beyler janttaki yağ lekelerini nasıl çıkartıcaz, direkt olarak deterjanlı suyla mı yıkamamız lazım yoksa bi spreyi falan var mı?
@erhan hayırlı olsun, "nihayet" demek istiyorum, sonra da hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız =) Ayrıca wd40 süper icad abicim, lekeye dök, bi 2-3 sn bekle sonra üstüpüyle sil sil sil sil sil çıkar. Olmadı metal parlatıcılar var kokusu falan çok kesin oda çıkarır. Korayla hafta sonu bedil' e gittik, oda geldi bizimle. Akşam da voodoo nun orada koray ve emiri gördüm, ama bedil gaayet zevkliydi ya, kargasekmez daha bi zevkliydi ama çok kısaydı, kızılcahamamdan sonra çerkeşe giden yolda ormanlık falan çok güzeldi =)
Fotolar süper Ama bidahaki sefere resimleri önden cekin lütfen bütün kelligim ortaya cıkmışbu arada iş yerinden bi arkadaşın bi organizasyonu var onuda sizlerle paylaşıyım gelmek isteyen olursa süper olur Yazıyı direk kopyalıyorum
6 Mayıs 2012 Pazar
10:00 - 18:30
Ankara kc göksu migros ve aries arena hipodrum tesisleri
Kc göksu migros otoparkında fuar tadında
belirlediğimiz jürilerle
ses sistemi yarısması
araba güzellik yarısması yapılacaktır ( katagoriye göre )
Saat 15.00 de konvoy halinde aries arena hipodrum tesislerine go kart eglencesi ve ardından belirlediğimiz araclar go kart pistine girip kendini göstereceklerdir.
ATV & BİZİM GARAJ PROGRAMINIDA BİZLERLE BERABER OLACAK
Not: Hiç bir ücret beklenmemektedir maksat sıcak bi sohbet ortamı...
havanın durumuna göre tarih değişebilir lütfen takipte kalın)
herkes davetlidir
arkadaslar tek ricam bütün arkadaslarımıza davet gönderelim
referanslarım:
PROSHOP TUNİNG HİLMİ OKYAY
GRUP TAYFA
GRUP ATA
ben gelirim faruk abiyarın 1000 bakımı için gideceğim 4.44'de. Müsaitsen gidelim mi
Yarın müsait olan varsa ufak bir gezi yapalım.
@mustafa sen müsaitmisin bakımdan sonra ? işin var mı
http://www.motosiklet.net/forum/mot...yis-resmi-tatilinde-ufak-gezi-planlamasi.html
eyvallah kardeşim...abi iki üç foto atında görelim nası bi yermiş reklamı olsun tanıtım manasında...
abi orası saat 9'da açılıyormuş.Erken gideyim diyorum sıraya felan girmeyelim. 9:30 burdan çıksak erkenmi olur sana
Ben yarın öğlene kadar çalışıyorum, sonrasında birşeyler yapan olursa katılmak isterim, burdan takip ederim durumu, alıştım gezmeye, insan istiyor yaw![]()