[Ankara - MT]

Bu festivaller çok acayip iştahımı kabarttı :) motorsuz geçirdiğim yıllarıma inat üstten başlayıp alttan çıkasım var :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Marmarisin olmaması kötü olmuş.gecen sene ne güzel gece 12 ye kadar festival alanında konser oluyordu içip kafa dağıtıyorduk.sonra da barlar sokağında sabaha kadar eğlence devam ediyordu.neyse sağlık olsun manavgat ta iyiydi.:)

Kenan'ım Komandoların kullandığı cep sobalarından var bende onu ödünç verebilirim... Temas ettirmemen şartıyla... :queen:

Marmarisin olmaması kötü olmuş.gecen sene ne güzel gece 12 ye kadar festival alanında konser oluyordu içip kafa dağıtıyorduk.sonra da barlar sokağında sabaha kadar eğlence devam ediyordu.neyse sağlık olsun manavgat ta iyiydi.:)

artık elimizdekiyle idare edeceğiz abi, yapacak birşey yok ama didim-manavgat çok güzel olur gibi gibi :D

Kenan'ım Komandoların kullandığı cep sobalarından var bende onu ödünç verebilirim... Temas ettirmemen şartıyla... :queen:

nası oluyor la cep sobası ? pilli mi nasıl bi zamazingo ? (temas konusunda araya yalıtkan malzeme koyarız, sorun yok)

Didim bu sene ilk defa yapılacak onun için organizasyonda sıkıntı olabilir.ama festivali düzenleyen salih abi bu işi iyi biliyor.yatağan festivalini de o düzenliyor.bakalım zaman gelsin de para,zaman,motor üçlüsü aynı anda olursa değerlendirilir.

Gidelim abi şart ya, resimlere bakarken keyifleniyor insan da orada olmak nasıldır kim bilir! Festival gibisin-çadır kurmak istiyorum :queen:

nası oluyor la cep sobası ? pilli mi nasıl bi zamazingo ? (temas konusunda araya yalıtkan malzeme koyarız, sorun yok)

Hacı, sigara tabakası gibi bi kutusu var, içinde de özel kömürü... Yakıyosun kömürü, ateşsiz, dumansız, içten içe yanıyor ve tabakayı ısıtıyor... Sen de üşüyen yerine koyup ısınıyorsun... Temas etsende bi yerini yakmaz, sadece hijyen için dedim bi taraflarına temas ettirme diye... :wiinkk: :cherry: :queen:

Bendeki biraz eski bişey, uzun zamandır da kullanmadım ama alttaki linkten fikir edinebilirsin...

http://www.askermekani.com/main/pocket_warmer_komurlu_cep_sobasi-pmu559.html

Hacı, sigara tabakası gibi bi kutusu var, içinde de özel kömürü... Yakıyosun kömürü, ateşsiz, dumansız, içten içe yanıyor ve tabakayı ısıtıyor... Sen de üşüyen yerine koyup ısınıyorsun... Temas etsende bi yerini yakmaz, sadece hijyen için dedim bi taraflarına temas ettirme diye... :wiinkk: :cherry: :queen:

Bendeki biraz eski bişey, uzun zamandır da kullanmadım ama alttaki linkten fikir edinebilirsin...

http://www.askermekani.com/main/pocket_warmer_komurlu_cep_sobasi-pmu559.html

Anladım kardeşim bende hijyen için demiştim zaten yalıtkan malzeme derken =) olur yaa bakalım tarih yaklaşsın bi pantolon, bi cep sobası, bakalım daha ne faydalı şeyler çıkacak dostlardan :D Bu arada nazi kaskı, chap, dizlik, bellik isteyene geçici olarak verebilirim haberiniz ola =)

Kenan bence çorap giy 2 kat.amerikan pastasındaki gibi :)

Abi ne yaptýn sen, gece gece pis gaza geldim, fonda Rammstein falan, inip motoru çýkartacam az kaldý :flower:
Yok bu saatte motora binilmez artık.-9° yerler don.ama evde istenildiği kadar gaza gelmek serbest :)

Yok bu saatte motora binilmez artık.-9° yerler don.ama evde istenildiği kadar gaza gelmek serbest :)

Abi azımla motor sesi mi çıkarsam ne yapsam :mrgreen: zaten ağız tadıyla binemiyoruz bir zamandır havalardan malum, acaba salonda iki tur dönsem açılırmıyım :queen: abi naptın gece gece yaa, vedin gazı :p

çok güldüm videolara yaf :)
ustumde derı montum olur,yakasına da kırmızı karanfıl takacam tanıyın benı diye..:)
o degılde edındıgım bılgılere gore fuar alanı ataturk havaalanının oralarda..sanırım ben esenler dıye bır yerde ınecegım..ya sonra??
-çok cahıl hıssettım kendımı,ilk kez gıdıyorum fuara-:thumright
en azından bılenler burdan guzergahı anlatsın,ben bulurum sonrasını :cat:
ps: o ben degılım :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar