arkadaşlarım, ben prensip olarak elimden geldiğince arkama erkek almamaya çalışıyorum ve prensip olarak da uzun yolda artçı almama taraftarıyım. Ne olur ne olmaz hele ist a giderken cankurtarandan falan geçilecek, zorlu bir geçit orası.
@bukowski Motosiklet.net standı falan bilmem ben biz gideceğiz bakacağız geleceğiz. Hatta çok büyük ihtimalle cuma ve cumartesi akşam kalıp, gecelere akıp, pazar günü sabah çıkıp gelmeyi planlıyoruz. Ankara ekibinden standda bulunacak tanıdığım birisi olacağını pek düşünmüyorum =)
@koray, g.tdonduran soğuk var hacı, dün buff ı unuttumda, boynum nası nası üşüdü =) Zaten bugün genel bi temizlik yaptım, eller biraz üşüdü ama yine de temizlik güzel şey =)
@hüseyin abi bakalım bi gidelim oraya bizde alırız diyeceğim ama görmeden, giymeden, kendin bakmadan almak biraz sakat olur abi...
@fatih abi, havalar iyi olursa motorlarla gideceğiz yoksa artık otobüs uçak falan bakacağız, bi zaman yaklaşsın netleşir herşey abi.
Selam arkadaşlar harleyimle buluştuk sonunda... (Darısı başınıza...) Fuar işine gelince kenanımın dediği gibi hava güzel olursa istanbul yollarındayız katılacak arkadaşlarıda bekleriz... (Artcı olayını değerlendirirsek Kilo kotasını tutturan arkadaşları bekleriz...)
Artık şu "motosikleti" kısmındaki virago' yu değiştir bence başkan, olm çok güzel yaa =) ama ben lastikleri değiştirince motor bambaşka oldu yaa, çook kral oldu olm, deli gibi yatıyor, supersport lar bok yemiş =P