[Ankara - MT]

İyi yapmışsın koraycım ama dikkatli ol yollarda gizli buzlanma oluyor kazasız belasız sürüşler

Saol abicim, öğlen havanın 3-4 derece olduğu zamanda çıktım özellikle, pek kaymadı motor ama sadece bir kere tümsek bir yerde patinaj yaptı, o da çok eğlenceli oldu açıkçası :mrgreen: bir an kendimi lastik yakan adamlar gibi hissettim :queen:

Saol abicim, öğlen havanın 3-4 derece olduğu zamanda çıktım özellikle, pek kaymadı motor ama sadece bir kere tümsek bir yerde patinaj yaptı, o da çok eğlenceli oldu açıkçası :mrgreen: bir an kendimi lastik yakan adamlar gibi hissettim :queen:

Bende bugün motorumla gezme şansını yakaladım, özellikle ara sokaklardaki buz ve kar karışımlarında zor anlar yaşadım ama çok keyif aldım. Saat 14:00 de arabanın göstergesinde 12 derece sıcaklığı görünce dayanamadım evden kask ve montumu alarak yola çıktım (eldiveni almayı unutmak kötü oldu)

Bende bugün motorumla gezme şansını yakaladım, özellikle ara sokaklardaki buz ve kar karışımlarında zor anlar yaşadım ama çok keyif aldım. Saat 14:00 de arabanın göstergesinde 12 derece sıcaklığı görünce dayanamadım evden kask ve montumu alarak yola çıktım (eldiveni almayı unutmak kötü oldu)

Şart hocam, arada pati falan olacak o kadar :cherry:

Buluşmamız yine her zaman ki gibi çok keyifli geçti... Bazı arkadaşlarla pek sohbet edemedik, onlar da kusurumuza bakmasınlar... Katılan herkese çok teşekkür ederim... Motorsuz, motorsiklet.net buluşmasının bende olan fotoğrafları yayınlıyorum...

resim007kl.jpg

resim010a.jpg

resim014q.jpg

resim012s.jpg

resim002ryw.jpg

resim003o.jpg

resim006yf.jpg

resim009hh.jpg

Tüh tüh,ne zamandır gezmiyordum forumu etkinlik olmus 2 gün le kaçırmısım.Tanışmak bir daha ki etkinliğe artık kısmetse..

Nerdesiniz tatlı su motorcuları. Enduro ile herkes enduro yapar önemli olan naked ile enduro yapabilmek :p

IMG022_640x480.jpg

IMG021_640x480.jpg

IMG019_640x480.jpg

Valla bilmem de senin çıkacağına ihtimal vermedim, dünde çıktım, bugünde ertanla çıktık, hakanı aradım belki çıkar diye, endülücü adam sonuçta ama ne yalan söyleyim senin çıkacağına ihtimal vermediydim =P

Hocam beni de çağırın, yoksa 125cc yim diye mi aranıza almıyorsunuz beni :salut: :queen:

Valla bilmem de senin çıkacağına ihtimal vermedim, dünde çıktım, bugünde ertanla çıktık, hakanı aradım belki çıkar diye, endülücü adam sonuçta ama ne yalan söyleyim senin çıkacağına ihtimal vermediydim =P

Lan oğlum küfredicem şimdi. Beni niye aramıyonuz. Nakedım var diye niye dışlıyosunuz ağlarım haa. Bugün 50 km sürmüşümdür rahat.

organizasyon olaydı ben de arabayla gelirdim...kös kös yattım evde günün büyük kısmı...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lan oðlum küfredicem þimdi. Beni niye aramýyonuz. Nakedým var diye niye dýþlýyosunuz aðlarým haa. Bugün 50 km sürmüþümdür rahat.
Senin programın dolu değilmiydi taşkıncım. Bu gün mehmet aramadı mı seni

Hocam beni de çağırın, yoksa 125cc yim diye mi aranıza almıyorsunuz beni :salut: :queen:

Yok müdür ne alakası var, telefon numaran yok bende de ertanda da. Zaten öyle bi kızılay, bi turan güneş sonra batıkente döndük, tabi ben daha önce biraz daha gezmiştim =)

Lan oğlum küfredicem şimdi. Beni niye aramıyonuz. Nakedım var diye niye dışlıyosunuz ağlarım haa. Bugün 50 km sürmüşümdür rahat.

Ne biliyim la, cuma akşam çıkıyor musun falan diye konuştuk, sen böyle pek gönülsüzdün bende çıkmazsın diye düşündüm kardeşim ya ondan aramadım yani müdür, kusura bakma, bir dahakine haberleşiriz =)

organizasyon olaydı ben de arabayla gelirdim...kös kös yattım evde günün büyük kısmı...

Öyle belirli bir organizasyon yoktu erhan ya, kafaya esti çıktık öyle =)

Senin programın dolu değilmiydi taşkıncım. Bu gün mehmet aramadı mı seni

Aradı abi sağolsun. Saat 18.00 gibi gideceğinizi söyledi bende bi bakayım dedim. Ben motorla öğleden sonra çıktım saat 15:00 gibi malum dolu olduğum yere gittim :) Saat birde benim kurs bitiyo o saatten sonra müsaittim bir kaç saat sonrasında ise doluydum :)

herkese iyi günler,

ben henüz kaydoldum foruma ve ankaralıların ayrı bir sayfası olması çok iyi olmuş.

6 yıldır motor kullanıyorum ama ankarada yeniyim motoru sıfır alacağım önümüzdeki hafta, küçük bir commutter ama yine de tubeless lastiğe ihtiyacım olacak bilenler var mıdır diye

danışmak

istedim? ankarada nerden alınır nerde takılır? öğrenciyim bütçeye uygun bir lastik bulmam lazım.

yardımcı olursanız çok mutlu olurum

şimdiden teşekkürler.

herkese iyi günler,

ben henüz kaydoldum foruma ve ankaralıların ayrı bir sayfası olması çok iyi olmuş.

6 yıldır motor kullanıyorum ama ankarada yeniyim motoru sıfır alacağım önümüzdeki hafta, küçük bir commutter ama yine de tubeless lastiğe ihtiyacım olacak bilenler var mıdır diye

danışmak

istedim? ankarada nerden alınır nerde takılır? öğrenciyim bütçeye uygun bir lastik bulmam lazım.

şimdiden teşekkürler.

Tam olarak yardımcı olamayacağım ama tubeless lastiği kazım karabekir caddesinde bulabilirsin diye düşünüyorum. Orada bi çok lastikçi var illaki sana yardımcı olacaklardır.

Bu arada hoşgeldin =)

herkese iyi günler,

danışmak

şimdiden teşekkürler.

foruma ve ankara ya hoşgeldin...istanbul grubunun sürekli konuştuğu bir lastikçi var..ankara da da muhakkak bulursun ama internette araştır bence..fiyat farkedebiliyor..kenan ın dediği gibi kazım karabekir caddesinde bir çok lastikçi mevcut.

nerden geldin bilmiyorum ama ben sıkıldım artık ankara dan..özellikle şu kış aylarında...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar