Hocam motor kulübümü bu bahsettiğin? merakımdan soruyorum, Ankara bu kulüp işinde çok pasif gibi geldi bana, ya da biz bilmiyoruz belki ama ben izmitliyim aslen, bizim orada ister MC, ister RC ne ararsan yani... :cherry:
Günaydın ey ankara ahalisi
Geliriz tabi gelmezmiyiz
Günaydın ey ankara ahalisi
herkeze günaydın ve herkezede selamlar bende yeni bir üyenizim ve bir sorum olacak bu 4.44 motorda 2. el satışı varmı gv 250 için bende almak istiyorum ama birtürlü başarılı olamadım...
günaydın hocam..
@kenan evet gv250 bakıyorum ama ikinci el..ankara da şu an için tek ilan var sanırım ve alınık bişey gelmedi...4.44 e uğricam bu hafta sonu bi bakmaya...şu sizin kulübe takılmak isterim...
arkadaşım sıraya gir önce:queen::queen::queen:
4.44 de var bildiğim kadarıyla ikinci el satışı ama olsaydı sahibindene koyardı
erhan sıra senin o konuda bi sıkıntımız yokben sadece 2.el satıı olup olmadıını merak ettim ben su almam 1,5 ay sonra ehliyetimi almadım henüz ehliyetsizde motoru almak istemiyorum alırsam dayanamam ben binerim bi sakatlığa meil vermeyelim hem kendimizi hmde başkasını tehlikeye atmanın alemi yok ben aslında bu gün gidecektim 4.44 motora ama cok kar yağıyo arabayı cıkartamadım garajdan kısmetse havanın müsayit olduğu bi gün oda sadece motoru yakından görüp incelemek için. kenan yardımların için sanada teşekkür ederim ehliyetimi aldıımda gidersem senin slmmınla gideceğim
olm kenan cuma demişssin yine neyse artık gelicez :cat:
la kenan başlamışın yine reklama cıks cıks :queen:
erhan sıra senin o konuda bi sıkıntımız yokben sadece 2.el satıı olup olmadıını merak ettim ben su almam 1,5 ay sonra ehliyetimi almadım henüz ehliyetsizde motoru almak istemiyorum alırsam dayanamam ben binerim bi sakatlığa meil vermeyelim hem kendimizi hmde başkasını tehlikeye atmanın alemi yok ben aslında bu gün gidecektim 4.44 motora ama cok kar yağıyo arabayı cıkartamadım garajdan kısmetse havanın müsayit olduğu bi gün oda sadece motoru yakından görüp incelemek için. kenan yardımların için sanada teşekkür ederim ehliyetimi aldıımda gidersem senin slmmınla gideceğim