Değerli arkadaşlar, Taşkın'ın da sorduğu gibi benim evi bilmiyorsunuz doğal olarak... Bende google earth den aldığım haritayla kendi çapımda bi güzergah çizdim... Harita aşağıda, açıklamayı da yapayım...
Haritadaki kırmızı ile işaretlemeye başladığım nokta Ankara merkezden, İstanbul'a doğru gidiş yönünde, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı yada nam-ı değer İstanbul yolunda Batıkent girişi Carrefoursa kavşağı...Oradan direk devam ediyorsunuz... Buradan direk kırmızı çizgiyi takip ederseniz, Şaşmaz Oto Sanayi kavşağına inersiniz... Orayı da geçtiğinizde kısa bi mesafeden sonra solunuzda Askeri Hava müzesi kalıyor, orada eski uçakları görebilirsiniz... Akılda kalıcı olur diye söylüyorum yoksa benim havacı olmamla bi alakası yok... :queen:
Hemen hava müzesinin karşısında yani sağ tarafınızda Giyim Dünyası ( Eski Endi Market ) denilen büyük mağazayı görürsünüz, haritada işarteledim zaten... Hemen bu mağazanın otoparkının bittiği noktadan Batıkent'e bi giriş daha vardır... Oradan girip direk gittiğinizde ilk gelen trafik ışıklarında hemen sağ tarafta 50-80 metre mesafede shell benzinliğin yanında Royal düğün salonu var, orası düğün salonu...
Işıklardan devam ederseniz, bi tane ışıksız 4 yol geçip az ilerde ışıklı kavşağa geliyorsunuz... Oradan da direk devam ederseniz, ortalama 150 metre mesafe de, sağ tarafınızda iki tane kule gibi bina görürsünüz... Onların solundaki site de bizim site... Harita da 'EV' diye işaretledim, İsmi Emek Evler 92 sitesi, Blok 13c Daire : 1 numara... Herhangi bi sıkıntı olursa davetiyede yazan telefon babamın, onu arayabiliriniz... Benim numaram da 0541-459-25-21
Merak ettiğiniz bişey olursa cevaplayabilirim...