[Ankara - MT]

valla ben en yakın noktasını işaretledim...illaki ankara dan gelenleri düşünerek bi kapı yapmışlardır oraya..içine girmeye de gerek yok sandal sefası mı yapacaksınız...yunus (Gaccal) gibi poz verecez derseniz o başka:)

şaka bi yana size hayırlı yolculuklar...tuz gölü diyince kulağa uzak gibi geliyo ama esasında sanıldığı kadar uzak değilmiş..ben de bakınca farkettim...herkese iyi yolculuklar...
yola çıkmadan önce bi plan yapın, toplu sürüş tecrübesi bambaşka diyolar...küçük bi seminer verebilirsiniz ilk defa toplu sürüşle şehirlerarası yola çıkacaklar için...

Bu arada motorun hayırlı uğurlu olsun tekerin hep düz bassın Allah kaza bela vermesin. Lütfen buna uzun süre bin hangi motor hengamesi kötü oluyor..:)

Caner kardeşim Mustafa ile dolaşmayı düşünüyoruz eger buralarda olursan haberleşelim sende katıl bize

Bu arada motorun hayırlı uğurlu olsun tekerin hep düz bassın Allah kaza bela vermesin. Lütfen buna uzun süre bin hangi motor hengamesi kötü oluyor..:)

saolasın hocam inşallah uzun süre binerim...ama ilk motorum olduğundan ve cc yükseltme ihtiyacımın olamayacğaını düşünerek uzun süre binerim gibime geliyo...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor alan arkadaşlara hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

şimdi tuz gölüne gidecekler; ne zaman nerde buluşacak belli oldumu ?
faruk abi gitmiyoz mu:thumright

Motosikleti
VFR1200X
ilk buluşma noktası eskişehir yolu ümütköy köprüsü (kavşağı)
ikinci buluşma noktası konya yolu (mevlana bulvarı) uzeri

irtibat numarası
1.hakan = 0506 688 71 72
2.buğra = 0544 804 74 81

valla ben en yakın noktasını işaretledim...illaki ankara dan gelenleri düşünerek bi kapı yapmışlardır oraya..içine girmeye de gerek yok sandal sefası mı yapacaksınız...yunus (Gaccal) gibi poz verecez derseniz o başka:)

şaka bi yana size hayırlı yolculuklar...tuz gölü diyince kulağa uzak gibi geliyo ama esasında sanıldığı kadar uzak değilmiş..ben de bakınca farkettim...herkese iyi yolculuklar...
yola çıkmadan önce bi plan yapın, toplu sürüş tecrübesi bambaşka diyolar...küçük bi seminer verebilirsiniz ilk defa toplu sürüşle şehirlerarası yola çıkacaklar için...

heh işte orda ip kopuyor erhancım, orda durucan o fotorafta emek var :) 100metreden fazla anızın içinden yeni sürülmüş tarladan gitmeleri gerekiyor arkadaşların bilmiyorum yapabilirlermi :p

Motosikleti
VFR1200X
1-Buğra
2-Hakan
3-Şener
4-Ali
5-Ekrem
6-Caner
7-Bülent (sürüncemede)

motor alan arkadaşlara hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

şimdi tuz gölüne gidecekler; ne zaman nerde buluşacak belli oldumu ?
faruk abi gitmiyoz mu:thumright

Gİdekmi diyorsun Mustafacım Gidiş dönüşe benzinim yetermi die düşünüyorum Aysonu malum Ama gidelim nersen gideriz

---------- Post added at 07:41 ---------- Previous post was at 07:31 ----------

1-Buğra
2-Hakan
3-Şener
4-Ali
5-Ekrem
6-Caner
7-Bülent (sürüncemede)
8- Mustafa
9- Faruk

Saat kacta nerde buluşuyoruz ??

endurocular adına sözcü ben olayım :) alper ben bahadır özgür.. sürekli dağ da bayırda olduğumuzdan (hemen her haftasonu) internete pek giremiyoruz :)

e bizim motorlar çirkin çirkin olunca cafe önüne çekip bira içerken keyif yapmaya utanıp dağa bayıra gözden uzak yere görütüp otlatıyoruz keçileri :D

Beyler ilk uzun menzilli gezimi kazasiz belasiz rahat bir sekilde gerceklestirdim, hepinizle tanistigima cok memnun oldum, bundan sonra herhangi bir sorun olmadigi takdirde beni direk gezi listesine ekleyebilirsiniz. Bugra artik rustumuzu ispat ettik herhalde, bundan sonra yakinmis, uzakmis yok, telefonda var nasi olsa:) iyi oldu bu gezi, tekrar sagolun beyler, en kisa zamanda yine yapalimm:))

Motosikleti
VFR1200X
Ben daha yeni girdim eve. Baya yorulmuşum ama herşeye değerdi.Benim açımdan şimdiye kadar ki en güzel organizasyondu diyebilirim. Bülent abimizde nasıl gezici bir insanmışda haberimiz yokmuş.Çekinmese "tuz gölü beni kesmedi basıp van gölüne gidelim" diyecekti :cherry:
Bu arada Yunusun dediği gibi o malum pozdan çekemedik ama olsun bizde bişeyler çektik. Herkes elindekileri fırsat buldukça yayınlar sanıyorum. Ne yalan söyliyim 3 kişi oluruz 5 kişi oluruz derken 10 kişi olacağımızı tahmin etmiyordum. Katılan herkese teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oh Ankara mt gezmiş yine, resimler nerde? Ben okulla safranbolu gezisine katıldım yoğun ısrar üzerine..
yollar, manzara muhteşemdi, otobüste her 5 dakikada bir 'şurda motorla gezecen' dedim kendi kendime o kadar güzeldi, müsait bir zamanda birsonraki motorumla kesin gideceğim.. tavsiyede ederim :)

Bende olan sadece bunlar

beyler 10 tane sap topluluğundan ziyade manzara, yol ve motor fotoları bekliyoruz..buğranın çektikleri olmazsa seviniriz, telefon kapağını değiştirdiyse başka tabi:)

Motosikleti
VFR1200X
beyler 10 tane sap topluluğundan ziyade manzara, yol ve motor fotoları bekliyoruz..buğranın çektikleri olmazsa seviniriz, telefon kapağını değiştirdiyse başka tabi:)
Kapağı değiştirmedim ama alternatif bir yöntem buldum foto çekeceğim zaman kapağı çıkartıyorum. Ayrıca 10 tane sap fotosu görmek istemiyorsan google'a "10 tane kız" yazarak arama yapmanı tavsiye ediyorum. Gönül isterdiki sende motor alıp aramıza katılsaydında 11 tane sap olsaydık. Asıl güzel fotolar alide aslında. Şuan bikaç video ekliyorum arkadaşlar facebook grubundan takip edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar