[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben aslında ömrüm06 isimli arkadaşa cevap vermiştim. 250cc lik çinli yerine 125 lik Japon evladır. En azından başını ağrıtmaz insanın korkmadan biner.

benden alıntı yapmışsınızda, bende şaşırdım neden tavsiye ettiniz diye :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mehmet siz gelmiyormusunuz

Motosikleti
VFR1200X
Ankara MT uyuma :flower: Hava mikemmel.

Dün akşam siyah bir f650 makas atarak gidiyordu kızılay civarında. Fosforlu bir yelek vardı üstünde :)

Ankarada hava cok guzel ve butun motorlar yollarda. Cok ozeniyorum suan :( eskisehir yolunda en az 20 motor gordum bugun:)

Ankarada hava cok guzel ve butun motorlar yollarda. Cok ozeniyorum suan :( eskisehir yolunda en az 20 motor gordum bugun:)

aynısını bugün eskişehirden ankaraya gelen excavatus arkadaşımızda telefonda söyledi bana :)

Birde hüseyin abi ellerine sağlık tekrardan çok güzel bir gün ve çiğköfteydi :)

süper bir buluşmaydı öncelikle bize o kadar hazırlık yapan hüseyin abiye ve muhabbet ve hoş sohbetleri için katılan herkeze teşekkür ederim...

bujiyi değiştirdim sorun kalmadı simdilik arkaslar...

Hüseyin abi eline emeğine sağlık çok güzel bir gün ve çiğköfteydi :) hani birde bir büyük ile gelecek bi arkadaş vardı onunda kulağını çınlattık hemde sol kulağını :queen:

Eğer Emre scooter ile ilgileniyorsa gerçekten çok temiz ve bulunmayacak titizlikte benim scooter'ım var. İlk elden bendedir ve son derece titiz ve temiz kullanılmıştır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-once-yapilmis-7300km-scooter-76180539/detay/

Kusura bakmayın hocam cevap biraz geç oldu ama 125 cc biraz ufak geliyor, size hayırlı satışlar dilerim...

Mehmet siz gelmiyormusunuz

Abi sana da geç dönüş yaptım kusuruma bakma... Akşamları 22:00 kadar çalışıyorum bu aralar, hafta sonu dahil... Kısmet başka sefere artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar