boş ver antremanı ya biz döveriz orda seni...![]()
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
boş ver antremanı ya biz döveriz orda seni...![]()
Nur hanım ve yunus için tarihi güncelleyelim...
29 şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( metropol sinema karşısı )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Bakalım dostum şu anda Hakan' da istiyor, bi sıralama yok hacı öyle önce şuna veririm diye, bi hakanla konuşurum o giderse önce o yazdığı için ona veririm, yoksa sana veririm kardeşim.
Rica ettik yunuscum ne demek.sürekli araştırma içinde olduğum için az buçuk fiyat biliyorum.
Nur hanım rica ederim.en fazla karizmatik hangi masadaysa oraya oturun.doğru yerdesiniz demektir.
Koraycım gerekirse toplaşır gider seni dövenleri döveriz.
Kenan adamın kare kökü,metre küpü,adam yaaa adammm...
Yunus Ne konuşuyon arkadaşım gidiyosan hodri meydan kapışırız kaybeden kaybeder davetiyeyi( Hatırlatma: Özgürden sonra en büyük benimki
)
iyi geceler arkadaşlar bişey soracağım benim 150zc motorun marş düğmesi basmaz oldu hiç tepki vermiyor şuan ayakla çalıştırmaktayım ..acaba marş motorumu yanmıştır
29 şubat 2012 - Saat: 19:30 - Fuar öncesi organizasyonu - Yer: Voodoo Bar - Adres: Selanik 2 Caddesi No: 61 Kızılay ( metropol sinema karşısı )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4- geberik
5-Viragon (Özgür)
6-
7-
8-
9-
10-
@Bukowski bu voodoo eskı brothers gibi bi his var içimde,içimden bi ses brothers brothers diyo
İçindeki ses dogru söylüyor...
Arkadaşlar bu gün Mogan gölüne gittik siteden 3 arkadaşla, linkten fotolara ulaşabilirsiniz...
http://www.motosiklet.net/forum/etk...gan-golu-gezisi-26-02-2012-a.html#post2590902