geçmiş olsun![]()
soruyu bıraz daha acık sormanız mumkun mu ? mesela bu nınja ıle ılgılı ne oldu neyı ogrenmek ıstıyorsunuz tam olarak ?
mümkün değil malesef, yazılarak anlatılacak bir hikaye olmadığı için.
geçmiş olsun![]()
soruyu bıraz daha acık sormanız mumkun mu ? mesela bu nınja ıle ılgılı ne oldu neyı ogrenmek ıstıyorsunuz tam olarak ?
Hava bugün iyiye benziyor yağmur yağacağını sanmam.bende gelmek isterdim ama açıkcası bu yağmur kazası sonrası birde havayı bulutlu görünce eve attım kendimi![]()
Bende gelmek isterdim ama çok ani oldu bu bu akşam için başka bi yere gitmem gerekiyo. Keşke daha önceden planlansaydı. Bi dahaki sefere artık...Demirden korksak trene binmezdikk... ben motorsuz geliyorum illa motorla gelmen gerekmiyor :cat:
tika nın yeri ulus heykele çıkmadan hemen sağ tarafta gençlik parkının çaprazı gelmek isteyen herkesi bekleriz menü sağlam otopark sorunu yok :queen:
ardından da lunaparka eğlenmeye gideceğiz :floweryuncaklardan korkanlar buradan ifşa edilerek ona buna maymun edilecektir:sunny:
1- nezih77 selma + hüseyin
2- gaccal yunus + serdar+fikri
3- wtp ertan
4- ramuthra kenan
5- kuvvetmira fatih
6- MotoGT Tarık
7-)Buberk Bugrahan
VİRAGON Özgür
9-)Kahkahax Hakan
10-) _pLay_06 eren
11-) ???
.
.
.
Kaçırdığıma üzülüyorum ama böyle ballandıra ballandıra anlatmayın kardeşim :cherry:Manyak bir akşamdı ya sesim kısılmış bağırmakdan ve gülmekden :cat: Böyle ani bir buluşma hiç beklemiyorduk ama olay yerine hızlı bir şekilde intikal ettik. Hüseyin abimize ve selma ablamıza ne kadar teşekkür etsek az :rendeer: Gelemeyen arkadaşlarla da umarım en kısa zamanda bir buluşma daha yaparak telafi ederiz. Bu arada fotoğrafların düşmesini bekliyoruz bende langırt şampiyonasından bi kaç video var bi yolunu blulup yüklerim umarım face ortamında. Gelirken hakanla yağmura yakalandık ama köprü altında 10 dk bekledik sonra yola devam. Bütün arkadaşlara iyi geceler :king:
Manyak bir akşamdı ya sesim kısılmış bağırmakdan ve gülmekden :cat: Böyle ani bir buluşma hiç beklemiyorduk ama olay yerine hızlı bir şekilde intikal ettik. Hüseyin abimize ve selma ablamıza ne kadar teşekkür etsek az :rendeer: Gelemeyen arkadaşlarla da umarım en kısa zamanda bir buluşma daha yaparak telafi ederiz. Bu arada fotoğrafların düşmesini bekliyoruz bende langırt şampiyonasından bi kaç video var bi yolunu blulup yüklerim umarım face ortamında. Gelirken hakanla yağmura yakalandık ama köprü altında 10 dk bekledik sonra yola devam. Bütün arkadaşlara iyi geceler :king:
Hangi fotolar kenan biz foto falan görmedik hala. Çok güzel bir geceydi yine herpinize teşekkür ederim arkadaşlar.