La yeter la erhan nolur al şu motoru, forumu her açışımda senin motor muhabbetini duymaktan baydım ya laayok düşük cc yok comet yok R yok CBR yok YBR la yeter git al artık şu motoru la hacı
P.S: Ama CRB alacağına gt250comet al la, çok daha şık çok daha güzel, V motor cillop![]()
Erhan motora bakmaya gidecektin nooldu ? kaçta gideceksen olmadı bende gelirim. Ararsanız sevinirim 533 417 24 98
evet erhan bekliyoruz resimleri
Erhan bence motoru aldı, üstünden inesi gelmedi galiba, ortalıkta dolanıp duruyorŞu olaya bir açıklık getir artık Erhan, aldın mı, çaldın mı naptın, kamuoyu bir açıklama bekliyor.
Aldin mi Erhan? "Aldim" de lutfen, camia "ohh" desin.![]()
Selam herkese uzun bi sessizlikten sonra
Kaskı abime kaptırdım da kask almam gerek şöyle max 350 tl filan kaliteli, ses yapmayan kalıcı bişi istiyorum scorpion lara baktım parça kalitesi nitrodan iyi ama güvenlik daha düşük gibi görünüyor sharp a göre
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen))))
Erhan motor alırsa bence katılım artar :mrgreen:
Merhaba arkadaşlar.
Ankara buluşmakarına katılıyım diyorum ama bi türlü denkgelemedim yada işim çıktı. bir sonrakine katılmak istiyorum inş.
burada video çekimi yaptımilk denemelerim bunlar. 150 MR ile akşam trafiği, Cinnah, kızılay, dışkapı, samsun yolu ve hüseyingazi güzergahı
http://www.youtube.com/watch?v=KSULV6qK59g