[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Buğra soğuktandır benimde başıma geldi akünün değerlerine bak 12 v luk akü ise arabadan takviye yapılabilyo bide uzun süre kullanmıycaksan aküyü sök eve götür

Dostum bi ara söküp bakacam üstünde neler yazıyor ona göre bi çözüm buluruz. Şuan yağmur yağıyor olmasa bi iki vurdurmayı deniyecektim ama bidahaki haftasonuna kaldı. Acaba karadüzen ayarlı bi adaptörle evde bağlasammı ucuna diye uçuk planlarım da var :mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Acaba karadüzen ayarlı bi adaptörle evde bağlasammı ucuna diye uçuk planlarım da var :mrgreen:

olur abicim... ama şarjda biraz uzun kalmadı... 6-7 saat ve daha fazlası gibi....akü eleman kapaklarını da cıkarmayı unutma...

motor enjeksiyonlu değilse vurdurarak çalıştırabilirsin. zarar vermez. enjeksiyonlu ise zarar verir diye biliyorum.

merhaba arkadaslar

buberk aküsünün bittiğini söyleyince bende bir bakatım dedim benim canavar nasıl diye :)
aşşağıya indim kontağı açtım ışıklar süper yanıyo gayet de iyi dedim birde marşa basalım biraz çalışsın kendi kendine her n kadar çalışsamda denesemde vurdursamda (1 saat kadar sürdü) motor çalışmadı :(
İNŞ. soğuktandır şans kaza motora alıcı cıksa çalıstıramıyacakmısım yani :S
bu arada bu hafta sonu far mevzunu çözeceğim .... bu şekilde satmak sorun oluyo :)

Benim bildiğim kadarıyla elektrik tesisatı bir zaman sonra oksitlenme sonucu temassızlık yapabiliyor, motor çalışmıyorsa soket bağlantılarına sprey sıkıp tesisatı genel bir kontrol etmekte fayda var, tabi akü voltajınıda ölçmek şart! ben de çalıştırma problemi yaşıyordum, aküyü değiştirdikten sonra sorunum kalmadı, 2 hafta da yatsa tek marşta alıyor :cherry:

öhöm selamlar saygılar sevgiler herkese;

öcelikle @fatihkarakaş, ben o gv650 yi antalyadan satılırken görmüştüm, bayaa bi kaldı ilan yayında zaten video da eski sahibine ait. geçen yaz alındı o motorda ankaraya ama arkadaş neden satıyor bilemem bi konuşmak lazım gv650de bir sorun çıkarsa biraz pahalıya patlıyor, teknolojik alet vesselam. Bakmak lazım, baktırmak lazım, geçmişini bilmek lazım...

@hakan etimesgut müdür en500 ün şanzuman sorunu çözülmüş bir egzoz ve bir çift lastikle o makina gayet güzel olur sen şu motoru bi an önce çıkar elinden =)
@buğra biz grand cherokee ye bağlayıp takviye yaptık, rahat rahat deneyebilirsin sorun olmaz, akün bitmiştir ya dert etme.
@redmoon motor getirilir hiç sorun olmaz ben yozgattan aldım motoruda regalden vn800e bindim, geldim, inanılmaz keyifliydi...

Pazartesi günü Ankara'da olan ve videolarını yayınladığım motora baktım hatta kısa bir tur attım. Fiyat konusunda hiç esneklik sağlamadı Arkadaş. Ben motoru gördüğümde işte budur diyemediğim için Salı günü için sözleştik. Bütün gece düşündüm alıp almamayı sabah çok acele etmemem gerektiğine karar vererek arkadaşa alamıyacağımı bildirdim. Havanın çok soğuk ve karlı olması benim Ankara'da ilçede yaşamamda kararıma yön verdi.

Beklemedeyim... Gördüğümde işte bu diyeceğim motoru arıyorum...

Pazartesi günü Ankara'da olan ve videolarını yayınladığım motora baktım hatta kısa bir tur attım. Fiyat konusunda hiç esneklik sağlamadı Arkadaş. Ben motoru gördüğümde işte budur diyemediğim için Salı günü için sözleştik. Bütün gece düşündüm alıp almamayı sabah çok acele etmemem gerektiğine karar vererek arkadaşa alamıyacağımı bildirdim. Havanın çok soğuk ve karlı olması benim Ankara'da ilçede yaşamamda kararıma yön verdi.

Magna bakar mısın abi ?

Magna çok iyi power cruiser ya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-custom-honda-magna-48014579/detay

Son düzenleme:
hayırlısı olsun fatih bey..içinize sinmediyse almamanız iyi olmuş...magnaya bittim ama..ilk defa görüyorum..

Hocam enduro bakıyor muydun? Benim bir arkadaşım Pegaso satıyor ama sana uzak bir tarz da olabilir tabi bilmiyorum :silent: ilanı aşağıda;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-aprilia-pegaso-650-i-e-62042577/detay

Redmoon önceliğim Cruiser tarzı bir motor almak, ama Naked ve Enduro tardaki motorlarada kapalı değilim.
Aprilia Pegaso 650 baktım bir ara ama alacak olsam 2005 model üzeri bakımlı motor alırım.
İlgine teşekkürler
Hocam enduro bakıyor muydun? Benim bir arkadaşım Pegaso satıyor ama sana uzak bir tarz da olabilir tabi bilmiyorum :silent: ilanı aşağıda;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-aprilia-pegaso-650-i-e-62042577/detay

Bencede cruiser iyi bir seçim :cat: Ben de cadde motorlarını, hatta supermoto ları çok beyensemde büyütürken cruiser tarzı bir motor düşünüyorum, karakteri olan makineler benim gözümde, 250 lik de olabilir 600 lük de bakalım, sen baya deneyimlisin heralde hocam, kullanıyorsun bir zamandır...

Arkadaşlar benim ev rkadaşıma motor alıyoruz BMW f 650 GS bakıyoruz Kırmızı olma şartı var arkadaş rengini çok sevdi diğer aksesuarlar ve temizliği fiyatı etkileyecek şeyler 2000 model üstü varsa bildiğiniz haber verirseniz sevinirim (Bir Endurocu Daha kazandıracağım insanlıha zuhahahahahaha:D)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar