[Ankara - MT]

ya motorların bu kadar çeşitli lmasının sebebi insanların yaşam tarzlarının sonucu. ben çocukluğumdan beri dağ bayır gezdim kızıldericilik oynadım bilmem ne (gerçi bu durumda indian almak daha makul görünüyo ama) beni de reklamı sesi hiç bi şeyi çekmiyo.. ha değil çalışırken HD'nin kontak anahtarını görsem dönüp dönüp bakarım o ayrı, dikkat çekici ama.. ya işte orman da bi patika da ağaç yaprakları yüzünü okşarken de HD yanında olamıyo ya.. sarı yaprakla kaplı bi yoldan kampa kadar rüzgarla yarışırken bi naked ojeleri kurumamış gelin gibi kalıyo.. (yunus yardıma koş bi delilik ettim manifesto gibi oldu. döverler olm beni) :D

Dikkat et de sakallı-deri ceketli amcalar seni asfaltta yakalamasın :wiinkk: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sakallı deri montlu mu dedi birisi buyrun geldim....:)

Arkadaşlar Bir sonraki buluşmamız benim doğum günümün ertesi günü olan 11.03.2011 pazar günü saat 13:00 da sevgili özgür kardeşimizin o gün için bize tahsis ettiği bahçeli evde yapılacaktır.o gün hem doğum günümü kutlayıp pastamızı yiyeceğiz hemde yakılan kamp ateşi etrafında yapılan mangalımızdan leziz yemeklerimizi yeyip,safa ve alper kardeşimizin getireceği pikapta çalan zeki müren eşliğinde içeceklerimizi yudumlayacağız.
Doğum günüme Katılmanızı diler sevgiler sunarım.

Sakallı deri montlu mu dedi birisi buyrun geldim....:)

Arkadaşlar Bir sonraki buluşmamız benim doğum günümün ertesi günü olan 11.03.2011 pazar günü saat 13:00 da sevgili özgür kardeşimizin o gün için bize tahsis ettiği bahçeli evde yapılacaktır.o gün hem doğum günümü kutlayıp pastamızı yiyeceğiz hemde yakılan kamp ateşi etrafında yapılan mangalımızdan leziz yemeklerimizi yeyip,safa ve alper kardeşimizin getireceği pikapta çalan zeki müren eşliğinde içeceklerimizi yudumlayacağız.
Doğum günüme Katılmanızı diler sevgiler sunarım.

Abi senin yaktığın mangal kaçar mı :) Bir de Özgürün mekanın adresini yaz abi biliyorsan ki gelecekler şimdiden kendisini ayarlasın...

evet abi bahçeli ev gizemini korumakta halen..nerdedir nerededir kimse bilmiyor...

Türközünde ulaşım rahat adresi 2 güne kadar açık şekilde yazarım.

organizasyon için görev paylaşımı dağılımı yapılcak mı..bi kişinin başına yıkılmasın organizasyon işi...

Yok zaten çok bişey olmaz.biz gelirken pasta alırız et ve içecekleri de oraya gidince para toplar alırız.diye düşünüyorum.ama bi liste yapsak hiç fena olmaz.pasta siparişi için.
1-hüseyin selma
2-özgür
3-
Devamına Ekleyin arkadaşlar

11/03/2012 - Doğum Günü Partisi ve Mangal Organizasyonu - Saat: 13:30 - Yer: Özgür'ün Mekan (Türközü)
1- hüseyin selma
2- özgür
3- erhan+1
4- Koray
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Bu gün itibari ile KAWASAKİ EN-500 ümü almış bulunmaktayım.:queen:

1. bildiğiniz bir egzozcu varmıdır.
2. lastık bulmam lazım :S
3. muayne (yanlıs yazmış olabılırım) yaptıracam .

:thumleft::flower::thumleft::flower:

Hayırlı olsun hakancım.güle güle kullan.

eyyttt beee bi kawa chopper daha geldi, darısı motoru değiştirecek arkadaşların başına diyelim, kazasız belasız hakanım =)

Çook büyük ihtimalle bende 2 kişi olarak katılım sağlarım;
11/03/2012 - Doğum Günü Partisi ve Mangal Organizasyonu - Saat: 13:30 - Yer: Özgür'ün Mekan (Türközü)
1- hüseyin selma
2- özgür
3- erhan+1
4- Koray
5- Kenan +1
6-
7-
8-
9-
10-

eyyttt beee bi kawa chopper daha geldi, darısı motoru değiştirecek arkadaşların başına diyelim, kazasız belasız hakanım =)

Çook büyük ihtimalle bende 2 kişi olarak katılım sağlarım;
1- hüseyin selma
2- özgür
3- erhan+1
4- Koray
5- Kenan +1
6- ali
7-
8-
9-
10-

valla sormaya korkuyorum ama vodoo'daki buluşma gibi sigarasız bir ortamda bulunma şansı olacak mı?

Hava güzel olursa ben de katılmayı palnlıyorum,

Listede bizim de ismimiz bulunsun

1- hüseyin selma
2- özgür
3- erhan+1
4- Koray
5- Kenan +1
6- ali
7- Fatih
8-
9-
10-

Motosikleti
VFR1200X
Açık havada sorun olmaz sanırım. Mangal ve egzos dumanından da rahatsız olurmusunuz? :queen:

hayırlı uğurlu olsun...

Açık havada olacağız.zafer sadece mangal dumanı ve ateşin dumanı olur.sigara içmeyen birinin yanında olursan sıkıntı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar