[Ankara - MT]

kaldık hacı ya sorma, bekliyoruz havalar ısınsın =)
işte böle çapırcılar kalabiliyor sölemesi ayıp :p bizde ara ara dellenip çıkıyoruz hatta resmi bilem var 1 sn. :mrgreen:

dsc00098fb.jpg

dsc00111k.jpg

img042q.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla bende özledim ya.:(

buluşmak için niye havaların ısınmasını bekliyonuz anlamadım..şart mı motora atlayıp gelmek...bi toplansak iki kadeh tokuştursak ne olur..

yunus bey motosikletleri farkedin stickerlarından bana gonderirseniz sevinirim..tesekkurler...

üstadım adresini bana yolla topluca göndereyim isteyenlere veya bu yakınlarda buluşma yapacağız buyrun gelin tanış olalım hem sohbet muhabbet edelim hem stickerlarınızı vereyim?
buluşmak için niye havaların ısınmasını bekliyonuz anlamadım..şart mı motora atlayıp gelmek...bi toplansak iki kadeh tokuştursak ne olur..

tabiki şart değil :) aysonu malumun ortak bir payda da buluşursak güzel katılım olacağı kanaatindeyim ben...
fatih abi hörmetler :bounce:

bana %90 uyar ayarlanan her tarih...hafta içi mesai saatlerinin dışında olması koşulu ile...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapalim bi toplaşma bize de uyar yunus sen bizim saatleri günleri biliyorsun

yapalim bi toplaşma bize de uyar yunus sen bizim saatleri günleri biliyorsun

O zaman yunuscuğum gelecek hafta içi bi zaman ayarlayalım, perşembe ya da cuma bana uygun gibi görünüyor, O zaman bi oylama yapalım kimler perşembe kimler cuma ister, ben çoğunluğun yanındayım ona göre =) ( ama cuma tercihimdir, cumartesi yatarım en azından =P )

*Hatta bir kere daha düşündüm cuma günü buluşalım ya,

buluşmaya gelecekler;

1-Kenan&Serap
2-...

Son düzenleme:
perşembe olmaz olm yassah içilmez perşembe günü çarşamba yapalım :p

aslında cumartesi de ayarlayabiliriz esasenn bakim ben bi duruma bakim bakim..

Müdür çarşamba olmaz benim club toplantım var her çarşamba, o zaman cuma günü yaparız cumartesi yapmayak yaa milletin işi gücü olur cumartesi günü diye düşünüyorum.

Cuma günü akşam için o zaman sayıyorum

1.Kenan&Serap
2.Yunus
3. ...

Müdür çarşamba olmaz benim club toplantım var her çarşamba, o zaman cuma günü yaparız cumartesi yapmayak yaa milletin işi gücü olur cumartesi günü diye düşünüyorum.

1.Kenan&Serap
2.Yunus
3. ...

1.Kenan&Serap
2.Yunus
3.Erhan

1.Kenan&Serap
2.Yunus
3. ...

Hocam motor kulübümü bu bahsettiğin? merakımdan soruyorum, Ankara bu kulüp işinde çok pasif gibi geldi bana, ya da biz bilmiyoruz belki ama ben izmitliyim aslen, bizim orada ister MC, ister RC ne ararsan yani... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar