[Ankara - MT]

Vicdansızzlarrrrrrrrrrr insan çağırır yahu

Okan abi ayıpsın ya havalar ısınsın direk muhabbet başlar abi =)=)

Oğlum ne oluyo bana bilmiyomki kış geldi böyle oldu :silent:
Güya kışın bile toplanacaktı motorlu yada motorsuz.
Hayır bekar evinde yaşamıyorum ki evime çağırayım misafir edeyim.
Bekar evi olupda çağırmayanlar utansın artık ben ne diyeyim :p

Bekle Bekle havalar bi ısınsın çok güzel olacak herşey, paso gideceğiz olm biryerlere, dayanamıyorum artık, dün çıktım soğukta birazcık üşüdüm ama =)

yaa Yunus aküyü sökemedim ki motordan :D söksem bu ctesi götürcektim benim aklımdan da o geçiyodum ama kazmalık başa bela:D

Motorumu seviyorum yaa =)

abi bundan sonra her mangala çağırıyoru seni :pl:

niye öle diyosun ki? daha geçen akünün eksilen suyunu doldurdum hatta 1lt akü suyu 3tl baumaxda ilgililere duyrulurrr!!!

:

Olm hala 90lı yılların aküsünü kullanıyorsan o başka =) artık yok olm öyle şeyler, boşuna kasmayın laaa =)=)

yakında değilsin ki gelip baksak söksek beraber :) olmadı bi gün gelip halledelim o işi bak alet edevat ne lazım sen söle onları alır gelirim artık nasıl geliniyorsa sizin oraya hatta bugün bile halledebilirdik aslında o işi veya ışıklı kapalı bi yerdeyse şimdi bile yapabiliriz sökme takma olayını ;) neyse sen müsait olduğun bi gün alo de hallederiz :wiinkk:

VN' min gözünü sevem ya, koltuğu çıkar direk akü =)

Yunus insanın BASİT :p Motoru olacak bizimki gibi alman teknolojisiyle yapılınca çözmesi zor oluyo :p (lafım Vn li arkadaşa :p) Haftaya musait olursan ve havada uygun olursa olabilir.

Yunus insanın BASİT :p Motoru olacak bizimki gibi alman teknolojisiyle yapılınca çözmesi zor oluyo :p (lafım Vn li arkadaşa :p) Haftaya musait olursan ve havada uygun olursa olabilir.

dostum bakma sen o anarşinin bebesine :p
Hem zaten çapırcılığında bi manası kalmadı artık bozuldu oda baksana şuna

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/97776-dunyanin-ilk-elektrikli-chopperi.html
:queen:

Olm hala 90lı yılların aküsünü kullanıyorsan o başka =) artık yok olm öyle şeyler, boşuna kasmayın laaa =)=)

VN' min gözünü sevem ya, koltuğu çıkar direk akü =)

ne alakası var la?
http://www.inciaku.com/pages/tr-tr/INCI/katalog/katalog.aspx
bak bakalım 90larda mı kullanılıyo o aküler??

hemi akü yerine bakarsan benim koltuğu kaldırmama bile gerek yok bu arada belirteyim sana.Bavyeralı arkadaşlar düşünmüşte yapmışlar allah için 2 vidaya bakıyor :cat:

Son düzenleme:
yunus benim ev arkadaşıma bi f 650 gs bulduk yarın adamla tekrar konuşup haftasonuna bakmaya gitcez motor ankarada motoru nereye göstemeliyiz sende gelirmisin bizimle sen anlarsın durumu nedir ne değildir bmw sonuçta :p

yunus benim ev arkadaşıma bi f 650 gs bulduk yarın adamla tekrar konuşup haftasonuna bakmaya gitcez motor ankarada motoru nereye göstemeliyiz sende gelirmisin bizimle sen anlarsın durumu nedir ne değildir bmw sonuçta :p
gideriz dostum ne demek ama saat kaçda? mesai saatleri içerisinde olmaz 6 da bitiyo benim mesai bide ortalık kar kış üstüne binip kırbaç vuracak yer yok, aletin gidişinide görmek lazım öle arasıda gidip görülebilir esasen?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslinda cok ta eski değil 1 ay once idi neyse yaza ne kaldı :)

Tabii ki basit " JAPON " teknolojisi olacak, karbüratörlü olacak, ve ve özellikle " V " motor olacak... Öyle sıralı, boxer falan değil =P =)=) Bak yunusunda alman teknolojisi ama adamlar yapmışlar, 2 vida ile ulaşıyor aküye... Sen daha ... neyse =)=)

dostum bakma sen o anarşinin bebesine :p
Hem zaten çapırcılığında bi manası kalmadı artık bozuldu oda baksana şuna

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/97776-dunyanin-ilk-elektrikli-chopperi.html
:queen:

ne alakası var la?
http://www.inciaku.com/pages/tr-tr/INCI/katalog/katalog.aspx
bak bakalım 90larda mı kullanılıyo o aküler??

hemi akü yerine bakarsan benim koltuğu kaldırmama bile gerek yok bu arada belirteyim sana.Bavyeralı arkadaşlar düşünmüşte yapmışlar allah için 2 vidaya bakıyor :cat:

Hacı artık gerek yok ya öyle şeylere. Yuasa VLM akü falan hep öyle üretiyorlar, bir cam elyafı gibi bir malzeme var aküde, o suyu emiyor, sağda solda iki tane valfe var o valfe larda su moleküllerinin çıkmasını engelliyor böylece su eksilmemiş oluyor. malzeme suyu emdiği için yanda çevirsen terste çevirsen adam çalışıyor, dökülme falan yok yani =)

Ha bu arada elektrikli chopper mı olur lan! enjeksiyonlu bile olmaz chopper karbüratör candır =)=) Chopperda Teknolojiye hayır!

Borusan dan ayrılma Burhan usta var şimdiki yeri sincan da , isterseniz gelir bakar. Değerli, paragöz olmayan tecrübeli bir ustadır. Gidip gelmesini tabi ki karşılarsınız, dilerseniz numarasını verebilirim.
Bu arada anlaşır da çağıracak olursanız, sizin depoyu kolay sökebilmeniz için gereken "quick disconnect " varmı bir sorun isterseniz, elinde mevcutsa taktırmakta fayda var.

Borusan dan ayrılma Burhan usta var şimdiki yeri sincan da , isterseniz gelir bakar. Değerli, paragöz olmayan tecrübeli bir ustadır. Gidip gelmesini tabi ki karşılarsınız, dilerseniz numarasını verebilirim.
Bu arada anlaşır da çağıracak olursanız, sizin depoyu kolay sökebilmeniz için gereken "quick disconnect " varmı bir sorun isterseniz, elinde mevcutsa taktırmakta fayda var.
abi sen bana numarasını yollayabilirmisin? birde fiyat tarifesi nasıldır senin yorumun ne biraz açıklama yapabilirsen çok makbule geçer reklam olmasın diyorsan pm ile de yollayabilirsin?

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Vicdansızzlarrrrrrrrrrr insan çağırır yahu

o tavukları götüreli 1 ay oldu abi.... :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

kıbrıs'dada mangala devam... bir de motor alsaydım...

o tavukları götüreli 1 ay oldu abi.... :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

kıbrıs'dada mangala devam... bir de motor alsaydım...
bak ya pis kıbrıslı gelmiş yine daha demincek kovaladıydıktı halbüse.
Kendi mahallene gitsene sen bakim okan abinin bi smileyi vardı dur bulayım onu hemen.. ::144::
::winkwink

dışardaki soğuk tarif edilemez..ellerim kitlendi iki sigara içimi vakitte...

abi sen bana numarasını yollayabilirmisin? birde fiyat tarifesi nasıldır senin yorumun ne biraz açıklama yapabilirsen çok makbule geçer reklam olmasın diyorsan pm ile de yollayabilirsin?

Vallahi içinde biraz insaf kalmış Allah korkusu olan mahir bir ustanın reklamını yapmak taraftarıyım, en fazla ban yeriz. Şimdi numarası şöyle 0505 884 9947 . Ben ve arkadaşların yaptırdığı her işte biraz daha fazla isteyebilirdi diye düşünmüşüzdür, öyle söyliyeyim. Hatta bir işçilikten hiç para almadığına bile şahit oldum. Yunuslardan çokca müşterisi var.
Yaza doğru Çukurambar tarafalarına bir tamirhane açma fikri var, bana daha kolay olacak ozaman.
Birlik mahallesindeki Davut tan aldım numaranızı dersen hemen hatırlar.

Vallahi içinde biraz insaf kalmış Allah korkusu olan mahir bir ustanın reklamını yapmak taraftarıyım, en fazla ban yeriz. Şimdi numarası şöyle 0505 884 9947 . Ben ve arkadaşların yaptırdığı her işte biraz daha fazla isteyebilirdi diye düşünmüşüzdür, öyle söyliyeyim. Hatta bir işçilikten hiç para almadığına bile şahit oldum. Yunuslardan çokca müşterisi var.
Yaza doğru Çukurambar tarafalarına bir tamirhane açma fikri var, bana daha kolay olacak ozaman.
Birlik mahallesindeki Davut tan aldım numaranızı dersen hemen hatırlar.
çok teşekkür ettim fakat şuan mahir ustanın bir yeri yokmu yani nerde bakıyor motorlara?

Motosikleti
VFR1200X
Motorumuz açıkda kalmasın diye örtüyoruz ama bu seferde fırtınada paraşüt görevi görüyor ve deviriyor motoru. Gidon ikinci kere zayıflayan yerden eğildi artık iflah olmaz heralde yenisi lazım. Motor işi akıllı adam işi değil ya...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bak ya pis kıbrıslı gelmiş yine daha demincek kovaladıydıktı halbüse.
Kendi mahallene gitsene sen bakim okan abinin bi smileyi vardı dur bulayım onu hemen.. ::144::
::winkwink

kıbrıs da yaşasak da gonümüz angarada....aslımızı inkar etmeyiz kardeşim... :bounce:

şeyyy ıııı hımmmmm angara da kaç metre kar var.... :p:queen:

Yunus Cumartesi günü motora bakmaya gidiyoruz sana hangi saatler uygun arabayla seni alıp gideceğiz başka gelmek isteyen varsa haber versin :p Bu arada Mahir Ustayı alıp motorun yanına götürmeye gerek var mıdır ki sizce??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar