vay yavrum vayy....:queen::queen::mrgreen:
[url]http://img256.imageshack.us/img256/2514/adszyiv.jpg[/URL]
onlar gizliden gizliye ankaralı olup topacı takip eden şahsiyetler kim nerde ne yapıyor hesabını güdüyorlar çaktırma :bounce:
polat ben olsaydım giderdim yinede hem oraya gidiş yolunun manzarası süper konyada hava muhteşemdi bugün burası nasıldı bilmiyorum gerçi.
Onlardan biri benim vebali Fatih'in boynuna toplantılardan haberim olsa yılda bir bile olsa gelirim![]()
Onlardan biri benim vebali Fatih'in boynuna toplantılardan haberim olsa yılda bir bile olsa gelirim![]()
polat ben olsaydım giderdim yinede hem oraya gidiş yolunun manzarası süper konyada hava muhteşemdi bugün burası nasıldı bilmiyorum gerçi.
Arkadaşlar her hafta düzenli bir buluşma oluyor mu sabit bir yer-saat de, insan sıkılıyor tek başına dolaş dolaş![]()
hayırlı olsun kardeşim. dönünce alırsın...öğlen sattım motoru... arabam da yok napacaksam....:queen:
abi seninle tanışmıştık sanırsam mavi xt600 vardıyoksa ben mi yanlış hatırlıyorum??
---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 13:44 ---------
Evet yunus karadeniz pidede akşam kaynatmıştık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Heygidi günler heyyy...Celal ağa sendemi üyeydin buraya![]()
Vay süleymanım haftasonu fatike yalvardım.gelmedi yavru ben tek gittim mühye ye iyiki gitmişim ta sivastan arkadaşım gelmiş offroada . MT nin faydaları işte![]()
Yav gözünü seviyim şu nick ini değiştir 10 kaplan gücündesin hala cbf kaldın.
hayırlı olsun kardeşim. dönünce alırsın...
Heygidi günler heyyy...Celal ağa sendemi üyeydin buraya![]()
Ya arkadaşlar ben hafta sonu işlerim nedeniyle gidemedim, bir arkadaş gitmiş galiba cross motorlu sadece iki kişi vardı muhtemelen gezmeye gitmiş vatandaşlar. Gerçekten çok mahcup oldum bende gazeteden okumuştum haberi gazete de off-road yarışlarının yanı sıra motocross yarışları da düzenlenecek yazıyordu gazeteyi bulamadım bulsam resmini koyacaktım anlayacağınız basın mağduru oldum tekrar tekrar özür diliyorum :salut: çok üzgünüm.