Motosiklet tecrübem yok . Vitesli motosiklete ikinci el çinli ile başla diye tavsiyeler var , bu durumda üç aşağı beş yukarı 300-500 TL arası zararım olur diye tahmin ediyorum. Çinli motosiklet bakımlarına da 300-500 harcarım heralde toplamda 600-1000 tl zararım olur çinli de. Honda CB125 E diye bir motosiklet çıkarmış. Sıfırı plaka ruhsat hariç 3500 civarı alınır heralde . Masraf çıkarmaz diye tahmin ediyorum.Artı binerken kendimi çinliye göre daha güvende hissederim, ya freni tutmazsa falan diye düşünmem .... Satarken zararım 1000 TL^yi geçmez diye umuyorum...
Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var...ÇİNLİ Mİ? CB125 E Mİ? 1-2 sene binip satacağım... (CBF150,YBR 125 aradım ikinci el yok..sıfırlarınıda satarken zararım CB125 E ye göre fazla olacak gibi. CB125 E benzin 100 km 'de 2 lt yakıyor diyorlar.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
evet acemi motoru..çocuk kendine göre olmadığını ve ankara da tehlikeli olduğunu anladığı için satıyomuş..zaten ekipmanları da satıyo...
bu arada balaklava ne işe yarar merak ediyorum. hadi kışın fonksiyonunu anlayabiliyorum ama yazın da kullanılıyo sanırım...ben de buff var ikame olarak kullanılabiliyo mu?
Erhan BEY, Siz o ilandaki CBR250 ile birlikte ekipmanları alacakmısınız? Şayet sadece motosikleti alma planınız varsa ve ekipmanları almayı planlamıyorsanız, RİCA ETSEM motosikleti almaya giderken bana da haber verir misiniz ?....zira siz motosikleti bende ekipmanları alırım.. sizinde benim de pazarlık gücüm artar diye düşünüyorum...Saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
Nezih Bey SİZDE EKİPMAN SATIYORDUNUZ HERALDE..Kask sharp testi mi neydi ondan kaç yıldız almış acaba? Bende kask var ama mont ve dizliği alabilirim şayet hala satmamış iseniz..... birde bu modellere nereden bakabilirim..mont yazlık mı acaba? (Motosiklete yeni başlıyacağım sorular saçma ise kusura bakma)