[Ankara - MT]

Seve seve açıklayabilirim;

Özgür' ün Harley' in akü sorunlu daha değiştiremedi riske atmak istemiyor,
Ertan hasta oldu bide o soğuğu yiyerek daha beter olmak istemiyor,
Ben ise Cankurtaran' ı arabayla geçme taraftarıyım.

Hocam boş ver böylesi daha iyi, fuar alanının önüne motoru çekmek güzel olurdu tabi ama yol ızdırap olabilirdi bu soğukta, şehir içinde tatlı tatlı takılmak lazım :cat:

Seve seve açıklayabilirim;

Özgür' ün Harley' in akü sorunlu daha değiştiremedi riske atmak istemiyor,
Ertan hasta oldu bide o soğuğu yiyerek daha beter olmak istemiyor,
Ben ise Cankurtaran' ı arabayla geçme taraftarıyım.

La bi ara jel mel bişiler diyodun sen noldu o :queen:

O değilde Nur sizi şimdi nasıl bulacak? Hani;

@bukowski, fuar alanında kapının önünde bi vn800 bi gv250 bide sportster 1200 görürsen orada görüşürüz zaten.

tüh olmadı bu yakışmadı size :p

herkese selam ederim....yeni üye oldum...emekteki 4.caddedeki sons of anarchy..yazısı beni çok etkiledi onların kendilerine ait bir sitesi varmı yoksa burdan mı ...

herkese selam ederim....yeni üye oldum...emekteki 4.caddedeki sons of anarchy..yazısı beni çok etkiledi onların kendilerine ait bir sitesi varmı yoksa burdan mı ...

Hoşgeldin, burada Sons Of Anarchy' ye üye 3 kişiyiz. Kendimize ait bir sitemiz yok şimdilik, yapım aşamasında.

o zaman sizin dükkanda çalışanlar birde ben galiba...bugün sizin dükkanın önü kazılıyordu o yüzden giremedim ama daha önce gelmiştim..

bende honda shodow vardı ama sattım..istanbuldaydım....şimdi ankaradayım....sizin montlardaki yazıları nerde yaptırdınız...ben de size kulube girmek isterim....

davetiyeleri her yıl klüplerın adına bellı bı sayıda cıkarıyolarmıs..bende almadım daha,hamok'dan sıtkı abı ayarlayacak ama nedır bu davetıye muhabbetı bı aydınlatıverın beni :p:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ne söyleyeyim yunuscum. gençler durum değerlendirmesi yapmış,bu şekilde karar vermişler.malum çapırcı dediğin keyif adamı...

Biraz önce bi motora pazarlık yaptık.bakalım adam yarın arayacak.hayırlısı ise olsun.

Biraz önce bi motora pazarlık yaptık.bakalım adam yarın arayacak.hayırlısı ise olsun.

Hayırlı ise olsun, bu arada artık sezon açılıyor, Hüseyin abi bir organizasyon yapsan da tekrar görüşsek güzel olmaz mı? Hava el verirse bu sefer motorlu bir buluşma olur belki, aramıza yeni katılmış hevesli arkadaşlar olabilir ondan söylüyorum :cherry: (Misal ben :queen:)

Mondial scooter çok eski bir hayalim nostalji modeli olanlardan.yapıp vitrin motoru yapacağım.
Madem çok istekli var.cumartesi günü bi voodoo bar yapalım mı

selam beyler;

kenan ben kesin gidiyorum şimdilik, ama davetiye ayarladım istanbul dan..gidecek başka arkadaşlar faydalanabilir...

Mondial scooter çok eski bir hayalim nostalji modeli olanlardan.yapıp vitrin motoru yapacağım.
Madem çok istekli var.cumartesi günü bi voodoo bar yapalım mı

İşte abi budur :cat: direk icraat :) o zaman liste yapıyorum, yapim mi? :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

Evet bu cumartesi (25 Şubat) Vodoo ya gelecekler (Yerinide bilmiyorum ama :)

1- Hüseyin Başkan
2- Koray
3-
4-
5-

erhan gecen yıl 20 lıra vermıs kapıdakıler :))
su bulusma ısınıde 29 subat yapsak bende gelsem nolurdu ??:bounce:

25 þubat 2012 saat 19:30 fuar öncesi organizasyonu yer voodoo bar adres:selanik 2 caddesi no 61 kýzýlay ( rakýname nin 3 bina üstü )

1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4-
5-

Son düzenleme:
ben kapıdan alırım diye düşünüyodum ama forumdan biri istanbul da verebileceğini söyledi..cumartesi sabah inince alcam ondan...

erhan gecen yıl 20 lıra vermıs kapıdakıler :))
su bulusma ısınıde 29 subat yapsak bende gelsem nolurdu ??:bounce:

buluşmaya geliyorum muhtemelen...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar