[Ankara - MT]

Arkadaşlar geçen haftaki videolar anca elim erdi de atabildim.
Buyrun gözlerinize layık..

[YT]YdTRhAJloh8[/YT]

Devamı geliyor...

---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Eveettt 2. videoda burda buyrun....

[YT]IY71DDvLrT8[/YT]

ha unutmadan Nur kendisinden de bahsetmemizi rica etmişti benden bende ediyorum şuan.Arkadaşlar 2. videoda 0.17. saniyeye dikkat :queen:

Saygılar sevgiler hörmetler.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katılan herkese teşekkürler.çok güzel bir gün daha geride kaldı.afiyet şeker olsun kardeşlerime...

Ciğ köfte için eline sağlık abisi... Yunusum seninde kamerana sağlık ilk basta baktık donduk kaldık ama sonra senin cektiğini unutunca spontane bi hal almış gelen herkezin ayağına sağlık...(Mekan Sahibi Özgür)

Afiyet olsun özgürcüm.Senin de yüreğine sağlık kardeşim işin olmasına rağmen gelmiş olmana sevindim.
Videolar çok güzel olmuş Yunus dün söylemeyi unuttum.kahvaltı için çok teşekkürler.özellikle yumurta çok lezzetliydi.en yakın zamanda yine isterim aynından.

Motosikleti
VFR1200X
Hüseyin abi eline emeğine sağlık çok güzel bir gün ve çiğköfteydi :) hani birde bir büyük ile gelecek bi arkadaş vardı onunda kulağını çınlattık hemde sol kulağını :queen:

Sol kulağını tutarak gidiyordu aşti yolunda beni bile görmedi :)

Yav videoları izleyince bir tuhaf oldum, ne güzel bir günmüş arkadaş, e bu hafta sonu ne yapıyoruz o zaman, birisi Mühye falan diyordu, Hüseyin abi? :bounce: :)

Dedim valla tahir mangal dedi soykan da destekledi sen de sordun.dur bakalım başka isteyen de olursa neden olmasın açık havada mis gibi etler.havalarda güzel doğa bizi çağırıyor.

Açık hava acıktırır ama :)

selam Ankara, internet yoksunluğundan epeydir forumda da facebookta da pasifim. ama şimdi telefon yardımıyla da olsa girmeye çalışıyorum.
chopper alacağım. var mı satan eden bilen ? tercihan 2006 model ve üstü ve +600cc olması tercih sebebi.
en kısa zamanda görüşmek üzere, tüm arkadaşlara selamlar.

Açık hava acıktırır ama :)

Katılıyorum, bence de acıkırız :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

selam Ankara, internet yoksunluğundan epeydir forumda da facebookta da pasifim. ama şimdi telefon yardımıyla da olsa girmeye çalışıyorum.
chopper alacağım. var mı satan eden bilen ? tercihan 2006 model ve üstü ve +600cc olması tercih sebebi.

Hocam satan arkadaş varmı bilmiyorum ama chopper deyince benim aklıma gelen budur;

https://www.youtube.com/watch?v=xCl2ypKY3r4&feature=g-vrec&context=G2711a3fRVAAAAAAAAAQ :cat:

Sen önce şu yağ pompası olayını çöz olm bak başında daha fazla masraf açmadan.Yoksa bi motor yaptırmaya kalkarsan motorun yarı parasını geçer masrafın haberin ola..
Birde bizim hakan ne yaptı en500'ü hala en 250 olarak mı kullanıyo :mrgreen:

Abi seni yeniden görmek gerçekten sevindirici.. En azından hayatta olduğunu anlamış bulunduk :)

Afiyet olsun özgürcüm.Senin de yüreğine sağlık kardeşim işin olmasına rağmen gelmiş olmana sevindim.
Videolar çok güzel olmuş Yunus dün söylemeyi unuttum.kahvaltı için çok teşekkürler.özellikle yumurta çok lezzetliydi.en yakın zamanda yine isterim aynından.
ayıpsın abi herzaman yaparım ama maharet bende değil tereyağında idi :p birde sürekli yumurta kırınca insan artık çeşitli varyasyonlarda en güzel nasıl olduğu üzerine ihtisas yapabiliyor.Bekarlık sağolsun :queen: yalnız benim traktörde yapılması gereken bi kaç işlem var onları halledeyim bir ondan sonra:cat:

Emircim tekrardan hoş geldin kardeşim.iyi bir motor olursa aklımızdasın.
Yunuscum Valla iltifat olsun diye falan demedim cidden çok lezzetliydi.Tamam sen işini hallet bi pazar sabahı vuralım bol teryağıyla yumurtanın dibine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar