik, tam firinci tipi vardi, surat bembeyazdi:) tabi Bugra nin boyaci pantolonunu da unutmamak lazim, eve bi yarim kilo tuz goturmustur o pantolon heralde:)
Bir de Ali yi merak ediyorum, butun yol tisortle kullanip da hic mi carpilmadi arkadas ruzgara:)

Ben bugun 1 gibi isten cikiyorum, arkadasin yanina gidicem benim devir gostergesini bir parcaliycaz bakalim belki bir umut son nefesini daha vermemistir diye. Sonrasinda is uzamazsa takipteyim, cikanlar olursa burdan yazarsaniz katilabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Gozleme masasinda Unal in yuzu temizlenmis hali gozukuyor, asil silmeden once cekecektik, tam firinci tipi vardi, surat bembeyazdi:) tabi Bugra nin boyaci pantolonunu da unutmamak lazim, eve bi yarim kilo tuz goturmustur o pantolon heralde:)
Bir de Ali yi merak ediyorum, butun yol tisortle kullanip da hic mi carpilmadi arkadas ruzgara:)

ben de birazdan evden çıkıp motomax a ordan da motorun yanına iş yerine gitcem..arkadaşın yakın bi yerlerdeyse gelebilirim. bu arada 4.44 de branda kilit falan satılıyosa 4.44 e de gidebilirim..var mı bilginiz...

Ben motomax a 2 dakikalik yerdeyim, arkadas ta yakin, 4-44 un bugun kapali olmasi lazim, branda gormedim ama bikac kilit vardi, motomax da da var, ulusan da yakin motomax a, motorla gelirsen oraya da bakabilirsin, motomax a gelirken ara istersen ben de 12:30 da cikicam orda bulusuruz.

@Erhan hayırlı olsun motorun,kazasız belasız kullanırsın İnşallah,fotoları bekliyoruz :)

tamma o zaman ben de çıkıyorum birazdan yoldan arayım seni..orda motomax da görüşelim...1 e doğru orda olurum ben...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

@Erhan hayırlı olsun motorun,kazasız belasız kullanırsın İnşallah,fotoları bekliyoruz :)

saolasın hocam darısı başına inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar